Psychonauts 2

• Fallen Angel
  • Fallen Angel's Avatar Topic Author
  • Homo Adventurous
  • Homo Adventurous
More
04 Δεκ 2015 09:58 - 04 Δεκ 2015 09:58 #46688 by Fallen Angel
Psychonauts 2 was created by Fallen Angel
This is not a drill! This is ot a drill!

H Double Fine Productions και ο Tim Schafer συνεχίζουν την ιστορία του πολυαγαπημένου Psychonauts. Εκείνο το διαβόητο cliffhanger που μας είχε αφήσει πριν δέκα χρόνια με την υπόσχεση συνέχειας στις περιπέτειες του Razputin, επιτέλους εκπληρώνεται. Ή μάλλον, σκοπεύει να εκπληρωθεί αν συγκεντρωθούν τα 3.300.000$ που ζητούν στο campaign τους οι ταλαντούχοι (και πολυέξοδοι) δημιουργοί. Ήδη, πάντως, έχουν συγκεντρώσει περίπου 600.000$ από 5.000 backers. Για να δούμε τι θα δούμε...

Nothing happens unless first a dream...
Last edit: 04 Δεκ 2015 09:58 by Fallen Angel.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
04 Δεκ 2015 18:39 #46690 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Psychonauts 2
Χαίρε θράσος απύθμενο... :whistle:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
04 Δεκ 2015 21:15 - 04 Δεκ 2015 21:16 #46691 by crocark
Replied by crocark on topic Psychonauts 2
Ρωτάω την Έκπτωτη το πρωί αν μ' αφήνει να δημιουργήσω μπάχαλο. Άσκοπο το ερώτημα γιατί ως γνωστόν από γούστο ... μπα ...
Και μετά βλέπω αυτό για το ΚΣ και μετά σκέφτομαι ότι αν πω αυτά που σκέφτομαι θα μπερδευτεί και θα λέει ότι το έκανα σκόπιμα κλπ. Οπότε σβήνω το μήνυμα πριν το ποστάρω σκεφτόμενος ότι δεν μπορεί κάποιος θα απαντήσει. Άλλωστε δεν έχει γούστο να λένε οι ίδιοι όλο τα ίδια. Πάντως, μεταξύ μας, με το που το διάβασα ξέσπασα σε τρανταχτά γέλια :lol:

ΣΗΜ:
Κι ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν το νήμα δημιουργήθηκε επί τούτου. Για να ξεσπάσουμε σε γέλια. Γιατί πιο πολύ για τρολιά μοιάζει παρά για είδηση :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Last edit: 04 Δεκ 2015 21:16 by crocark.

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
04 Δεκ 2015 21:26 - 04 Δεκ 2015 21:27 #46692 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Psychonauts 2
Μετά από τη μετριότατη απόδοση του Broken Age και την ξεκάθαρη ανικανότητα σωστής οικονομικής διαχείρισης από τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Tim, εγώ λεφτά σε δικό του kickstarter δεν ξαναρίχνω. Δεν του καταλογίζω κακή πρόθεση ούτε και πιστεύω πως είχε, αλλά είναι πια εμφανές πως με τη διαχείριση πόρων δεν το έχει καθόλου. Κι είναι κρίμα... Με τα λεφτά που του δίνουν θα μπορούσε να κάνει παπάδες, αν είχε έστω και μία στάλα ικανότητας management. Όσο ταλέντο και δημιουργικότητα διαθέτει, δυστυχώς τόσο άκυρος είναι ως manager. Κατά τη γνώμη μου, χρειάζεται έναν πεζό και φραγκοφονιά συνεταίρο που θα του σπάει συνεχώς τα α@#$^$α και μάλιστα επειγόντως. Αν τον ήξερα και ήμουν κολλητός του, αυτά θα του έλεγα...
Last edit: 04 Δεκ 2015 21:27 by Castledoque.

More
05 Δεκ 2015 16:09 #46693 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Psychonauts 2
Με το συμπάθιο.
Μας λέει ότι εκτός από τα λεφτά που ζητάει, θα βάλει DF ΚΑΙ κάποιος (άγνωστος ακόμη εκτός και αν μου ξέφυγε) εξωτερικός συνεργάτης.

Δηλαδή σοβαρά, συνιδητοποιείτε τι ακριβώς συμβαίνει;;; Αυτό είναι άνω ποταμών!!! :blink:
Πιο θράσσος;;; ο Tim κατάφερε να διαλύσει και αυτόν τον όρο!

Μαγκιά του.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
05 Δεκ 2015 21:48 #46694 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Psychonauts 2
Τι σημαίνει DF; Από τα συμφραζόμενα, φαντάζομαι πως σημαίνει πως θα πάρει και επίσημο funding από κάποια εταιρεία... Τι να πω... Μάλλον έπρεπε να γίνει ζωγράφος ή συγγραφέας, γιατί τα οράματά του παραείναι πολυέξοδα για το videogaming.

More
05 Δεκ 2015 22:05 #46695 by crocark
Πως έχει γίνει αυτός από πάνω τόσο κακός; Παπαπαπαπα φαρμάκι η γλώσσα του!

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
07 Δεκ 2015 11:33 #46696 by mkllds
Replied by mkllds on topic Psychonauts 2
Καλά κάνει ο Tim.

Με το DF εννοεί μάλλον την Double Fine, οπότε θα βάλει λεφτά η DF συν ένας ακόμα συνεργάτης συν οι backers εάν κατάλαβα καλά. Οπότε από την στιγμή που γράφει ότι χρειάζεται ένα μπάτζετ πάνω από τα 10 εκατομμύρια δολάρια και ένας μέρος θα το καλύψουν οι backers δεν βλέπω κάτι σκοτεινό από την μεριά του. Αφήστε που είναι και πιο ξεκάθαρος αφού ξέρουμε ότι θα βγάλει το Psychonauts 2 κι όχι ένα adventure χωρίς άλλα στοιχεία.

Κι όχι δεν έχω γίνει κι ουτε θα γίνω backer του συγκεκριμένου project.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
08 Δεκ 2015 08:56 - 08 Δεκ 2015 09:08 #46698 by crocark
Κάπτεν, δε νομίζω ότι κανείς κατηγόρησε άλλον για σκοτεινιές.

Εγώ πάντως είχα καταλάβει ότι η DF στα προηγούμενα πρότζεκτς κινούνταν τόσο οριακά (έτσι είχατε πει μερικοί), που δε φανταζόμουν ότι θα είχε παρίσσευμα για επένδυση.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Last edit: 08 Δεκ 2015 09:08 by crocark.

More
08 Δεκ 2015 18:14 - 09 Δεκ 2015 10:13 #46699 by maladroid
Replied by maladroid on topic Psychonauts 2
Προφανώς και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι ακριβώς συμβαίνει στα λογιστικά βιβλία του Tim, ωστόσο σε περίπτωση που όντως έχουν χτίσει κάποιο κομπόδεμα, η δική μου εκτίμηση θα ήταν ότι προέρχεται από τις πωλήσεις του Grim Fandango: Remastered. Το πιο πιθανό νομίζω είναι ότι πήρανε κάνα δάνειο και ελπίζουν ότι θα το αποπληρώσουν με τις πωλήσεις του Psychonauts 2 ή έστω του DoTT: Remastered.

No good deed goes unpunished
Last edit: 09 Δεκ 2015 10:13 by maladroid.

More
08 Δεκ 2015 21:17 #46700 by mkllds
Croc, έχεις δίκιο. Δεν το έγραψα καλά. Πιο πολύ μονόλογος ήταν, ότι εγώ προσωπικά δεν βρίσκω κάτι σκοτεινό κι όχι ότι το ανέφερε κάποιος. Λάθος διατύπωση.

Πάντως μακάρι να πετύχει, για εκεί το πάει βέβαια αφού μέσα σε 35 μέρες πρέπει να μαζέψει άλλο ένα εκατομμύριο, αφού θα βγει ακόμα ένα παιχνίδι. Εμένα δεν με χαλάει. Ας βγαίνουν παιχνίδια κι ας είναι και με kickstarter. Και σαφώς δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα λογιστικά του.

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.

More
09 Δεκ 2015 09:07 #46701 by crocark

αφού θα βγει ακόμα ένα παιχνίδι. Εμένα δεν με χαλάει.

Αυτό ξαναπές το. Ευκαιρία να πούμε και καμιά καλημέρα μετά από μήνες :)
Καλημέρα mal :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
09 Δεκ 2015 10:14 #46702 by maladroid
Replied by maladroid on topic Psychonauts 2
Καλημέρα, good sir(s). And ladies.

No good deed goes unpunished

More
09 Δεκ 2015 11:13 #46703 by mkllds
Δεν διάβασα τι γράφει ο mal αλλά και μόνο που έχει το πειρατικό των playmobil ό,τι και να λέει δίκιο έχει.

-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.