Descent Underground
- Stefan_holdyourlight
- Topic Author
- Moderator
Αυτά παθαίνεις όταν δεν παρακολουθείς τις εξελίξεις... Πως μου ξέφυγε αυτό Kickstarter
Webpage
Steam
Όλα τα reviews μου εδώ: rubberchickenreviews.tumblr.com/
Το Adventure μου, το παιδί μου: somepeaceofmindgame.blogspot.gr/
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- emmanuel
- Spammer
Το Descent 1 ήταν από τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα όταν αγόρασα τον πρώτο μου 486DX. Κλειστοφοβική ατμόσφαιρα, φανταστικό level design και ζόρικοι εχθροί που δεν χάριζαν κάστανα!! Το Descent 2 το ξεκίνησα με πολύ ενθουσιασμό, αλλά γρήγορα το ψιλοβαρέθηκα και το παράτησα, καθώς το level design μου φάνηκε κατώτερο του πρώτου παιχνιδιού. Το Descent 3 είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι της σειράς και εξακολουθώ να το παίζω ακόμη και σήμερα!
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
- Stefan_holdyourlight
- Topic Author
- Moderator
emmanuel wrote: Καλοδεχούμενο ένα νέο παιχνίδι Descent! $600.000 ήταν ο στόχος, $601.777 συγκεντρώθηκαν, ίσα-ίσα επετεύχθη η χρηματοδότηση του project.
Το Descent 1 ήταν από τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα όταν αγόρασα τον πρώτο μου 486DX. Κλειστοφοβική ατμόσφαιρα, φανταστικό level design και ζόρικοι εχθροί που δεν χάριζαν κάστανα!! Το Descent 2 το ξεκίνησα με πολύ ενθουσιασμό, αλλά γρήγορα το ψιλοβαρέθηκα και το παράτησα, καθώς το level design μου φάνηκε κατώτερο του πρώτου παιχνιδιού. Το Descent 3 είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι της σειράς και εξακολουθώ να το παίζω ακόμη και σήμερα!
Ενώ συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου, θα διαφωνήσω με την κατάταξή σου! Εγώ έπαιξα πρώτα το D2 (το πρώτο παιχνίδι που αγόρασα ποτέ, με το κουτάκι του με τα όλα του) και ενθουσιάστηκα με το level design του. Στην συνέχεια έπαιξα το D1 το οποίο βαρέθηκα λίγο λόγω επαναλαμβανόμενου level design. Το D3 το έπαιξα αρκετά αργότερα βέβαια (το οποίο νομίζω είναι και από διαφορετικούς δημιουργούς) και ενώ μου ψιλοάρεσε, ποτέ δεν με ενθουσίασε.
Βέβαια στα παραπάνω μιλάει περισσότερο το συναισθηματικό κριτήριο, παρά το αντικειμενικό! Και βέβαια, περί ορέξεως....
- emmanuel
- Spammer
Το Descent 3 κι εγώ νόμιζα για πολλά χρόνια ότι είχε δημιουργηθεί από άλλη εταιρία, ώσπου τελικά διάβασα στο Internet ότι πάλι μέλη της Parallax το είχαν φτιάξει, απλά είχαν μετονομαστεί σε Outrage Ent. Tα ρομπότς ήταν ευφυέστερα παρά ποτέ (η Α.Ι. των εχθρών σε όλα τα Descent είναι από τις πιο προηγμένες που έχουν εμφανιστεί σε videogames, ξεπερνώντας τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια) και όσοι γκρίνιαζαν για τις sequences που ελάμβαναν χώρα στην επιφάνεια (όπου έπεφτε αισθητά και το frame rate, εκτός αν είχες κάρτα 3DFX) είχαν άδικο καθώς το 90% του παιχνιδιού πάλι σε υπόγεια τούνελς διαδραματίζονταν.
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
- Stefan_holdyourlight
- Topic Author
- Moderator
BTW, έχεις υπόψη κάτι παραπλήσιο του Descent; Εκτός του Forsaken το οποίο θεωρώ υπερβολικά δύσκολο και το παράτησα.
- emmanuel
- Spammer
Αν ασχολείσαι με emulators, μπορείς να αναζητήσεις την έκδοση του Descent 2 για το Playstation. Έχει τελείως διαφορετικά επίπεδα από την PC έκδοση, οπότε ουσιαστικά είναι σαν να παίζεις ένα expansion, και εκτός αυτού οι σύγχρονοι emulators σου δίνουν τη δυνατότητα να το παίξεις με γραφικά καλύτερα ακόμη και από αυτά του αυθεντικού Descent 2 στο PC.
- Stefan_holdyourlight
- Topic Author
- Moderator
See you at the mines λοιπόν (αφότου ολοκληρώσω μία ακόμη αναβάθμιση )