Το "Belief & Betrayal" δεν δουλεύει :(

• Visitor
  • Visitor
20 Σεπ 2007 11:34 #17334 by
@odnorf

Kanena problima, apla episimena kapoies plirofories gia to release. Opos kai olla ta pragmata exoun ta thetika kai arnitika tous.

steile mou ena Email sto <!-- e --><a href="mailto:supportbelief@hell-tech.com]supportbelief@hell-tech.com[/url]<!-- e --> kai tha to tsekaro.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
20 Σεπ 2007 11:51 #17335 by odnorf
Μπορεί κάποιος να κάνει δεξί κλικ -&gt; Properties (ή ιδιότητες) στον φάκελο του παιχνιδιού και να μου πει τον χώρο που καταλαμβάνει και τον αριθμό των αρχείων &amp; φακέλων; Ακούγεται τρελό αλλά αν ο installer είναι εντελώς χαζός και δεν κάνει crc check τα αρχεία μπορεί κάποιο να είναι corrupt και μην ειδοποιεί ότι δεν το διαβάζει (απίθανο αλλά όταν τρέχεις το παιχνίδι σε δύο υπολογιστές πρέπει να υποθέσεις τα πάντα).

@Elessar
Υποθέτω ότι δεν είναι διαθέσιμο σε οποιονδήποτε και μόνο οι administrators μπορούν να δουν το email.

@hell-tech
Θα στείλω το e-mail σε λίγα λεπτά στα Ελληνικά. Αν υπάρχει πρόβλημα με την ανάγνωση αυτών ειδοποίησέ με σε παρακαλώ.

(Πολλές συμπτώσεις σήμερα, η έδρα της Hell-Tech - αν δεν έχει αλλάξει - φαίνεται να βρίσκεται 5 λεπτά από το σπίτι ενός φίλου μου στο Luebeck της Γερμανίας!)

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
20 Σεπ 2007 12:03 #17336 by odnorf
Μία ερώτηση ακόμα. Τρέχει κανείς το παιχνίδι σε 64bit επεξεργαστή; Ρωτάω γιατί και τα δύο μου συστήματα έχουν τέτοιο επεξεργαστή (Athlon64 &amp; Core2Duo).

• Visitor
  • Visitor
20 Σεπ 2007 14:18 #17340 by
@ODNORF

pos legete o filos sou?

Molis estila email stin Artematica na doume pou mpori na ofilete. Molis exo nea, tha se apantiso.

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
20 Σεπ 2007 14:35 #17341 by odnorf
@hell-tech

Τον έχω ήδη ρωτήσει. :) Δεν γνωριζόσαστε. Πάντως σου έστειλα PM για κάθε περίπτωση. Απλώς το βρήκα εντυπωσιακή σύμπτωση. Είχα μάλιστα επισκεφτεί την πανέμορφη πόλη σας πριν από 2 χρόνια.

Περιμένω νέα σου από την Artematica. Οτιδήποτε χρειαστούν για να καταφέρουν να εντοπίσουν το πρόβλημα είμαι στη διάθεσή τους.

• Visitor
  • Visitor
20 Σεπ 2007 14:43 #17342 by
megali simptosi....kai i poli einai ontos panemorfi....

...molis exo nea se enimerono amesa, gia na mporeis na to paikseis epitelous...

More
28 Οκτ 2007 19:38 #17902 by Elessar
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το Β&amp;Β!

Δεν δουλεύουν τα hotspots, δεν μπορώ να κάνω save ενώ χάνεται και ο ήχος (την πρώτη φορά που το έτρεξε άκουσα κανονικά τις ομιλίες της εισαγωγής - από την δεύτερη φορά και μετά δεν είχα καθόλου speech.)
Τελικά το έλυσες το πρόβλημα odnorf;

Να σημειωθεί ότι έχω Win XP με το SP2.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
28 Οκτ 2007 23:24 #17903 by giovanna
@Elessar,

Συγγνώμη αλλά τρέχεις το original παιγνίδι? Κανένα απο τα παραπάνω προβλήματα δεν είχα!! Τι να κάνουμε να σε βοηθήσουμε? :P

More
28 Οκτ 2007 23:28 #17904 by Elessar
Ναι, έχω το original - το ίδιο και το odnorf που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα.

Θα δοκιμάσω κάποια πραγματάκια που έχω στο μυαλό μου - όπως το να απεγκαταστήσω το K-Lite codec pack - και θα επανέλθω :)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
29 Οκτ 2007 00:35 #17905 by giovanna
@Elessar,

Σου είχα γράψει διάφορα και ωραία πραγματακια, αλλά το κακό πνεύμα με έκανε να τα χάσω, οπότε καλέ μου με απλά λόγια κουράγιο. Εχοιυν περάσει ήδη οι εποχές που φορτώναμε το ωραίο παιγνίδι μας και το παίζαμε, τώρα έχουμε να παλέψουμε με διάφορα αντε βρε ο Θέος βοηθός και είναι υπέροχο παιγνίδι, θα το ευχαριατιθείς, και εαν συνεχίζει να μην σου τρέχει, εγώ εδώ θα σου δανείσω το δικό μου, έτσι θα σε αφήσουμε :P

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
29 Οκτ 2007 09:33 #17906 by odnorf
Δεν είναι θέμα συγκεκριμένης (αυθεντικής) κόπιας αγαπητή giovanna :) Όλες το ίδιο είναι. Έχω στείλει επανειλημμένως email στον Ιταλό developer αλλά απάντηση δεν έχω πάρει. Είχε κάποια ιδέα ο Elessar με τον οποίο έχω μιλήσει... θα δούμε από εκεί και πέρα. Πρόβλημα ασυμβατότητας με "κάτι" ίσως να είναι.

• Visitor
  • Visitor
29 Οκτ 2007 14:01 #17909 by
διαβασα ολα τα προηγουμενα Posts κι εχω να παρατηρησω φιλε odnorf οτι σε κανενα σημειο δεν προσδιοριζεις την ακριβη ταυτοτητα του λειτουργικου σου συστηματος που ειναι ισως κ η πιο σημαντικη πληροφορια για τετοιου ειδους προβληματα. Αναφερεις ονοματα επεξεργαστων κι αν δεν κανω λαθος οτι τρεχεις XP.

Το προβλημα σου ειναι αναλογο πολλων αλλων που εχω διαβασει κ αντιμετωπισει κατα καιρους σε διαφορα παιχνιδια. Συμπαιρενω οτι χρησιμοποιεις Win XP SP2. Τα SP2 διορθωσαν πολλα απτα λαθη του SP1 αλλα δημιουργησαν κ πολλα probs πχ συμβατοτητα με καποια Games κ δε θα μου φαινοταν περιεργο εαν αυτη ειναι η πηγη στη δυσκολια που αντιμετωπιζεις. Εαν σου ειναι ευκολο δοκιμασε το Game σε XP SP1 αλλιως η μοναδικη λυση ειναι η αναμονη patch.

Καλη τυχη παντως γιατι βλεπω οτι το παλευεις καιρο.

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
29 Οκτ 2007 15:56 #17910 by odnorf
@scatman

Το έχω δοκιμάσει σε δύο εντελώς διαφορετικά συστήματα με διαφορετικά λειτουργικά (ένα εκ των οποίων winxp sp2) και υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί στον Ιταλό developer ο οποίος έδειξε με τον καλύτερο τρόπο τον σεβασμό του σε έναν πελάτη τους (δεν έκανε το κόπο ούτε καν να απαντήσει με μία λέξη). Όσον αφορά το θέμα συμβατότητας με τα winxp sp2 θα ήταν τουλάχιστον περίεργο καθώς δεν μιλάμε για ένα παιχνίδι δεκαετίας αλλά σύγχρονο. Και να ήθελε ο developer να βρει σύστημα με winxp sp1 θα δυσκολευόταν. ;) Έχω χάσει κάθε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο παιχνίδι και τη συγκεκριμένη εταιρεία. Οποιαδήποτε λύση ευπρόσδεκτη, αλλά δεν θα καταναλώσω άλλο από τον ελεύθερό μου χρόνο. Απλώς έχασα ένα ποσό που μπορώ να αντέξω. Ευχαριστώ για την ευχή σου. Όταν κυκλοφορήσει η αγγλική έκδοση και σε άλλες, μεγαλύτερες, αγορές μπορεί να αποφασίσουν να ασχοληθούν.

• Visitor
  • Visitor
29 Οκτ 2007 20:10 #17915 by
@elessar
@odnorf

Dokimaste na allaksete to anti-aliasing (oxi meso paixnidiou, alla mesou sistimatos). Isos na proerxete apo auto. Gia tsekare to kai pes mou.

• odnorf
  • Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
29 Οκτ 2007 20:38 #17917 by odnorf
@hell-tech

Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία και θα σε ενημερώσω. Ευχαριστώ.