Black Mesa : Source

More
07 Σεπ 2012 17:39 #39285 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Black Mesa : Source
Επιτέλους! Εδώ και χρόνια ήθελα να παίξω το HL1 (από τότε που έπαιξα το 2 βασικά), αλλά δεν μπορώ να αντέξω τα γραφικά του. Το περίμενα πως και πως...

crocark wrote: "ΔΟΣ ΜΟΙ ΠΑ ΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑΝ ΓΑΝ ΚΙΝΑΣΩ"

Παρντόν; Ρίξε μια μετάφραση στο συγκεκριμένο, εκτός αν εννοείς ότι "θες παστό", οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω διότι δεν μου αρέσει. :mrgreen: Το ότι η μάνα μου είναι φιλόλογος δε σημαίνει ότι είχα ποτέ μου την παραμικρή σχέση με την αρχαία ελληνική, εκτός, ίσως, από τους χρόνους του "λύω")...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
07 Σεπ 2012 19:10 #39293 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Black Mesa : Source
Βρε Wicked παιδάκι μου και εγώ σκράπας είμαι στα αρχαία αλλά δεν θέλει και πολλή φιλοσοφία. Θα το μάθει η μάνα και θα στις βρέξει....
Αν το Googleαρεις θα δεις τη μετάφραση, μάλιστα που το έκανα για να δω, το δεύτερο link λέει:
"Ερωτήσεις για το Γυμνάσιο παίρνουν απαντήσεις!!!΄

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• Mortal
  • Mortal's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
08 Σεπ 2012 00:48 #39296 by Mortal
Replied by Mortal on topic Re: Black Mesa : Source
Yes! Yes! Yes! Yes! Επιτέλους, πήρε πολύ, οπότε ελπίζω να αξίζει. Ένεκα το παιχνίδι το έπιασα από το 2ο είναι καιρός να παίξω και το 1ο. :)

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
08 Σεπ 2012 02:15 #39298 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Black Mesa : Source
Ναι, αλλά το google δεν έχει επιλογή να ψάξεις μετάφραση και ταυτόχρονα να δουλέψεις τον crocark. Έχει; :mrgreen:

Επίσης, μην ανησυχείς, η μάνα παράτησε τον μάταιο αγώνα να μου μάθει αρχαία στη δευτέρα γυμνασίου περίπου... :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
15 Σεπ 2012 21:48 #39472 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Black Mesa : Source
Κυκλοφόρησε χθες τελικά όπως υποσχέθηκαν. Αρχικά ήταν κάπως δύσκολο να το κατεβάσει κανείς καθώς έγινε ένας μικρός πανικός και έπεσε το επίσημο site, και όλοι οι mirrors του download, όπως και ο αρχικός torrent tracker. Τέλος πάντων, αυτά έχουν λυθεί. Γενικά, προτείνεται να το κατεβάσετε από το torrent που είναι διαθέσιμο.

release.blackmesasource.com/

Όσο πρόλαβα να παίξω, μου άρεσε πολύ ο ανανεωμένος σχεδιασμός των περιοχών και η όλη ατμόσφαιρα που έχουν φτιάξει. Η εισαγωγή (Inbound) ήταν απλά καταπληκτική. Γενικά όλο το Black Mesa φέρνει έντονη νοσταλγία για το πρωτότυπο Half Life, και ωστόσο πείθει ότι οι developers έβαλαν την ψυχή τους σε αυτό και έφτιαξαν ένα πανέμορφο παιχνίδι που στέκεται αξιοπρεπέστατα δίπλα στα υπόλοιπα της σειράς Half Life.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango