monkey island+steam problem
- Topic Author
- Visitor
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- qrious
- Yahvo
storefront.steampowered.com/down ... nstall.msi
στην συνέχεια πας στην καρτέλα mygames επιλέγεις το monkey και πατάς κάτω αριστερά install. Thatʼs it.
- Topic Author
- Visitor
Επειδή είμαι άσχετος με τα monkey island αν παίξω πρώτα το special edition και μετά τα episodes χάνω κάτι γενικά;
- qrious
- Yahvo
Taurnil_Mithrandir wrote: Μου παρουσιάστηκε το παιχνίδι μετά από 20 λεπτά για αυτό και απόρησα που δεν το έβλεπα. Thnks πάντως.
Επειδή είμαι άσχετος με τα monkey island αν παίξω πρώτα το special edition και μετά τα episodes χάνω κάτι γενικά;
Ναι χάνεις το 2 (το καλύτερο της σειράς) και το 3 που είναι επίσης πάρα πολύ καλό με εξαιρετικά γραφικά ακόμα κ για τα σημερινά δεδομένα.
Εν πάση περιπτώσει παίξε το πρώτο και αν σου αρέσει προτείνω να περιμένεις το remake του δεύτερου
- pennydunk_1
- Elite Member
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Ήσουν άσχετος!! Ήσουν (και ήμουν και ήταν, μην το πάρεις προσωπικά) σε παρελθοντικό χρόνο, διότι πλέον όλοι μας αποκτάμε "σχετικότητα" με την περιβόητη σειρά!!Taurnil_Mithrandir wrote: [...]Επειδή είμαι άσχετος με τα monkey island[...]
ΥΓ: Δε σε βλέπω στο group μας στο steam, δε σε βλέπω στο group μας... πού είσαιιιι?!
Nothing happens unless first a dream...
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Topic Author
- Visitor
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Τόοοοοσα χρόνια το έχω παράπονο κι επιτέλους (συγγνώμη, καλύτερα να πω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!) κυκλοφορεί βελτιωμένη (οπτικοακουστικά) έκδοση που μπορώ να απολαύσω κι εγώ!! Δεν 'ν' και λίγο!! Άσε που είχα πολύ όρεξη για κάτι άκρως χιουμοριστικό αυτήν την εποχή κι εφόσον το Runaway 3 δεν κυκλοφορεί τώρα, τι καλύτερο από ένα ΜΙ?! Τίποτε απαντώ μόνη μου μην απαντήσετε λάθος και σας κυνηγάω μετά!!
(Πάντως, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, έχω και παράπονα από το παιχνίδι... ή μάλλον για να είμαι πιο σαφής έχω παράπονα από gamers που "κράζουν" συγκεκριμένα στοιχεία νέων τίτλων τα οποία βασιλεύουν και σε παλιότερους τελικά. Αλλά θα επεκταθώ σε αυτό όταν τελείωσω το game.)
Εσύ, αγαπητέ, ακόμη να το αγοράσεις?!?! Έμπλεξα στη δουλειά κι εκμεταλλεύτηκες πως δεν μπορώ να σου "ζαλίζω τα αυτιά" καθημερινά?! Και για να μην ξεχνιώμαστε... Σκέψου πως θα σου στοιχίσει όσο ένα σινεμά, αλλά θα σου κρατήσει παρέα για τις 10πλάσιες ώρες!! Σκέψου πως θα ξανακάνεις ένα πειρατικό ταξιδάκι στην Καραϊβική, και μάλιστα τώρα που κι ο καιρός (στην real life) είναι ό,τι πρέπει για κάτι τέτοιο. Σκέψου πως θα σκάσω επιτέλους.
(Αστειεύομαι ασφαλώς!! )
Nothing happens unless first a dream...
- crocark
- Adventure's Advocate
Για την αγορά του που λες, ο μόνος λόγος θα ήταν για να σου κάνω το χατίρι. Έχω μπλέξει κι εγώ στη δουλειά κι απιπλέον έχω σε εξέλιξη 5 - 10 άλλα παιχνίδια. Γίνεται ένας χαμός.
Για τα παράπονα που λες, μην κρατιέσαι, ξεφούρνισέ τα.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Topic Author
- Visitor
- odnorf
- Templar Hunter
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->
- Visitor
- maladroid
- Templar Hunter
Κάνε μια αναζήτηση σε troubleshooting forums (δοκίμασε μια έρευνα στο google με key words "Monkey Island Special Edition (SE) black screen" ή "Monkey Island SE won't start". Πιστεύω πως όλο και κάτι θα βρεις για να σε κατευθύνει στη λύση. Από κει και πέρα το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να επιμείνεις γιατί το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό "αξίζει να το δεις".
No good deed goes unpunished
- Visitor
maladroid wrote: Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το παιχνίδι (δεν το έχω προχωρήσει πολύ αλλά απ' ό,τι κατάλαβα στο PC σου δεν ξεκινά καν) αν και χρησιμοποιώ Windows 7 64bit.
Κάνε μια αναζήτηση σε troubleshooting forums (δοκίμασε μια έρευνα στο google με key words "Monkey Island Special Edition (SE) black screen" ή "Monkey Island SE won't start". Πιστεύω πως όλο και κάτι θα βρεις για να σε κατευθύνει στη λύση. Από κει και πέρα το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να επιμείνεις γιατί το παιχνίδι αυτό καθ' αυτό "αξίζει να το δεις".
Κι εγώ Windows 7 64μπιτα έχω αλλά...
Αναζητήσεις έχω ήδη κάνει αρκετές. Σε άλλους παίζει και σε άλλους όχι. Αλλά κανείς απ' ότι φαίνεται δεν γνωρίζει την ακριβή λύση του προβλήματος.
Όπως και να 'χει δεν πειράζει. Θα το παίξω στο λάπτοπ σε win xp. Τι να κάνουμε....?