Vampire: Bloodlines
- Gandalf85
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
29 Νοε 2004 00:01 #3185
by Gandalf85
Vampire: Bloodlines was created by Gandalf85
Γειααααά...!!!
Αφού αποδώσω τα εύσημα για την πολύ καλή προσπάθεια και το ανάλογο αποτέλεσμα έως τώρα, στους συντελεστές του portal αυτού και ευχηθώ καλή συνέχεια -καθότι και το πρώτο μου post- να κάνω την ερώτησή μου:
Υπάρχει κανείς που να έχει αποκτήσει και να έχει ασχοληθεί ήδη με το Bloodlines;;
Και αν ναι, ποιά είναι η εντύπωση για το παιχνίδι;
Αφού αποδώσω τα εύσημα για την πολύ καλή προσπάθεια και το ανάλογο αποτέλεσμα έως τώρα, στους συντελεστές του portal αυτού και ευχηθώ καλή συνέχεια -καθότι και το πρώτο μου post- να κάνω την ερώτησή μου:
Υπάρχει κανείς που να έχει αποκτήσει και να έχει ασχοληθεί ήδη με το Bloodlines;;
Και αν ναι, ποιά είναι η εντύπωση για το παιχνίδι;
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- onecolourblack
- Elite Member
Less
More
21 Ιουν 2006 13:24 #9502
by onecolourblack
Replied by onecolourblack on topic Vampire: Bloodlines
Βασικά...2+ χρόνια κ κανείς δεν έχει κανει reply στο topic , για να εκθειάσει αυτό το state of the art action rpg game?που ζείτε ppl?
- Visitor
23 Ιουν 2006 10:55 #9537
by
Replied by on topic Vampire: Bloodlines
Όντως, κοίτα να δεις κάτι πράματα...
Αν και με 2 χρόνια καθυστέρηση, παιχνιδάρα το Bloodlines πάντως Από τα κορυφαία RPGs που έχω παίξει.
Αν και με 2 χρόνια καθυστέρηση, παιχνιδάρα το Bloodlines πάντως Από τα κορυφαία RPGs που έχω παίξει.
- maladroid
- Templar Hunter
Less
More
24 Ιουν 2006 10:35 #9558
by maladroid
No good deed goes unpunished
Replied by maladroid on topic Vampire: Bloodlines
Πραγματικά εξαιρετικό game αν και το φινάλε απομυθοποιεί ελαφρώς (ίσως εσκεμμένα; ) τη σημασία των πράξεών σου κατά τη διάρκεια της δράσης (για την ιστορία, δεν είδα αυτό της Camarila και το "my way or the highway" αλλά λογικά δεν διαφοροποιούνται ως προς την ουσία της ένστασής μου). Πλούσια δράση με ίσες δόσεις αλληλεπίδρασης και μαχών, ιδιαίτερα ενδιαφέροντες χαρακτήρες οι οποίοι συμπεριφέρονται αρκετά ρεαλιστικά και- το σημαντικότερο- πιστά στο κλίμα του World of Darkness της White Wolf και χορταστικοί διάλογοι που επιπλέον αποδίδονται άψογα από το σύνολο των ηθοποιών.
Όπως επισήμαναν σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι του ειδικού τύπου, ωστόσο, το παιχνίδι υποφέρει από πολλά bugs και κακογραμμένο κώδικα που καθιστούν την ολοκλήρωσή του αρκετά επίπονη εμπειρία ενώ αποθαρρύνουν την επανάληψη μέσω ενός διαφορετικού χαρακτήρα, παρότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο αρχικά φαντάζει ιδιαίτερα συναρπαστικό
Οπωσδήποτε τα θετικά στοιχεία του υπερτερούν των αρνητικών αλλά με λίγη περισσότερη προσοχή στον τεχνικό τομέα, νομίζω θα γνώριζε σημαντικά μεγαλύτερη επιτυχία. Παρόλα αυτά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο team της Troika που είναι φανερό ότι δούλεψε με μεράκι και ενθουσιασμό στο συγκεκριμένο game.
ΥΓ: Απολαυστική πινελιά στο παιχνίδι είναι τόσο η παρουσία του Jack εν γένει, όσο και το γεγονός ότι τη φωνή του σε αυτόν έχει δανείσει ο John DiMaggio που υποδύεται τον Bender στη σειρά Futurama
Όπως επισήμαναν σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι του ειδικού τύπου, ωστόσο, το παιχνίδι υποφέρει από πολλά bugs και κακογραμμένο κώδικα που καθιστούν την ολοκλήρωσή του αρκετά επίπονη εμπειρία ενώ αποθαρρύνουν την επανάληψη μέσω ενός διαφορετικού χαρακτήρα, παρότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο αρχικά φαντάζει ιδιαίτερα συναρπαστικό
Οπωσδήποτε τα θετικά στοιχεία του υπερτερούν των αρνητικών αλλά με λίγη περισσότερη προσοχή στον τεχνικό τομέα, νομίζω θα γνώριζε σημαντικά μεγαλύτερη επιτυχία. Παρόλα αυτά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο team της Troika που είναι φανερό ότι δούλεψε με μεράκι και ενθουσιασμό στο συγκεκριμένο game.
ΥΓ: Απολαυστική πινελιά στο παιχνίδι είναι τόσο η παρουσία του Jack εν γένει, όσο και το γεγονός ότι τη φωνή του σε αυτόν έχει δανείσει ο John DiMaggio που υποδύεται τον Bender στη σειρά Futurama
- Visitor
25 Ιουν 2006 00:44 #9576
by
Replied by on topic Vampire: Bloodlines
Όσον αφορά τα Bugs, η (αδικοχαμένη, RIP...) ΤROIKA δεν ευθύνεται στο ελάχιστο. Τα Bugs είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η Valve έδωσε στην TROIKA μια ημιτελή και μη δοκιμασμένη έκδοση της HL2 engine για να φτιάξει το παιχνίδι, αλλά η Valve δεν παρείχε το δικαίωμα στην TROIKA να επέμβει στην Engine και να κάνει τις αλλαγές που έπρεπε ώστε να μην έίναι Buggy. Έτσι η TROIKA έπρεπε να "βγάλει το φίδι από την τρύπα" περιμένοντας να βγει πρώτα το HALF-LIFE 2 και μετά το BLOODLINES, και μετά να μπαλώσει bugs για τα οποία η ίδια δεν είχε απολύτως καμία ευθύνη...
That's Business, υποθέτω...
That's Business, υποθέτω...
- maladroid
- Templar Hunter
Less
More
25 Ιουν 2006 07:20 #9615
by maladroid
Replied by maladroid on topic Vampire: Bloodlines
Bah, now I'm depressed..
Δε γνώριζα ότι έκλεισε τελικά η πολύπαθη Troika ούτε για το ύπουλο παιχνίδι που της έπαιξε η Valve με την ελαττωματική μηχανή. Είχα διαβάσει μονάχα ότι οι άνθρωποι του Bloodlines δεν κατάφεραν να την αξιποιήσουν στο έπακρο (με τον τρόπο που λειτουργεί στο Half-life 2 δηλαδή) και πως οι ιδιοκτήτες της απαγόρευσαν στην Troika να κυκλοφορήσει το παιχνίδι της πριν το HL2 για λόγους marketing και γοήτρου.
Πραγματικά κρίμα, τα παιδιά είχαν κέφι, ταλέντο και ιδέες αλλά τους έβγαλαν νοκ άουτ with a fist full of dollars
Δε γνώριζα ότι έκλεισε τελικά η πολύπαθη Troika ούτε για το ύπουλο παιχνίδι που της έπαιξε η Valve με την ελαττωματική μηχανή. Είχα διαβάσει μονάχα ότι οι άνθρωποι του Bloodlines δεν κατάφεραν να την αξιποιήσουν στο έπακρο (με τον τρόπο που λειτουργεί στο Half-life 2 δηλαδή) και πως οι ιδιοκτήτες της απαγόρευσαν στην Troika να κυκλοφορήσει το παιχνίδι της πριν το HL2 για λόγους marketing και γοήτρου.
Πραγματικά κρίμα, τα παιδιά είχαν κέφι, ταλέντο και ιδέες αλλά τους έβγαλαν νοκ άουτ with a fist full of dollars
- Elf
- Elite Member
Less
More
03 Αυγ 2006 12:02 #10838
by Elf
Leave my loneliness unbroken...
Replied by Elf on topic Vampire: Bloodlines
Χμου..
Περισσότερα bugs σε παιχνίδι θα προσπαθήσετε πολύ για να συναντήσετε...
΄Οπως και όλο το υπόλοιπο παιχνίδι-αριστούργημα.Απίστευτη ατμόσφαιρα,χαρακτήρες,gaming,rpg,action,θέλω και κάτι άλλο ίδιο....!!!!!Γρήγορα....!!!!
Τόσα χρόνια (!) τώρα, τι κάνουν οι programmers;;;
Περισσότερα bugs σε παιχνίδι θα προσπαθήσετε πολύ για να συναντήσετε...
΄Οπως και όλο το υπόλοιπο παιχνίδι-αριστούργημα.Απίστευτη ατμόσφαιρα,χαρακτήρες,gaming,rpg,action,θέλω και κάτι άλλο ίδιο....!!!!!Γρήγορα....!!!!
Τόσα χρόνια (!) τώρα, τι κάνουν οι programmers;;;
Leave my loneliness unbroken...