Guild Wars
- photiscta
- Topic Author
- Spammer
Less
More
04 Δεκ 2010 19:24 #29741
by photiscta
Guild Wars was created by photiscta
Ασχολείται κανείς με το Guild Wars;
(Για όσους δεν ξέρουν, πρόκειται για mmo rpg, χωρίς συνδρομή - μόνο αγορά, που μπορεί να παιχτεί και ως single αφού διαθέτει πλούσιο campaign και πολλά expansion)
(Για όσους δεν ξέρουν, πρόκειται για mmo rpg, χωρίς συνδρομή - μόνο αγορά, που μπορεί να παιχτεί και ως single αφού διαθέτει πλούσιο campaign και πολλά expansion)
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Less
More
04 Δεκ 2010 23:29 #29750
by WickedMan
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Replied by WickedMan on topic Re: Guild Wars
Είχα ασχοληθεί για πολύ μικρό διάστημα (είχε δώσει το PC Master μία 15ήμερη trial), αλλά με απογοήτευσε. Έχω ακούσει και δει πάρα πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία για το επερχόμενο Guild Wars 2. Αν το σηκώνει το σύστημα μου, θα το δοκιμάσω μόλις κυκλοφορήσει (λένε για τέλη 2011, αρχές 2012).
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- qrious
- Yahvo
04 Δεκ 2010 23:46 #29751
by qrious
Replied by qrious on topic Re: Guild Wars
Και μόνο το γεγονός οτι ο κόσμος του είναι instanced (δηλαδή μπορει να είσαι με κάποιον αλλο παίκτη φίλο σου στο ίδιο σημείο αλα να μην τον βλέπεις) καθιστά το παιχνίδι άκυρο σαν mmorpg. Εχω την εντυπωση πως ετσι θα ειναι και το 2.
Γενικά είναι κάνονας οτι free και κάλο mmorpg δεν γίνεται, απλά
Γενικά είναι κάνονας οτι free και κάλο mmorpg δεν γίνεται, απλά
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Less
More
05 Δεκ 2010 01:07 #29755
by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Guild Wars
δε σε πιάνω. Αν δε βλέπει ο ένας παίκτης τον άλλον, τότε πως είναι mmorpg;
- photiscta
- Topic Author
- Spammer
Less
More
05 Δεκ 2010 13:23 #29768
by photiscta
Replied by photiscta on topic Re: Guild Wars
Δεν είναι free, συνδρομή δεν έχει. Και είναι δημιούργημα μίας εκ των κορυφαίων στο χώρο (NCsoft: Lineage, Aion)
Προσωπικά, μου αρέσει λόγω του ότι παίζεις όποτε θες, χωρίς χρέωση, με έντονα στοιχεία mmo, που όμως μπορείς να παιξεις και μόνος, "απολαμβάνοντας" το campaign.
Πράγματι, το Guild Wars 2, φαίνεται ότι θα είναι επαναταστατικό (νέα στοιχεία κτλ κτλ).
Για όσους θέλουν να το δούν, υπάρχει free trial στο επίσημο site www.guildwars.com/freetrial και στο play.com το πλήρες πακέτο (όλα τα expansion) με 20.99?.
Προσωπικά, μου αρέσει λόγω του ότι παίζεις όποτε θες, χωρίς χρέωση, με έντονα στοιχεία mmo, που όμως μπορείς να παιξεις και μόνος, "απολαμβάνοντας" το campaign.
Πράγματι, το Guild Wars 2, φαίνεται ότι θα είναι επαναταστατικό (νέα στοιχεία κτλ κτλ).
Για όσους θέλουν να το δούν, υπάρχει free trial στο επίσημο site www.guildwars.com/freetrial και στο play.com το πλήρες πακέτο (όλα τα expansion) με 20.99?.