Lucidity (puzzle-platform της LucasArts)

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
15 Σεπ 2009 22:53 #25831 by Fallen Angel
Lucidity (puzzle-platform της LucasArts) was created by Fallen Angel
Προ ολίγων ημερών η LucasArts ανακοίνωσε ένα νέο puzzle-platform παιχνίδι που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός λίγων ημερών (07-10-2009) για PC και Xbox360. Ο λόγος περί Lucidity . Ένα παιχνίδι που πολλοί είχαμε πιστέψει πως θα ήταν adventure, ενώ κατά πώς φαίνεται δε θα είναι τελικά. Παρόλα αυτά, όμως, το Lucidity εξακολουθεί να φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, καλαίσθητο κι αρτίστικο, ενώ ενδεχομένως να ενδιαφέρει ορισμένους adventure-gamers που θα ήθελαν να... δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά τους.

H ιστορία διαδραματίζεται σε ένα σουρεαλιστικό κόσμο, καθώς θα ταξιδέψουμε μες τη φαντασία της Sofi, μιας μικρής κοπέλας που επιθυμεί διακαώς να ερευνήσει νέους κόσμους ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που θα συναντήσει στο δρόμο της. Εμείς θα πρέπει να διασφαλίσουμε πως η μικρή ηρωίδα μας θα παραμείνει ασφαλής ενόσω εκείνη θα βυθίζεται στον περίεργο κόσμο των ονείρων της. Αυτό το επιτυγχάνουμε με γρήγορες αντιδράσεις και με την παράθεση puzzle κομματιών στο δρόμο της Sofi προκειμένου να βρίσκεται συνέχεια σε κίνηση και ασφαλής από διάφορους κινδύνους που παραμονεύουν στο διάβα της.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Lucidity και τη μικρή ηρωίδα του, διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου , δείτε τις screenshots που έχουν κυκλοφορήσει, και μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε το gameplay video που δείχνει ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
16 Σεπ 2009 00:06 #25832 by Elessar
Replied by Elessar on topic Lucidity (puzzle-platform της LucasArts)
Προσωπικά είμαι αρκετά απογοητευμένος από την συγκεκριμένη ανακοίνωση και το παιχνίδι μου φαίνεται από καθόλου ως ελάχιστα ενδιαφέρον.
Φυσικά ελπίζω να κάνω λάθος και να πρόκειται για εξαιρετικό τίτλο αλλά πολύ αμφιβάλλω.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
16 Σεπ 2009 00:08 #25833 by Tasos
Εγώ πάντως θα δοκιμάσω τα αντανακλαστικά μου σίγουρα!
Ελπίζω η ΄επιστροφή στις ρίζες΄ που διατυμπανίζει η Lucasarts των τελευταίο καιρό, διά στόματος του προέδρου της, να είναι ουσιαστική και να μην πρόκειται για λόγια του αέρα. To Lucidity ενδέχεται να είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα τύπου Braid.

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
29 Σεπ 2009 11:13 #25864 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Lucidity
Κυκλοφόρησε και το trailer του παιχνιδιού.
Αυτό το παιχνίδι εν τω μεταξύ όσο περισσότερο το βλέπω τόσο περισσότερο συγχίζομαι/λυπάμαι που δεν το έκαναν adventurάκι, έστω κι απλοϊκό όπως το Drawn... :(

Nothing happens unless first a dream...