Γειά σας κ από μένα!
- CallMeDr
- Topic Author
- Moderator
Αυτά λοιπόν, καλώς σας βρήκα, κ ναι ξέρω χαίρεστε ιδιαίτερα που με έχετε κοντά σας :Ρ
Φιλιά σε όλους σας :*
Υ.Γ. Συμπαθάτε με αν κάνω καμία βλακεία στο φόρουμ, θα μάθω να το κουμαντάρω όμως που θα μου πάει!!
Define normal...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Όλοι οι καλοί είναι ευπρόσδεκτοι, και ιδιαίτερα στους adventures gamers που είμαστε και λίγοι σε ετούτη δω την χώρα. Και γενικά gamers θηλυκού γένους είσαστε ακόμη λιγότερες... Άντε αυξηθείτε!
Μην φοβάσαι για λάθη στο forum, λάθη είμαστε, άνθρωποι κάνουμε! Κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα πάντα. (Μόνο εγώ! (Καλά βρε μη βαράτε, εντάξει))
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Real NC
- Banned
Για να αυξηθούν, χρειάζονται εμάς.Ο Mortal wrote: Όλοι οι καλοί είναι ευπρόσδεκτοι, και ιδιαίτερα στους adventures gamers που είμαστε και λίγοι σε ετούτη δω την χώρα. Και γενικά gamers θηλυκού γένους είσαστε ακόμη λιγότερες... Άντε αυξηθείτε!
Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net
- Real NC
- Banned
Καλώς την.Η CallMeDr wrote: Αυτά λοιπόν, καλώς σας βρήκα, κ ναι ξέρω χαίρεστε ιδιαίτερα που με έχετε κοντά σας :Ρ
Φιλιά σε όλους σας :*
Περισσότερες από μας; Δε νομίζω...Υ.Γ. Συμπαθάτε με αν κάνω καμία βλακεία στο φόρουμ
Sig? We don't need no stinking sig!
members.lycos.co.uk/realnc qtads.sf.net
- CallMeDr
- Topic Author
- Moderator
Εντωμεταξυ εχω ενα προβληματακι με το αβαταρ μου γιατι??σνιφ...
Define normal...
- Mortal
- Adventure's Advocate
Real NC wrote:
Για να αυξηθούν, χρειάζονται εμάς.Ο Mortal wrote: Όλοι οι καλοί είναι ευπρόσδεκτοι, και ιδιαίτερα στους adventures gamers που είμαστε και λίγοι σε ετούτη δω την χώρα. Και γενικά gamers θηλυκού γένους είσαστε ακόμη λιγότερες... Άντε αυξηθείτε!
Όντως, δεν το είχα σκεφθεί έτσι! (Τι κάνεις βρε συ, χαμένος εντελώς?)
- Mortal
- Adventure's Advocate
CallMeDr wrote: Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά να'στε καλά!
Εντωμεταξυ εχω ενα προβληματακι με το αβαταρ μου γιατι??σνιφ...
Προσωπικά το έχω στον Otenet που μου δίνει κάποιο χώρο και το σηκώνω απο εκεί, αν έχεις και εσύ χώρο απο τον provider σου θα πρότεινα να κανεις το ίδιο. Είναι απλό, με ένα ftp client κάνε upload το avatar στο χώρο και απλά δώσε στο profile σου στην επιλογή Σύνδεσμος για απομακρυσμένο Άβαταρ (κάπως έτσι) την διέυθυνση.
Π.χ. <!-- w --> www.otenet.gr <!-- w -->\users\~mortal\icon1.jpg (ή όπως δίνει την διεύθυνση ο provider σου με ότι όνομα θέλεις στο τέλος.
Σε έμπλεξα;
- Mourgos
- Moderator
Real NC wrote:
Ρε λες να 'ναι γονιδιακό το πρόβλημα;
Οχι τίποτα άλλο,αλλά αν είναι για το καλό της adventure community να προσφέρω τα γονίδιά μου σε όλες τις ενδιαφερόμενες .Για το καλό του είδους ...πάντα.(Καλά ντε,πλάκα έκανα μην βαράτε.Ωχ,ιιιιιιχ,ΑΑΑΑΑΧ. Ώπα αρχίσαν να πέφτουν και οι πρώτες ντομάτες...)
Είμαι ωραίος
Τι ωραίος ,πανέμορφος
Τι πανέμορφος ,καλλονός
Γιατί όμως ρε γαμώτο, να είμαι ο μόνος που το βλέπει;
- CallMeDr
- Topic Author
- Moderator
Mortal eisai k o prwtos!!!Euxaristw poli gia tin boitheia
Define normal...
- Mortal
- Adventure's Advocate
CallMeDr wrote: Afiste kale ta gonidia k piaste kana kalo adventure na kselabikarete
Mortal eisai k o prwtos!!!Euxaristw poli gia tin boitheia
Καλώς! Αλλά επιμένω θέλουμε περισσότερες απο εσάς! Αμα πια, καλό είναι να μάθουν σε αυτήν την χώρα τι σημαίνει gaming, και να μην μας κοιτάνε με μισό μάτι, εμάς τους ψυχωτικούς gamers!
Και αμα έχει να κάνει με τα γονίδια, τότε θα το ξανασκεφθώ, μήπως αποφασίσω σε κάποια δεκαετία της ζωής μου να ξαναμπώ στην γενετική δεξαμενή της ανθρωπότητας.
Κάτσε να αγοράσουμε πρώτα κανένα adventure, να περάσει και το καλοκαίρι και μετά κάτι θα κάνουμε. Ποιός είπε στο γεροχρόνο πως θέλουμε μια περίοδο διακοπών στην κόλαση κάθε χρόνο (αν μας το κάνει για να το συνιθίσουμε τώρα είναι άλλο ζήτημα);
(Παρακαλώ, και εμένα άλλοι με βοήθησαν. )
- Visitor
Min miliso gia ti mana mou!!