Art of Murder: FBI Confidential
- amelie
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
13 Νοε 2008 14:21 #21848
by amelie
Art of Murder: FBI Confidential was created by amelie
Καλησπέρα!
Αγόρασα πριν 2 μέρες το παιχνίδι και ενώ έχει γίνει κανονικά η εγκατάσταση, και ενώ παίζει κανονικά το πρώτο βιντεάκι, μόλις ξεκινά το παιχνίδι κολλάει. Ο κέρσορας, η ηρωϊδα... τίποτα δεν κινείται κανονικά, μοιάζουν να κολλάνε και να μην κινούνται σε κανονική ταχύτητα. Ο ήχος είναι μια χαρά. Φταίει το cd ή πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις στο pc μου; Έχω win XP και πληρώ όλες τις προυποθέσεις που αναγράφονται στο cd.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αγόρασα πριν 2 μέρες το παιχνίδι και ενώ έχει γίνει κανονικά η εγκατάσταση, και ενώ παίζει κανονικά το πρώτο βιντεάκι, μόλις ξεκινά το παιχνίδι κολλάει. Ο κέρσορας, η ηρωϊδα... τίποτα δεν κινείται κανονικά, μοιάζουν να κολλάνε και να μην κινούνται σε κανονική ταχύτητα. Ο ήχος είναι μια χαρά. Φταίει το cd ή πρέπει να γίνουν κάποιες ρυθμίσεις στο pc μου; Έχω win XP και πληρώ όλες τις προυποθέσεις που αναγράφονται στο cd.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Less
More
13 Νοε 2008 20:05 #21860
by Elessar
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
Replied by Elessar on topic Art of Murder: FBI Confidential
Και εμένα σε ορισμένες οθόνες ο κέρσορας και η κίνηση πάνε πολύ αργά, σε ορισμένες όμως. Αρμοδιότερος να απαντήσει όμως είναι ο odnorf που παίζει την μηχανή Wintermute στα δάχτυλα
Καλωσήλθες στο site και στην παρέα μας
Καλωσήλθες στο site και στην παρέα μας
- odnorf
- Templar Hunter
14 Νοε 2008 13:51 #21877
by odnorf
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
Replied by odnorf on topic Art of Murder: FBI Confidential
Όπως έχω απαντήσει και σε άλλο thread αυτά τα προβλήματα δεν φαίνεται (και το τονίζω αυτό γιατί μάντης δεν είμαι) να αφορούν την wintermute καθώς οποιοσδήποτε με ένα σύστημα που πληρεί τις recommended απαιτήσεις δεν θα έπρεπε να έχει κανένα κόλλημα. Το πιθανότερο είναι κάκιστος σχεδιασμός (κακό scripting, όχι σωστά μοντέλα, δηλαδή περισσότερα άχρηστα πολύγωνα κ.λπ.). Δύο ενέργειες μπορούν να γίνουν. Update σε όλους τους drivers και mail στο support της εταιρείας που σχεδίασε το παιχνίδι.
EDIT: Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και το antialising στις αρχικές ρυθμίσεις.
EDIT: Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και το antialising στις αρχικές ρυθμίσεις.
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- Elessar
- Team
Less
More
14 Νοε 2008 16:32 #21881
by Elessar
Replied by Elessar on topic Art of Murder: FBI Confidential
Εγώ νομίζω ότι είναι θέμα κακού σχεδιασμού όπως λες. Ότι και να κάνω, όσες ρυθμίσεις και να αλλάξω σε κάποιες οθόνες η κίνηση είναι λες και προσπαθείς να κινηθείς μέσα σε βάλτο.
Και τα γραφικά του παιχνιδιού είναι υπερβολικά απλοϊκά για να φταίνε απλά οι υψηλές απαιτήσεις του σε hardware.
Και τα γραφικά του παιχνιδιού είναι υπερβολικά απλοϊκά για να φταίνε απλά οι υψηλές απαιτήσεις του σε hardware.
- amelie
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
16 Νοε 2008 18:10 #21902
by amelie
Replied by amelie on topic Art of Murder: FBI Confidential
Τελικά κάτι βρήκα! έκανα αναβάθμιση σε κάποιον driver οθόνης (μέσω του προγράμματος DriverMax) και τελικά παίζει το παιχνίδι. Βέβαια σε ορισμένα σημεία κάνει κάτι "νούμερα" αλλά τουλάχιστον μπορώ και παίζω
Ευχαριστώ πάντως !
Ευχαριστώ πάντως !