Gothic 2

• etern1tyST
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
01 Αυγ 2005 16:35 #5578 by etern1tyST
Gothic 2 was created by etern1tyST
Γεια χαρα!

Γνωρίζει κανείς αν πουλιέται πουθενά στην Ελλάδα το Gothic 2 αυθεντικό. Αν υπάρχει καταστημα ενημερώστε με. Ευχαριστώ

etern1tyST

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
01 Αυγ 2005 16:55 #5579 by Mortal
Replied by Mortal on topic Gothic 2
Αν δεν έχει ξεμείνει κάποιο στον Παπασωτηρίου θα σου πρότεινα να κοιτάξεις στο <!-- w --> www.amazon.com <!-- w --> ή στο <!-- w --> www.play.com <!-- w --> (εδώ, κατά τα λεγόμενα του site, δεν πληρώνεις έξοδα αποστολής (κοινώς είναι φορτωμένα ήδη στην τιμή).
Το είχα πάρει όταν είχε πρωτοβγεί από την Microland και τώρα που το κοίταξα δεν έχει κάποιο όνομα διανομέα για την Ελληνική αγορά.

[Edit]

Καλωσόρισες, κιόλας! Άντε με το καλό να σε μπλέξουμε και στις adventurοκουβέντες. :D

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

• etern1tyST
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
02 Αυγ 2005 03:05 #5601 by etern1tyST
Replied by etern1tyST on topic Gothic 2
Στο play.com δεν υπάρχει. Το αμαζον είναι αξιόπιστο site ? Μήπως ξέρεις καποια άλλη αλυσίδα ? Ευχαριστώ !

etern1tyST

More
02 Αυγ 2005 07:24 #5604 by Elessar
Replied by Elessar on topic Gothic 2
To amazon είναι σίγουρα ένα απο τα πιο αξιόπιστα site στο internet. Παρήγγειλε άφοβα!!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
02 Αυγ 2005 08:09 #5605 by Mortal
Βασικά αγοράζω απο amazon.co.uk και amazon.com (διαφορετικά προϊόντα) από το 1996 και έχω φτάσει σε σημείο που πλέον να την θεωρώ ως μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον κόσμο. Προσωπικά μου έχουν αντικαταστήσει μέχρι και πακέτα που δεν έφτασαν ποτέ δίχως την παραμικρή χρέωση, σε σημείο που έχω αρχίσει να το θεωρώ αυτονόητο. Δεν ξέρω πως αντιδρούν άλλες εταιρίες σε τέτοια ζητήματα οπότε την amazon δεν θα την άλλαζα για καμία άλλη. Όσον αφορά την co.uk με ξενίζει αρκετά το ζήτημα ακριβές Αγγλικές τιμές, αλλά ορισμένα προϊόντα δεν τα στέλνει η Αμερικάνικη οπότε η Αγγλική είναι μονόδρομος.

More
02 Αυγ 2005 08:39 #5606 by Elessar
Replied by Elessar on topic Gothic 2
Gothic 2 στο amazon.com μόνο με 8 δολλάρια!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• etern1tyST
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
02 Αυγ 2005 14:54 #5607 by etern1tyST
Replied by etern1tyST on topic Gothic 2
τα προιόντα αυτά ειναι sealed έτσι ? δεν πιστεύω να μου στείλουν κανα χαλασμένο κουτί ...

ps elessar μήπως έγραφες στο παλιό db.gr ?

More
02 Αυγ 2005 21:47 #5612 by russian
Replied by russian on topic Gothic 2
Μορταλ (ή όποιος ξέρει),
μιας και έχεις αγοράσει από το άμαζον, να σε ρωτήσω κάτι μήπως μπορείς να βοηθήσεις. Μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή ή πρέπει να έχεις υποχρεωτικά πιστωτική κάρτα;

More
02 Αυγ 2005 23:49 #5613 by Mortal

russian wrote: Μορταλ (ή όποιος ξέρει),
μιας και έχεις αγοράσει από το άμαζον, να σε ρωτήσω κάτι μήπως μπορείς να βοηθήσεις. Μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή ή πρέπει να έχεις υποχρεωτικά πιστωτική κάρτα;

Για να μην σου πω ότι μου κατεβαίνει στο κεφάλι μου, σου παραθέτω τις αποδεκτές μεθόδους πληρωμής απο την Αμερικάνικη Amazon. :wink:

Amazon.com accepts American Express, Diners Club, Discover, JCB, MasterCard, Eurocard, Visa, Visa Check Cards, Amazon.com gift certificates, and checks, money orders, or cashier's checks denominated in U.S. dollars and drawn on a U.S. bank. Additionally, we accept Borders Gift Cards and Waldenbooks Gift Cards as payment for qualifying orders. We do not currently accept direct wire transfers or Smart Cards.

Λογικά το Money Order δεν είναι τραπεζικό έμβασμα;

More
03 Αυγ 2005 17:12 #5632 by russian
Replied by russian on topic Gothic 2
Ναι το money order είναι οντως τραπεζικό έμβασμα, αλλά όπως γράφει και στην παράθεση σου (thanks for that) θέλει συγκεκριμένη διαδικασία (καταβολή σε αμερικάνικη τράπεζα κλπ). Μια λύση που βρήκα η οποία υποτίθεται ότι δουλεύει, είναι μέσω μιας απλής κάρτας αναλήψεως ATM η οποία πρέπει να είναι όμως Visa Electron (έχω μια τέτοια, κάποια στιγμή θα δοκιμάσω). Η αντικαταβολή μέσω ταχυδρομείου πάντως δεν ισχύει.

More
03 Αυγ 2005 17:22 #5633 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Gothic 2
Παρότι οι αγορές από amazon δεν έχουν κανένα φόβο καθότι είναι αξιόπιστο site, αν δε θες να αλλάξεις την cash card σε πιστωτική, μπορείς να βγάλεις μια gift card από Τράπεζα Αττικής. Δε ξέρω πού μένεις κι αν σε βολεύει η συγκεκριμένη τράπεζα (δεν έχει πολλά υποκαταστήματα), αλλά η συγκεκριμένη κάρτα είναι η πλέον ασφαλής για συναλλαγές μέσω internet ακόμη κι από αναξιόπιστα sites.

Nothing happens unless first a dream...