Πρόβλημα με το Aztec στα XP
- fanispap
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
16 Μάι 2007 12:35 #15928
by fanispap
Πρόβλημα με το Aztec στα XP was created by fanispap
Γεια σας! Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θέλω να σας συγχαρώ για τη σημαντική προσπάθεια στο χώρο.
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Aztec: The Curse at the Heart of the “City of Gold”. Συγκεκριμένα ενώ βλέπω το αρχικό μενού και την εισαγωγή κανονικά, μόλις τελειώσει η εισαγωγή κολλάει και με πετάει στα windows! Το δοκίμασα άπειρες φορές και συνέχεια κάνει τα ίδια!
Δοκίμασα να θέσω τη συμβατότητα του .exe αρχείου σε win 95,98,Me κτλ αλλά πάλι τίποτα.
Θέλω πολύ να ξαναπαίξω αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι και το συστήνω σε όλους σας!
Σας χαιρετώ και πάλι
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Aztec: The Curse at the Heart of the “City of Gold”. Συγκεκριμένα ενώ βλέπω το αρχικό μενού και την εισαγωγή κανονικά, μόλις τελειώσει η εισαγωγή κολλάει και με πετάει στα windows! Το δοκίμασα άπειρες φορές και συνέχεια κάνει τα ίδια!
Δοκίμασα να θέσω τη συμβατότητα του .exe αρχείου σε win 95,98,Me κτλ αλλά πάλι τίποτα.
Θέλω πολύ να ξαναπαίξω αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι και το συστήνω σε όλους σας!
Σας χαιρετώ και πάλι
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Zagorin
- Spammer
Less
More
16 Μάι 2007 13:43 #15930
by Zagorin
Replied by Zagorin on topic Πρόβλημα με το Aztec στα XP
Έχω την εντύπωση ότι το παιχνίδι αυτό παίζει άνετα στα windows xp. Αν θυμάμαι καλά και εγώ στα xp το έπαιξα αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε.
Έβαλες αν υπάρχει κανένα patch, updates των 3D drivers;
Έβαλες αν υπάρχει κανένα patch, updates των 3D drivers;
- Kain
- Elite Member
Less
More
20 Οκτ 2010 16:18 #28832
by Kain
Arthur bruised his upper arm!
Replied by Kain on topic Re: Πρόβλημα με το Aztec στα XP
Χαιρετώ. Αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το Aztec στα XP. Έψαξα παντού μήπως υπάρχει κάποιο patch, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Κάθε φορά όταν είναι να αρχίσει το gameplay μου βγάζει το γνωστό παράθυρο "Αποστολή αναφοράς σφάλματος" και με πετάει στο Desktop. Το ίδιο κάνει και στο Explore και στο παιχνίδι. Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω;
Arthur bruised his upper arm!