The Lost Crown
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Ξεκινώντας από την αρχή, να πω ότι αφού εγκατέστησα το παιχνίδι, εγκατέστησα και το 1.1 patch που "διορθώνει κάποιο πρόβλημα με το inventory" σύμφωνα με το Gamespot από όπου το κατέβασα. Το παιχνίδι δε μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα μέχρι το μουσείο. Εκεί είχε τύχει να κάνω save. Την επόμενη μέρα που έκανα load τη σωσμένη θέση, συνειδητοποίησα ότι δε λειτουργούσε η φωνή του curator του μουσείου, professor Oogle. Ο Nigel του μιλούσε κανονικά, εκείνος ανοιγόκλεινε το στόμα του, οι διάλογοι εμφανίζονταν στην οθόνη, αλλά φωνή γιοκ.
Θα μου πείτε, οκ, σιγά το πρόβλημα. Το θέμα, όμως, ήταν ότι για κάποιο λόγο τα dialogue lines του curator παιρνούσαν εξαιρετικά αργά, τόσο που ένα line με 4-5 λέξεις να κάνει σχεδόν ένα λεπτό για να χαθεί και να εμφανιστεί το επόμενο. Με δεδομένη την αδυναμία του παιχνιδιού να "ξεπηδήξει" τους διαλόγους, αυτό σήμαινε ότι σ αυτόν τον διάλογο (ο οποίος ήταν υποχρεωτικός για να συνεχίσω το παιχνίδι) θα έτρωγα τουλάχιστον 1-1,5 ώρα. Δοκίμασα διάφορα (προηγούμενη σωσμένη θέση, save/load κλπ), έψαξα και στο internet αλλά φως δεν είδα. Μόνο εγώ είχα το πρόβλημα; Με τα πολλά σκέφτηκα να κάνω reinstall για να ξεφορτοθώ το patch και να επιστρέψω στην 1.0 έκδοση. Και ω του θαύματος, η φωνή δούλεψε και ο διάλογος έτρεξε νεράκι.
Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντώ bugαρισμένο patch, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι εκνευριστικότατο. Γενικά το παιχνίδι αρχίζει να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σεναριακά αλλά και από πλευράς γρίφων, όμως οι πολλές ατέλειες του παραμένουν μεγάλο αγκάθι...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Τώρα στο Lost Crown, δε νομίζω ν' άκουσα τίποτα για bugs. Γενικά δεν έχω εμπιστοσύνη σ' αυτόν τον τομέα σε ξένα sites. Μην ξεχνάμε ότι συχνά κάτι που αντιμετωπίζουν χρήστες σε μια χώρα, δεν το αντιμετωπίζουν άλλοι κάπουα αλλού.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
- Elessar
- Team
Tasos wrote: Κι όμως το Lost Crown περιέχει ένα απίστευτο Bug. Αν κάποια στιγμή στην πορεία της περιπέτειας πας να χρησιμοποιήσεις έναν ασύρματο (αν δεν κάνω λάθος) που έχεις στο Inevntory το παιχνίδι σου δείχνε ξανά ένα βιντεάκι από την πρώτη και αναγκαία για να προχωρήσει η δράση χρήση του ασυρμάτου και σε γυρνά πάλι πίσω στο σημείο του παιχνιδιού που το πρωτοχρησιμοποίησες!! Τρελλό Bug και την είχα πατήσει άσχημα!!
Αυτό το θυμάμαι και εγώ - άκυρο bug τελειώς...
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ