I was Forced to do this
- maladroid
- Topic Author
- Templar Hunter
Less
More
02 Μάι 2010 01:24 #27505
by maladroid
No good deed goes unpunished
I was Forced to do this was created by maladroid
Το παρακάτω βιντεάκι κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο περίπου, οπότε αυτό μετριάζει κάπως τις ενοχές μου που πρόλαβα και το είδα κάπου 48 φορές έως τώρα. Εκεί πάνω στη 48η φορά, λοιπόν, αναλογίστηκα ότι ίσως υπάρχουν ακόμα μερικοί τυχεροί άνθρωποι (ή twi'leks) σε κάποιο galaxy far far away που δεν έτυχε να το δουν... Για χάρη όλων αυτών και για να ικανοποιήσω το αχόρταγο geek που χρόνια τώρα με φοράει σαν κοστούμι, παραδίδω το σχετικό
link (αν το αντέχει η σύνδεσή σας προτείνω να το δείτε σε HD ή εναλλακτικά να το κατεβάσετε για να το απολαμβάνετε με την ησυχία σας ανά πάσα στιγμή).
Disclaimer: Το βίντεο αποτελεί μέρος της καμπάνιας προώθησης ενός καινούργιου MMORPG ονόματι (spoiler alert!) Star Wars: The Old Republic το οποίο ετοιμάζει η γνωστή μας BioWare και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011. Προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων, διευκρινίζω ότι το posting του video δεν έχει να κάνει με το ενδιαφέρον μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι ούτε υπονοώ ότι η ποιότητα του ενός εξασφαλίζει και αυτή του άλλου. Απλώς το βρήκα πολύ καλό for anyone to miss, αυτό είναι όλο.
link (αν το αντέχει η σύνδεσή σας προτείνω να το δείτε σε HD ή εναλλακτικά να το κατεβάσετε για να το απολαμβάνετε με την ησυχία σας ανά πάσα στιγμή).
Disclaimer: Το βίντεο αποτελεί μέρος της καμπάνιας προώθησης ενός καινούργιου MMORPG ονόματι (spoiler alert!) Star Wars: The Old Republic το οποίο ετοιμάζει η γνωστή μας BioWare και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011. Προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων, διευκρινίζω ότι το posting του video δεν έχει να κάνει με το ενδιαφέρον μου για το συγκεκριμένο παιχνίδι ούτε υπονοώ ότι η ποιότητα του ενός εξασφαλίζει και αυτή του άλλου. Απλώς το βρήκα πολύ καλό for anyone to miss, αυτό είναι όλο.
No good deed goes unpunished
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
20 Αυγ 2010 21:47 #28259
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Re: I was Forced to do this
Το 'χα δει κάποια στιγμή και δεν ήταν κακό σαν trailer ωστόσο το MMORPG είναι άκρως αποτρεπτικός όρος για τον υποφαινόμενο. Single player campain και ξερό ψωμί. Και ούτως θα προτιμήσω το άλλο "προϊόν" της προαναφερθήσας εταιρείας. Είναι το λιγότερο [δίχως να έχω κάποια καλύτερη έκφραση] WOW! [κοινώς τα παίζεις σέρνοντας το σαγόνι σου στο πάτωμα, και δεν παίζουν ρόλο μόνο τα γραφικά αλλά και οι επιλογές του χαρακτήρα και γενικότερα το story]
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.