Jack Keane

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
22 Νοε 2007 18:37 #18200 by giovanna
Jack Keane was created by giovanna
άρχισα εχτές να το παίζω, αλλά βρε παιδιά κάτι έχει η κίνηση του, αργεί φοβερά να κινηθεί. Εχει τα ίδια προβλήματα όπως και το ΑΝΚΗ, λέτε μια και είναι ο ίδιος που έφτιαξε και τα 2 παιγνίδια.

Το παίζει κανείς άλλος? :cry:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
25 Νοε 2007 21:20 #18264 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Jack Keane
Το έχω τελειώσει το παιχνίδι και δεν είχα κανένα πρόβλημα με την κίνησή του γενικότερα. Άλλα προβληματάκια υπάρχουν (τουλάχιστον άλλα συνάντησα εγώ), αλλά όχι με την κίνηση του ήρωα, μια χαρά πήγαινε το καμάρι μου.

Nothing happens unless first a dream...

• Visitor
  • Visitor
25 Νοε 2007 22:13 #18265 by
Replied by on topic Jack Keane
Τι προβλήματα? Σκέπτομαι να το αγοράσω για αυτό σε ρωτώ.

More
25 Νοε 2007 22:45 #18268 by Fallen Angel
Το παιχνίδι έχει κάποια bugs. Τα περισσότερα άνευ σημασίας που απλώς ενοχλούν. Δυο-τρία, όμως, μπορούν να προκαλέσουν πρόβλημα στο gameplay, εμένα τουλάχιστον μου προκάλεσαν. Αν βέβαια ξέρεις ποια είναι και τα αποφύγεις, δεν έχεις κανένα πρόβλημα γιατί δεν οδηγούν σε dead-ends or anything.

Πάντως, αν θες τη γνώμη μου, αξίζει να το παίξεις!! Αν σου αρέσουν τα χιουμοριστικά παιχνίδια, είναι πολύ καλό παρά τα προβληματάκια του. Άσε που χειρίζεσαι τον ήρωα γυμνούλι σε κάποια φάση... κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να χάσει κανείς! ;)

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
25 Νοε 2007 23:33 #18271 by giovanna
Replied by giovanna on topic Jack Keane
@Fallen_Angel

Δηλαδή γιατί εμένα σέρνονται όλα. Σέρνονται οι διάλογοι, σέρνεται αυτός να πάει σε κάποιο χώρο, τι έχεις κάνεις εσύ που δεν έχω κάνει εγώ? Πραγματικά μου έχει σπάσει τα νεύρα, απλώς τίποτα δεν κ ι ν ε ί τ αι!!! :oops:

More
26 Νοε 2007 00:01 #18274 by Fallen Angel
Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό. Εμένα μου έτρεχε μια χαρά με όλες τις ρυθμίσεις στο full και δεν έχω και κανά μηχάνημα περιοπής. Άσε που το έπαιξα σε τρεις διαφορετικούς υπολογιστές για να βεβαιωθώ για τα bugs και σε κανέναν δεν είχα πρόβλημα με την κίνηση ή την ταχύτητα των διαλόγων.

Τα βασικά τα έχεις ελέγξει, έτσι? Να καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις το μηχάνημά σου... να έχεις ενημερωμένους drivers και DirectX9c... να μην τρέχουν άλλα προγράμματα που μπορεί να προκαλέσουν εμπλοκή...
Αν ναι, δοκιμάζοντας να βάλεις στα minimum τις ρυθμίσεις, πάλι έχεις πρόβλημα?

Αν όλα τα παραπάνω τα έχεις ελέγξει / δοκιμάσει κι εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα, γιατί δε στέλνεις ένα mail στην τεχνική υποστήριξη? Δεν είναι λογικό να μη σου τρέχει κανονικά.

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
26 Νοε 2007 01:44 #18275 by giovanna
@Fallen_Angel

Ολα είναι όπως πρέπει. Δεν είμαι και καμιά πρωτάρα, αλλά κοπέλα μου σε εμένα σέρνεται, τι να πω. Δηλαδή αυτός πήγαινε μια χαρά εκεί που το έλεγες να πας, αυτός μιλούσε ακόμα παρολο που οι διάλογοι είχανε τελειώσει, τέτοιο σούρσιμο είχα χρόνια να φάω. Εν πάσει περιπτώσει αύριο θα τους την πω και ελπίζω αυτοί να έχουνε κάτι να μου πούνε, γιατί, ξέρεις είναι κρίμα ένα παιγνίδι που θα μπορούσες να το τελειώσεις σε μερικές ημέρες να θέλεις καποιες εβδομάδες για να τον κινήσεις.

Σε ευχαριστώ :!:

More
26 Νοε 2007 11:07 #18278 by Elessar
Replied by Elessar on topic Jack Keane
Giovanna, όντας στα Windows κάνε ένα Ctrl+Alt+Del, πήγαινε στην καρτέλα Performance και πες μου πόσο είναι η Available Physical Memory.

Επίσης, πόση μνήμη έχεις στο pc σου;

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
26 Νοε 2007 18:19 #18285 by giovanna
@Elessar,

Λοιπόν Φυσική μνήμη Σύνολο 523760, Διαθέσιμη 153764. Η μνήμη του PC μου είναι 512ΜΒ. :wink:

More
26 Νοε 2007 18:40 #18287 by Elessar
Replied by Elessar on topic Jack Keane
Νομίζω ότι είναι σχετικά χαμηλή, εγώ όταν είχα 512ΜΒ είχα ελεύεθερη τουλάχιστον 350ΜΒ. Μήπως τρέχουν πολλές processes στο backround?

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
26 Νοε 2007 20:28 #18288 by giovanna
@Elessar,

Μόλις ανακάλυψα την λύση. Το παιγνίδι έχει ένα ειδικό κουμπί, που σου επιτρέπει να το παίζεις με τις λιγότερες απαιτήσεις το πάτησα, et voilla όλα τρέχουν σαν τρελά. Είμαι ευτυχισμένη τελικά!!

Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου!! :!:

More
26 Νοε 2007 23:59 #18292 by odnorf
Replied by odnorf on topic Jack Keane
Το Jack Keane χρησιμοποιεί την ίδια game engine (βασισμένη στην opensource ogre) με τα Ankh. Για κάποιο λόγο όμως απαιτεί σαφώς περισσότερους πόρους από αυτό. Σε μηχανήματα με όχι τόσο σύγχρονη κάρτα γραφικών και με λίγη μνήμη ζορίζεται αρκετά.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
27 Νοε 2007 01:38 #18294 by giovanna
@odnorf

Συγγνώμη, αλλά το ANKH σε εμένα μια χαρά έτρεχε, εγώ εδώ τώρα τα είδα όλα, εν πάσει περιπτώσει αφού βρήκα την λύση, δεν με νοιάζει. Και να σου πω κάτι γιατί εγώ θα πρέπει καθε φορά που αγοράζω ένα καινούργιο παιγνίδι να αλλάζω και τον υπολογιστή μου. Μην τρελαθούμε. τα λεφτά δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο!! :oops:

More
27 Νοε 2007 10:02 #18296 by Mike
Replied by Mike on topic Jack Keane

τα λεφτά δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο!!

Κι όμως. Εγώ κάποτε είχα βρει δυο πενηντάευρα στο δρόμο..

Διάλεξα το δρόμο το λιγότερο ταξιδεμένο και αυτό έκανε όλη τη διαφορά..

More
27 Νοε 2007 10:25 #18297 by Fallen Angel
Εντάξει, ας μην είμαστε υπερβολικοί. Δε χρειάζεται ν' αλλάζουμε μηχάνημα για να παίζουμε τα καινούρια adventures. Ευτυχώς (ή δυστυχώς αναλόγως πώς το κρίνει κανείς) μέχρι σήμερα τα περισσότερα adventures έχουν χαμηλές απαιτήσεις συγκριτικά με άλλα είδη παιχνιδιών. Άσε που μπορεί κάποιο να μη σου τρέχει με όλες τις ρυθμίσεις στο full, αλλά αν τις ρίξεις θα σου τρέξει μια χαρά. Δε νομίζω πως υπάρχουν (ακόμη τουλάχιστον) adventures που να μην τρέχουν καθόλου ακόμη και σε μέτριους ή σχετικά παλιούς υπολογιστές.

Mike,
Ζωγράφισες! Ακόμη γελάω! :lol: :lol: