monkey island+steam problem

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
21 Ιουλ 2009 21:56 #25519 by
Αγόρασα το Secret Of Monkey Island SE από Steam. Μετά τι πρέπει να κάνω για να κάνω download?

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
21 Ιουλ 2009 22:50 #25520 by qrious
Replied by qrious on topic monkey island+steam problem
Κατεβάζεις το steam από εδώ
storefront.steampowered.com/down ... nstall.msi
στην συνέχεια πας στην καρτέλα mygames επιλέγεις το monkey και πατάς κάτω αριστερά install. Thatʼs it.

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
21 Ιουλ 2009 22:56 #25521 by
Replied by on topic monkey island+steam problem
Μου παρουσιάστηκε το παιχνίδι μετά από 20 λεπτά για αυτό και απόρησα που δεν το έβλεπα. Thnks πάντως.

Επειδή είμαι άσχετος με τα monkey island αν παίξω πρώτα το special edition και μετά τα episodes χάνω κάτι γενικά;

More
21 Ιουλ 2009 23:19 #25522 by qrious
Replied by qrious on topic Re: monkey island+steam problem

Taurnil_Mithrandir wrote: Μου παρουσιάστηκε το παιχνίδι μετά από 20 λεπτά για αυτό και απόρησα που δεν το έβλεπα. Thnks πάντως.

Επειδή είμαι άσχετος με τα monkey island αν παίξω πρώτα το special edition και μετά τα episodes χάνω κάτι γενικά;

Ναι χάνεις το 2 (το καλύτερο της σειράς) και το 3 που είναι επίσης πάρα πολύ καλό με εξαιρετικά γραφικά ακόμα κ για τα σημερινά δεδομένα.

Εν πάση περιπτώσει παίξε το πρώτο και αν σου αρέσει προτείνω να περιμένεις το remake του δεύτερου :wink:

More
22 Ιουλ 2009 04:11 #25524 by pennydunk_1
Replied by pennydunk_1 on topic Re: monkey island+steam problem
@Taurnil Οι τιτλοι της σειρας συνδεονται σχετικα χαλαρα, θα εγκλιματιστεις απο οποιον και να ξεκινησεις

More
22 Ιουλ 2009 10:24 #25531 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: monkey island+steam problem

Taurnil_Mithrandir wrote: [...]Επειδή είμαι άσχετος με τα monkey island[...]

Ήσουν άσχετος!! Ήσουν (και ήμουν και ήταν, μην το πάρεις προσωπικά) σε παρελθοντικό χρόνο, διότι πλέον όλοι μας αποκτάμε "σχετικότητα" με την περιβόητη σειρά!! :) :)

ΥΓ: Δε σε βλέπω στο group μας στο steam, δε σε βλέπω στο group μας... πού είσαιιιι?! :P

Nothing happens unless first a dream...

More
22 Ιουλ 2009 10:51 #25533 by crocark
Replied by crocark on topic monkey island+steam problem
Καλά Fallen, συνεχίζεις να τελείς σε βρασμό ψυχής. Μα τόση χαρά βρε παιδί;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
22 Ιουλ 2009 11:14 #25535 by
Λοιπόν, από το λίγο που έχω παίξει έχω πάθει την πλάκα μου στην κυριολεξία. Δεν περίμενα ότι θα μου άρεσε τόσο πολύ. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά.

More
22 Ιουλ 2009 11:17 #25536 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic monkey island+steam problem
Εε, μα ναι!! 8)
Τόοοοοσα χρόνια το έχω παράπονο κι επιτέλους (συγγνώμη, καλύτερα να πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!) κυκλοφορεί βελτιωμένη (οπτικοακουστικά) έκδοση που μπορώ να απολαύσω κι εγώ!! Δεν 'ν' και λίγο!! Άσε που είχα πολύ όρεξη για κάτι άκρως χιουμοριστικό αυτήν την εποχή κι εφόσον το Runaway 3 δεν κυκλοφορεί τώρα, τι καλύτερο από ένα ΜΙ?! Τίποτε απαντώ μόνη μου μην απαντήσετε λάθος και σας κυνηγάω μετά!! :lol: :lol:

(Πάντως, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, έχω και παράπονα από το παιχνίδι... ή μάλλον για να είμαι πιο σαφής έχω παράπονα από gamers που "κράζουν" συγκεκριμένα στοιχεία νέων τίτλων τα οποία βασιλεύουν και σε παλιότερους τελικά. Αλλά θα επεκταθώ σε αυτό όταν τελείωσω το game.)

Εσύ, αγαπητέ, ακόμη να το αγοράσεις?!?! Έμπλεξα στη δουλειά κι εκμεταλλεύτηκες πως δεν μπορώ να σου "ζαλίζω τα αυτιά" καθημερινά?! :P Και για να μην ξεχνιώμαστε... Σκέψου πως θα σου στοιχίσει όσο ένα σινεμά, αλλά θα σου κρατήσει παρέα για τις 10πλάσιες ώρες!! Σκέψου πως θα ξανακάνεις ένα πειρατικό ταξιδάκι στην Καραϊβική, και μάλιστα τώρα που κι ο καιρός (στην real life) είναι ό,τι πρέπει για κάτι τέτοιο. Σκέψου πως θα σκάσω επιτέλους. :lol: :lol:
(Αστειεύομαι ασφαλώς!! 8))

Nothing happens unless first a dream...

More
22 Ιουλ 2009 11:28 #25537 by crocark
Replied by crocark on topic monkey island+steam problem
Φοβερή! Σκέτη απόλαυση!

Για την αγορά του που λες, ο μόνος λόγος θα ήταν για να σου κάνω το χατίρι. Έχω μπλέξει κι εγώ στη δουλειά κι απιπλέον έχω σε εξέλιξη 5 - 10 άλλα παιχνίδια. Γίνεται ένας χαμός.

Για τα παράπονα που λες, μην κρατιέσαι, ξεφούρνισέ τα.

:lol: :lol: :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
23 Ιουλ 2009 21:48 #25550 by
Ρε παιδιά αν απεγκαταστήσω το steam λόγω αγοράς καινούργιου pc ή αναβάθμισης και το εγκαταστήσω σε καινούργιο σκληρό θα το ξαναβρώ το παιχνίδι για να το κάνω download στο section GAMES?

More
23 Ιουλ 2009 23:05 #25551 by odnorf
Replied by odnorf on topic monkey island+steam problem
Εφόσον κρατήσεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου (username & password) θα το έχεις πάντα διαθέσιμο σε κάθε υπολογιστή όπου μπορείς να κάνει login στο steam.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

• Visitor
  • Visitor
12 Απρ 2010 00:43 #27390 by
Replied by on topic Re: monkey island+steam problem
Ρε παιδιά για να μην ανοίγω νέο θέμα... Έτυχε σε κανέναν πρόβλημα με την steam έκδοση του παιχνιδιού ? Όταν πατάω για να ξεκινήσει βγάζει μία μαύρη οθόνη... και αυτό ήταν. Δεν συνεχίζει παρακάτω? Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω? Τι drivers άλλαξα, τι directx εγκατέστησα, τίποτα. Α, να συμπληρώσω ότι όλα αυτά συμβαίνουν σε win 7.

More
12 Απρ 2010 12:48 #27391 by maladroid
Replied by maladroid on topic monkey island+steam problem
Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το παιχνίδι (δεν το έχω προχωρήσει πολύ αλλά απ' ό,τι κατάλαβα στο PC σου δεν ξεκινά καν) αν και χρησιμοποιώ Windows 7 64bit.

Κάνε μια αναζήτηση σε troubleshooting forums (δοκίμασε μια έρευνα στο google με key words &quot;Monkey Island Special Edition (SE) black screen&quot; ή &quot;Monkey Island SE won't start&quot;. Πιστεύω πως όλο και κάτι θα βρεις για να σε κατευθύνει στη λύση. Από κει και πέρα το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να επιμείνεις γιατί το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό &quot;αξίζει να το δεις&quot;.

No good deed goes unpunished

• Visitor
  • Visitor
12 Απρ 2010 16:18 #27392 by
Replied by on topic Re:

maladroid wrote: Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το παιχνίδι (δεν το έχω προχωρήσει πολύ αλλά απ' ό,τι κατάλαβα στο PC σου δεν ξεκινά καν) αν και χρησιμοποιώ Windows 7 64bit.

Κάνε μια αναζήτηση σε troubleshooting forums (δοκίμασε μια έρευνα στο google με key words "Monkey Island Special Edition (SE) black screen" ή "Monkey Island SE won't start". Πιστεύω πως όλο και κάτι θα βρεις για να σε κατευθύνει στη λύση. Από κει και πέρα το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να επιμείνεις γιατί το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό "αξίζει να το δεις".

Κι εγώ Windows 7 64μπιτα έχω αλλά...
Αναζητήσεις έχω ήδη κάνει αρκετές. Σε άλλους παίζει και σε άλλους όχι. Αλλά κανείς απ' ότι φαίνεται δεν γνωρίζει την ακριβή λύση του προβλήματος.
Όπως και να 'χει δεν πειράζει. Θα το παίξω στο λάπτοπ σε win xp. Τι να κάνουμε....?