Lego games
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
22 Απρ 2009 19:20 #24322
by giovanna
Lego games was created by giovanna
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είδους παιγνίδια είναι αυτά. Ενω αγόραζα παιγνίδια από την Play.com συνάντησα πολλούς τίτλους με Lego μπροστά.
Δηλαδή είναι παιγνίδια που παίζονται με τα τουβλάκια της Lego ή κάτι άλλο που εγώ αγνοώ?
Τώρα εάν έπρεπε να βάλω το θέμα εδώ ή κάπου αλλού δεν ξέρω. Οπότε μην αρχίσετε το μάλωμα
Δηλαδή είναι παιγνίδια που παίζονται με τα τουβλάκια της Lego ή κάτι άλλο που εγώ αγνοώ?
Τώρα εάν έπρεπε να βάλω το θέμα εδώ ή κάπου αλλού δεν ξέρω. Οπότε μην αρχίσετε το μάλωμα
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Less
More
22 Απρ 2009 19:31 #24323
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Lego games
Αν και δεν είναι adventures στα προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχω τερματίσει όλα τα παιχνίδια της σειράς (Star Wars, Batman, Indiana Jones) και είχαν πολύ πλάκα ενώ η ενασχόληση μαζί τους ήταν πολύ ευχάριστη.
Έχε υπόψιν σου ότι πρόκειται για καθαρά action παιχνίδια ενώ η ιδιαιτερότητα τους είναι ότι τα πάντα μέσα στο παιχνίδι (από τους χαρακτήρες μέχρι τα σκηνικά) είναι "κατασκευασμένα" από lego τουβλάκια.
Έχε υπόψιν σου ότι πρόκειται για καθαρά action παιχνίδια ενώ η ιδιαιτερότητα τους είναι ότι τα πάντα μέσα στο παιχνίδι (από τους χαρακτήρες μέχρι τα σκηνικά) είναι "κατασκευασμένα" από lego τουβλάκια.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
23 Απρ 2009 01:31 #24330
by giovanna
Replied by giovanna on topic Lego games
@Elessar
Δηλαδή πηδάω γέφυρες, κρεμιέμαι από σκοινιά και τέτοια? Τα Lego τα κατασκευάζω εγώ ή είναι όλα έτοιμα?
Δηλαδή πηδάω γέφυρες, κρεμιέμαι από σκοινιά και τέτοια? Τα Lego τα κατασκευάζω εγώ ή είναι όλα έτοιμα?