Pokemon Go
- WickedMan
- Topic Author
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
- mkllds
- Futuristic Fedora
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Σαύρα; Τι σαύρα; Πώς σαύρα; Δεν έχω σαύρα! Πού έχει σαύρες;!mkllds wrote: Κάποτε τα ατυχήματα με το αυτοκίνητο ήταν απ' άλλες αιτίες κι όχι γιατί κυνηγούσες μια σαύρα...
Nothing happens unless first a dream...
- WickedMan
- Topic Author
- Tentacled Overlord
Με το ζόρι κρατιέμαι να μην ανοίξω συζήτηση για το αν το pokemon go και τα κλασσικά pokemon games είναι adventures και καεί το φόρουμ.
Πέρα από την πλάκα, έχει γίνει πανικός και είναι λογικό. Τέτοια παιχνίδια υπήρχαν νομίζω, απλά δεν είχαν καταφέρει να χρησιμοποιήσουν ένα τόσο δημοφιλές franchise που τυχαίνει και να τους ταιριάζει τόσο πολύ. Και φανταστείτε ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ευρώπη. Περιμένω πάταγο.
Τέλος, ως άρτι απολυθείς φαντάρος να ενημερώσω για την απίστευτη δημοφιλία των pokemon games στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις (μέσω emulators στα smartphones). Μιλάμε για ομηρικές μάχες με τους ανθυπολογαγούς στη μονάδα μέσω bluetooth, μάχες στα φυλάκια, στα γραφεία, παντού.
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- mkllds
- Futuristic Fedora
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- WickedMan
- Topic Author
- Tentacled Overlord
- mkllds
- Futuristic Fedora
Πάντως το παράδειγμα με το σινεμά είναι άκυρο. Στο σινεμά πάω για να απολαύσω μια ταινία στην μεγάλη οθόνη με τον surround ήχο και να πω και καμία κουβέντα με τους φίλους μου / κοπέλα μου. Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση αυτά τα δύο. Και φυσικά δεν θα κάθομαι να βλέπω ταινία στο κινητό όταν βγω έξω.
Συνεχίστε την κουβέντα. Over & out.
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Τι λε ρε;; τώρα μπορείς να κοιτάςmkllds wrote: Ε προσωπικά μου φαίνεται τελείως παράλογο να κάθομαι να κοιτάω το κινητό και να κυνηγώ pokemon αντί να κοιτάω
μπουτάκιαόμορφα κορίτσια ή να πάω για καμία βουτιά.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- mkllds
- Futuristic Fedora
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.