Soldier of Fortune 1 & 2
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
05 Οκτ 2004 02:09 #2484
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Soldier of Fortune 1 & 2 was created by Mortal
Τελικά αποφάσισα, μιας και το PCMaster τον περασμένο μήνα μας έκανε δώρο το SoF 1 να το πάρω σερί και να τα παίξω σε ένα μικρό μαραθώνιο και τα δυο!
Αυτό που μπορώ να πω δίχως πολύ σκέψη είναι ότι δεν με χάλασαν καθόλου, αν και διαπραγματεύονται θέματα που σε γενικές γραμμές δεν υπάγονται στα ενδιαφέροντα μου. Τα γραφικά του πρώτου πράγματι έδειχναν την ηλικία τους, αλλά ήταν πολύ καλά. Τα ηχητικά ικανοποητικά, και η βια υπέροχη. Το 2ο ήταν πολύ δυνατό και στα γραφικά και στον ήχο, άλλα ήταν κομμάτι πιο σκληρό στο gameplay. Εντάξει δεν είμαι και 20άρης hardcore actionας!
Πάντως για όσους δεν γνωρίζουν τους τίτλους η ιστορία έχει να κάνει με την τρομοκρατία και έναν μισθοφόρο ο οποίος αναλαμβάνει την επίλυση προβλημάτων τα οποία δεν επιλύονται μέσω της διπλωματικής ή της επίσημης (sic) κατασκοπικής οδού! Το 1ο ξεκινάει με την κλοπή 4 πυρηνικών κεφαλών απο κάποια περίοχη της Ρωσσίας, ενώ το δεύτερο με ένα ιό που έφτιαξε ένας Ρώσσος επιστήμονας πριν τον πιάσουν οι τύψεις συνειδήσεως του και αποσκιρτήσει στην Αμερική. Αμαν πια αυτή η εχθρότητα προς τους Ρώσους, λές και ο ψυχρός πόλεμος δεν αποτελεί πλέον παρελθόν. Τέσπα, μπορεί να είναι και έτσι.
Όποιοι τα έχουν, όπως εγώ, και απλά διαρκώς το αναλάβουν, ας τα παίξουν κάποια στιγμή και δεν θα χάσουν.
Αυτό που μπορώ να πω δίχως πολύ σκέψη είναι ότι δεν με χάλασαν καθόλου, αν και διαπραγματεύονται θέματα που σε γενικές γραμμές δεν υπάγονται στα ενδιαφέροντα μου. Τα γραφικά του πρώτου πράγματι έδειχναν την ηλικία τους, αλλά ήταν πολύ καλά. Τα ηχητικά ικανοποητικά, και η βια υπέροχη. Το 2ο ήταν πολύ δυνατό και στα γραφικά και στον ήχο, άλλα ήταν κομμάτι πιο σκληρό στο gameplay. Εντάξει δεν είμαι και 20άρης hardcore actionας!
Πάντως για όσους δεν γνωρίζουν τους τίτλους η ιστορία έχει να κάνει με την τρομοκρατία και έναν μισθοφόρο ο οποίος αναλαμβάνει την επίλυση προβλημάτων τα οποία δεν επιλύονται μέσω της διπλωματικής ή της επίσημης (sic) κατασκοπικής οδού! Το 1ο ξεκινάει με την κλοπή 4 πυρηνικών κεφαλών απο κάποια περίοχη της Ρωσσίας, ενώ το δεύτερο με ένα ιό που έφτιαξε ένας Ρώσσος επιστήμονας πριν τον πιάσουν οι τύψεις συνειδήσεως του και αποσκιρτήσει στην Αμερική. Αμαν πια αυτή η εχθρότητα προς τους Ρώσους, λές και ο ψυχρός πόλεμος δεν αποτελεί πλέον παρελθόν. Τέσπα, μπορεί να είναι και έτσι.
Όποιοι τα έχουν, όπως εγώ, και απλά διαρκώς το αναλάβουν, ας τα παίξουν κάποια στιγμή και δεν θα χάσουν.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Stknightmare
- Moderator
05 Οκτ 2004 03:40 #2485
by Stknightmare
[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"
Replied by Stknightmare on topic Soldier of Fortune 1 & 2
Sbhsto poihth,o kompounteras stoumpwse kai to bgale diplo kati gia sql mou leei steilto na to brei gia na mathei na ta bgazei dipla mhn tou pathsw kana format kai trexei.
Yg:Sbhste auto to mhnuma.
Yg:Sbhste auto to mhnuma.
- Stknightmare
- Moderator
05 Οκτ 2004 03:42 #2486
by Stknightmare
Mas exei trelanei to pc master me tis mlkies tou.Bale to sof1 se insane kai tha brexei exthrous,pragmati aksiologo game to sof2 to xw authentiko (Oxi den xalasa dwro ths kartas hxou htane),auto pou me trelane einai ta efe bias pou exei,na ton kobeis me to maxairi kai na blepeis tis xarakies na dhmiourgountai tromero.
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
05 Οκτ 2004 21:30 #2508
by Mortal
Replied by Mortal on topic Soldier of Fortune 1 & 2
Χεχε! Όντως, στον σταθμό του τραίνου που δεν έπρεπε να σημάνει ο συνάγερμός έγινα κατα συρροήν δολοφόνος (στα Ελληνικά Serial Killer!), τους τράβαγα μια στο κεφάλι με το όπλο, και κατόπιν τους έσερνα σε μια σκιά, όπου με το μαχαιράκι τους έκανα φέτες. Τι να σου πει μετά ο Hannibal!?!?!? Το ωραίο στο ένα είναι να του 'χεις ρίξει του άλλου εξ επαφής, να χει χαθεί το κεφάλι απο σαγόνι και πάνω και να ακούς τις σπαρακτικές κραυγές του. Ή το άλλο καλό να του 'χεις μαζεύει το μισό κρανίο και εκείνος να κοιτάζει απλά το κομμένο του χέρι ή να πιάσει το κομμένο του πόδι και να ουρλιάζει!!!
(Πλάκα, πλάκα, μετά απο αυτό το παιχνίδι σου έρχονται πολύ καλές ιδέες για το πως θα λειτουργούσε άψογα το Ελληνικό κοινοβούλιο! )
(Πλάκα, πλάκα, μετά απο αυτό το παιχνίδι σου έρχονται πολύ καλές ιδέες για το πως θα λειτουργούσε άψογα το Ελληνικό κοινοβούλιο! )
- Stknightmare
- Moderator
05 Οκτ 2004 22:37 #2509
by Stknightmare
Mou aresei pou exei parental lock.Gia na maste sigouroi oti tha ta doume.
Yg:Mortal krube logia,h siwph einai xrusos.
Yg 2:gia pshcho tha mas perasoune.
- Mortal
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
06 Οκτ 2004 01:02 #2517
by Mortal
Ναι! Ναι! Φροντίζουνε απο τώρα για τα παιδιά που δεν θα κάνω!¨
Γιατί να κρύψω λόγια, είπα εγώ τίποτα!?!?!?! Θα μιλήσετε με τον δικηγόρο μου αγαπητέ μου! Περάστε την επόμενη εβδομάδα απο το Shop!
Μα καλά ψυχωτικοί δεν είμαστε ούτως ή άλλως, αν δεν έχεις νευροφυτικές διαταραχές δεν είσαι σοβαρός άνθρωπος. Εγώ ολόκληρη αγοραφοβία ανέπτυξα για να κολλήσω με την εποχή μου! :shock:
Replied by Mortal on topic Soldier of Fortune 1 & 2
Stknightmare wrote: Mou aresei pou exei parental lock.Gia na maste sigouroi oti tha ta doume.
Ναι! Ναι! Φροντίζουνε απο τώρα για τα παιδιά που δεν θα κάνω!¨
Γιατί να κρύψω λόγια, είπα εγώ τίποτα!?!?!?! Θα μιλήσετε με τον δικηγόρο μου αγαπητέ μου! Περάστε την επόμενη εβδομάδα απο το Shop!
Μα καλά ψυχωτικοί δεν είμαστε ούτως ή άλλως, αν δεν έχεις νευροφυτικές διαταραχές δεν είσαι σοβαρός άνθρωπος. Εγώ ολόκληρη αγοραφοβία ανέπτυξα για να κολλήσω με την εποχή μου! :shock: