star wars

• BostonLow
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
07 Ιουλ 2006 02:21 #10068 by BostonLow
star wars was created by BostonLow
Παροτι πολλοι απο μας ειναι φανς των adv. της Λουκασαρτς, ποιοι απο μας εχουν πορωθει συγκεκριμενα με τα παιχνιδια θεματολογιας Πολεμου των Αστρων; (κοινως: Αστροπολεμου)

Απο την ζωντανή υλα-κα (ποδανά) με το ονομα X-wing/TIE Fighter μεχρι το ΚΟΤΟΡ, το καλυτερο CRPG d20 όλων των εποχων!!!!

βζζζζτ-βζζζιουυ βζζζζ πιου πιου (ηχος φωτοσπαθου και λειζερ με το στομα :Ρ)

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
07 Ιουλ 2006 02:45 #10069 by onecolourblack
Replied by onecolourblack on topic star wars
Το ΤΙΕ FIGHTER είναι ΑΝΕΤΑ το καλύτερο Flight Simulation game που έχω παίξει. Αν και το X-Wing Alliance είχε καλύτερα γραφικά (και πιο ευκολοχείριστο Mission Editor), δεν με ενθουσίασε τόσο όσο το TIE Fighter.

Γενικά Star Wars rulez και δηλώνω περήφανα πως είμαι Star Wars Geek :)

• BostonLow
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
07 Ιουλ 2006 02:53 #10071 by BostonLow
Replied by BostonLow on topic star wars
Το Alliance θα το εβαζα πλαι πλαι στο TF, αν και η πορωση που ειχα περασει μαζι του ειναι παροιμιωδης.

YG. starwars.wikia.com/ οπου υπαρχει και εκτενης αρθρογραφια για παιχνιδια, οσο και για τα στοιχεια τους (χαρακτηρες, σκαφη, πλανητες κλπ) τα οποια εν πολλοις εχω επιμεληθει ο ιδιος :)

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)

More
07 Ιουλ 2006 03:22 #10081 by onecolourblack
Replied by onecolourblack on topic star wars
Τα simulation τα σιχαίνομαι. :evil:

More
07 Ιουλ 2006 21:01 #10154 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic star wars
Το jedi knight 2 ειναι απο τα πιο απολαυστικα παιχνιδια που εχω παιξει. Πραγματικα σε βαζει στο πετσι του jedi και ειναι σκετη πορωση. Θα ηθελα και συνεχεια στο ιδιο στιλ αλλα με ποιο εξελιγμενο gameplay και combos.

ασχετο αλλα που μπορω να βρω σε κειμενο τη συνεχεια της ιστοριας μετα την εξαλογια;

• BostonLow
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
08 Ιουλ 2006 00:32 #10155 by BostonLow
Replied by BostonLow on topic star wars
Η συνεχεια του JK2 ειναι το Jedi Academy, το εχεις παιξει;;

Συνεχεια της εξαλογιας δεν υπαρχει, και αν μιλας για κατι σεναρια που εχω κι εγω δει, εχουν γραφτει απο φανς.

Η μονη 'Επισημη' συνεχεια ειναι κατι βιβλια, του Timothy Zahn

starwars.wikia.com/wiki/Thrawn_trilogy

More
08 Ιουλ 2006 01:23 #10156 by Zagorin
Replied by Zagorin on topic star wars
επίσημη συνέχεια της εξαλογίας υπάρχει σε διάφορα επίσημα παιχνίδια που έχουνε βγει. Δεν γνωρίζω περισσότερα καθώς δεν είμαι φαν της σειράς.

More
08 Ιουλ 2006 02:03 #10157 by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic star wars
το Jedi Academy απο οτι ακουσα ειναι σχεδον ιδιο με ελαχιστες προσθηκες που μπορουσες να τις εχεις στο JK2 μεσω mods

More
08 Ιουλ 2006 02:45 #10160 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: star wars
Οff Topic:

Neo,
4 8 15 16 23 42? Δε φοβάσαι να τους χρησιμοποιείς?! :wink:

ΚΟΡΥΦΑΙΑ σειρά! Μέχρι τώρα τουλάχιστον... αν καταφέρει να κλείσει χωρίς να πονέσουν τα ματάκια μας, θα τους βγάλω το καπέλο! :)

Nothing happens unless first a dream...

More
08 Ιουλ 2006 07:03 #10163 by Nuclear
Replied by Nuclear on topic Re: star wars
To TIE Fighter DEN einai flight simulation, na kseroume kai ti leme. Flight simulators einai kati poly sygekrimeno, de tha epektatho tora, alla dyo kala paradigmata einai px to "falcon4" kai to "flight gear".

Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker

• BostonLow
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
08 Ιουλ 2006 08:36 #10164 by BostonLow
Replied by BostonLow on topic Re: star wars
space flight simulator τοτε :)

Χριστινα, μεχρι να βγαλεις αρκη στο Λοστ θα πονεσουν πολυ τα ματια σου ακομα... 6 χρονια μεινανε

Neo, παιξε το Ακαντεμυ... δεν εχεις να χασεις τιποτα, αφου σου αρεσε το 2 :)

More
08 Ιουλ 2006 08:46 #10165 by onecolourblack
Replied by onecolourblack on topic Re: star wars
Πέραν της ΤΡΟΜΕΡΗΣ τριλογίας του Zahn (μόνο το φινάλε με χάλασε. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με αυτά τα κλισέ του να νικάνε οι "καλοί"), υπάρχουν τουλάχιστον άλλα 100 βιβλία στο "Εxpanded Universe", όπως έχει επικρατίσει να ονομάζεται, του Star Wars.

Ορισμένες σειρές (όπως η σειρά "Rogue Squadron" ή η πιο πρόσφατη "New Jedi Order") είναι αρκετά αξιόλογες (αν και δε φτάνουν την Τριλογία του Zahn σε ποιότητα, κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα).

• BostonLow
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
08 Ιουλ 2006 09:49 #10169 by BostonLow
Στον Αστροπολεμο κανενας δεν προκειται να νικησει, ουτε οι καλοι ουτε οι κακοι, γιατι προκειται για μια ιστορια 25000 ετων. Ακομα και μετα το 'χαπυ εντ' που ο Λουκ επανιδρυσε τους Τζενται, τη Δημοκρατια, εκαναν ειρηνη με την Αυτοκρατορια κλπ, ηρθαν οι Γιουζαν Βονγκ... και να σου παλι πολεμοι, καταστροφες κλπ μεχρι που ξανανικαει ο Γαλαξιας

και μετα επεστρεψαν οι νεο-Σιθ :) και παμε παλι απο την αρχη

More
08 Ιουλ 2006 10:21 #10174 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: star wars

BostonLow wrote: [...]Χριστινα, μεχρι να βγαλεις αρκη στο Λοστ θα πονεσουν πολυ τα ματια σου ακομα... 6 χρονια μεινανε

Sorry, πάλι off topic, αλλά είναι το θέμα που με κολλάει... :wink:

Τι 6 χρόνια? Αφού στην Αμερική παίζεται τώρα ο τρίτος κύκλος. Έξι κύκλους έχουν σχεδιάσει? 140-150 επεισόδια? Μήπως δεν κατάλαβα τι εννοείς? Δε μπορεί... πώς θα το τραβήξουν τόσο πολύ?

Nothing happens unless first a dream...

• BostonLow
  • Topic Author
  • Walker Survivor
  • Walker Survivor
More
08 Ιουλ 2006 10:34 #10175 by BostonLow
Εγω κατι τετοιο εχω ακουσει!! Σου φαινεται παραξενο; Το Σταρ Τρεκ καπου τοσο κρατησε.

Παντως αν θες να σου πω την πλευρα μου, αυτος ειναι ο λογος που δεν εχω ασχοληθει ποτε με τη σειρα... ακομα. Εχει παρα πολυ μυστηριο και αγωνια και μαρτυρικα αργη εξελιξη, κατι που δεν το αντεχω. Μονο σε dvd :)