Indie Games [Minecraft]
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
07 Οκτ 2011 21:57 #33938
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Indie Games [Minecraft] was created by Mortal
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να ενδιαφέρει τό συγκεκριμένο παιχνίδι πολύ κόσμο αλλά κατόπιν παρακολούθησης 100δων έως 1000δων video στο youtube, και μιας σχετικά "μικρής" επαφής με το παιχνίδι έχω φτάσει στο συμπέρασμα πως είναι άκρως διασκεδαστικό όταν καταφέρεις να βυθιστείς μέσα του και να ξεχάσεις τον πραγματικό κόσμο.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχεις αντίπαλο μόνο την δική σου φαντασια και αν το θες τα zombie, τους skeletons, τους creepers και ότι άλλο φαντασθεί ο Notch και η Mojang. Μπορείς να το παίξεις είτε σε survival mode όπου μαζεύεις τα πάντα μέσα από τον κόσμο για ότι θες να κατασκευάσεις ή σε creative έχωντας έτσι όλους τους πόρους του παιχνιδιού στην διάθεση σου. Μερικά video που θα δώσουν κάποια ιδέα σε όσους ενδιαφέρθηκαν έστω και λίγο.
Trailers/Music Videos
Creativity Videos
Let's Plays/Adventure/Team Games
Coestar's Lets Play
www.youtube.com/user/Coestar
Ethoslab Lets Play
www.youtube.com/user/EthosLab
Αν πάτε στα αντίστοιχα κανάλια θα βρείτε 100δες videos που εξηγούν καλύτερα με την εικόνα τους το παιχνίδι. Υπάρχουν και μερικοί καθαρά adventure maps ωστόσο δεν έχω ψάξει πάρα πολύ και έχω δει 1-2 στο άσχετο οπότε δεν μπορώ να πω κάτι σχετικά.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχεις αντίπαλο μόνο την δική σου φαντασια και αν το θες τα zombie, τους skeletons, τους creepers και ότι άλλο φαντασθεί ο Notch και η Mojang. Μπορείς να το παίξεις είτε σε survival mode όπου μαζεύεις τα πάντα μέσα από τον κόσμο για ότι θες να κατασκευάσεις ή σε creative έχωντας έτσι όλους τους πόρους του παιχνιδιού στην διάθεση σου. Μερικά video που θα δώσουν κάποια ιδέα σε όσους ενδιαφέρθηκαν έστω και λίγο.
Trailers/Music Videos
Creativity Videos
Let's Plays/Adventure/Team Games
Coestar's Lets Play
www.youtube.com/user/Coestar
Ethoslab Lets Play
www.youtube.com/user/EthosLab
Αν πάτε στα αντίστοιχα κανάλια θα βρείτε 100δες videos που εξηγούν καλύτερα με την εικόνα τους το παιχνίδι. Υπάρχουν και μερικοί καθαρά adventure maps ωστόσο δεν έχω ψάξει πάρα πολύ και έχω δει 1-2 στο άσχετο οπότε δεν μπορώ να πω κάτι σχετικά.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Pournelaos
- Moderator
Less
More
09 Οκτ 2011 18:42 #33951
by Pournelaos
Replied by Pournelaos on topic Re: Indie Games [Minecraft]
Δες και το Terraria.
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
10 Οκτ 2011 16:48 #33957
by Mortal
Replied by Mortal on topic Re: Indie Games [Minecraft]
Το έχω δει και είδα καμιά 50α let's play αλλά δεν με συγκίνησε, γενικά δεν φτάνει τον βαθμό πολυπλοκότητας του minecraft. Το terraria ουσιαστικά θυμίζει arcade platform και όχι παιχνίδι pc.
Η διαφορά φαίνεται καλύτερα με αυτό το video.
Η διαφορά φαίνεται καλύτερα με αυτό το video.