Broken Sword 2.5

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
04 Οκτ 2008 03:09 #21320 by giovanna
Broken Sword 2.5 was created by giovanna
Γιατί δεν μπορώ να σώσω το παιγνίδι. Μου βγαίνει η λίστα για σώσιμο αλλά τίποτα δεν σώζει, κάποια βοήθεια? :oops:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Visitor
  • Visitor
10 Νοε 2008 12:07 #21749 by
Replied by on topic Broken Sword 2.5
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ! Το δοκίμασα σε 3 PC! Στο δικό μου δεν τρέχει καν το παιχνίδι (είναι παλιός, ετοιμάζομαι για καινούριο!), στης φίλης μου το τρέχει κανονικά και στου αδερφού μου τρέχει σωστά το παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να κάνω save! Έφτασα σχεδόν μέχρι το τέλος, αφού σκοτώθηκα 126 φορές, αλλά δεν μπορούσα να ευχαριστηθώ το παιχνίδι, γιατί το΄παιζα ξανά και ξανά απ'την αρχή κάθε φορά που σκοτωνόμουν... (όπως καταλάβατε δεν έχω ακόμα Internet στο σπίτι, για να ρωτήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο). HELP PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!

More
10 Νοε 2008 12:49 #21750 by Elessar
Replied by Elessar on topic Broken Sword 2.5

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Visitor
  • Visitor
10 Νοε 2008 13:56 #21752 by
Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι. Ελπίζω να το δορθώσω! (είμαι και λίγο άσχετη!!!!) Thanks, anyway!!!! :D

• Visitor
  • Visitor
12 Νοε 2008 14:01 #21807 by
Τελικά είμαι πολύ άσχετη! Ξέρω μόνο να παίζω! Δεν κατάφερα τίποτα, όμως το πρόβλημα μάλλον είναι ότι σαν user ο αδερφός μου έβαλε (κατά λάθος βέβαια) δδδδ. Εκείνος είναι χειρότερος από μένα! Δεν ξέρω πως να το αλλάξω! Μπήκα κι εκεί που με έστειλες Elessar, αλλά δεν βρήκα άκρη. Σκέφτηκα μήπως φταίνε τα Vista (πολύ χάλια τα Vista...) , αλλά απ'ότι είδα σε συζητήσεις μάλλον δεν είναι εκεί το πρόβλημα... Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί τι να κάνω ακριβώς? Φανταστείτε ότι μιλάτε σε άνθρωπο επιπέδου Α΄ το πολύ Β' δημοτικού σε ότι έχει να κάνει με pc. Χι! Χι!! Thanks!!!!

More
12 Νοε 2008 14:54 #21808 by Elessar
Replied by Elessar on topic Broken Sword 2.5
Από αυτά που έχω καταλάβει, δεν πρέπει στον λογαριασμό χρήστη που έχεις στα Vista να υπάρχουν ελληνικά γράμματα ή στοιχεία. Δοκίμασε να τον αλλάξεις και να βάλεις μόνο αγγλικά γράμματα στο όνομα που δηλώνεις.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
12 Νοε 2008 18:36 #21818 by giovanna
Replied by giovanna on topic Broken Sword 2.5
@VBLUE

Αυτό που έκανα εγώ είναι να δημιουργήσω ένα καινούργιο όνομα χρήστη με μόνο λατινικά γράμματα όπως σου είπε ο Elessar. Στα Vista δεν ξέρω πως λειτουργεί αλλά στα XP πηγαίνεις εκεί που λέει διαχείριση συστήματος και επιλέγεις- Χρήστες-Καινούργιος χρήστης και βάζεις το καινούργιο σου όνομα στα Λατινικά.

Αφού το κατάφερα εγώ είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις και εσύ :!:

• Visitor
  • Visitor
13 Νοε 2008 11:29 #21838 by
Και ναι!!!! Τα κατάφερα!!!! :lol: Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας. Τελικά δημιούργησα νέο χρήστη όπως μου είπατε (τα Vista μπορεί να είναι χάλια, αλλά έχουν καλή βοήθεια) και έπαιξα σαν άνθρωπος!!!! :D

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
13 Νοε 2008 18:42 #21859 by giovanna
Replied by giovanna on topic Broken Sword 2.5
@VBLUE

Συγχαρητήρια είδες πόσο εύκολο ήτανε. Θα το ευχαριστηθείς πολύ, είναι πολύ ωραίο παιγνίδι. :rolleyes: