Journey to the moon

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
30 Σεπ 2009 11:16 #25866 by crocark
Journey to the moon was created by crocark
Πρόσφατα απέκτησα αυτό το λίγο παλιό παιχνίδι της Kheops. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ολοκληρώνεται η εγκατάστασή του. Δοκίμασα πρώτα σε Vista και μετά, λόγω παλαιότητας, σε XP. Και στις 2 περιπτώσεις ενώ η εγκατάσταση προχωρά κανονικά, σταματά στιγμές πριν το τέλος (η μπάρα δείχνει περίπου το 90% ολοκληρωμένο και μου λέει ότι απομένουν 10 δευτερόλεπτα) λέγοντας μου πως δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί και δίνοντας μου μοναδική επιλογή cancel. Ξέρει κανείς τίποτα;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
30 Σεπ 2009 13:31 #25867 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Journey to the moon
Nομίζω πως δεν τρέχει σε Vista το συγκεκριμένο. Όσο για το πρόβλημα που έχεις στα ΧΡ, θα σε συμβούλευα να στείλεις ένα mail στο support της Microids (<!-- e --><a href="mailto:support@microids.com]support@microids.com[/url]<!-- e -->) μιας κι απαντάνε άμεσα συνήθως. ;)

Nothing happens unless first a dream...

More
30 Σεπ 2009 13:48 #25870 by odnorf
Replied by odnorf on topic Journey to the moon
Το έπαιξα πριν από λίγους μήνες σε vista64 χωρίς κανένα πρόβλημα. Από τη στιγμή που το κάνει σε δύο διαφορετικά συστήματα ίσως έχει πρόβλημα το cd.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
01 Οκτ 2009 09:19 #25872 by crocark
Replied by crocark on topic Journey to the moon
Ψάχνοντας το θέμα λίγο παραπάνω, βρήκα στο JA παρόμοια αναφορά από 2 ακόμη άτομα με ακριβώς, μέχρι την τελευταίθα λεπτομέρεια, το ίδιο πρόβλημα μ' εμένα ( justadventure.com/yabb/YaBB.pl?num=1183148582 ). Το κακό είναι ότι δεν έλαβαν ποτέ απάντηση. Πάντως μου φαίνεται πως για να είναι τόσο ίδιο το πρόβλημα, μάλλον δε φταίει το CD, που άλλωστε είναι καινούριο και πεντακάθαρο. Περισσότερο σκέφτομαι μήπως είναι κάποια ρύθμιση. Αν ήταν ελαττωματικό το CD θα σταματούσε σε όλους η εγκατάσταση στο 90% ;

Edit:

@ Fallen

Έκανα όπως μου είπες, αλλά χωρίς να προσέξω πως η Microids δεν αναφέρεται πουθενά στο κουτί. Στο κουτί λέει μόνο Kheops και Τhe Adventure Company. Το αποτέλεσμα ήταν να μου απαντήσουν - σύντομα ομολογουμένως - πως ασχολούνται μόνο με την online διάθεση του παιχνιδιού κι η γνώμη τους είναι να ζητήσω καινούρια κόπια από το Play. Το έκανα και περιμένω απάντηση, αν και πολύ αμφιβάλλω ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
02 Οκτ 2009 13:54 #25875 by crocark
Επανέρχομαι.
Είδα λίγο πριν πως κι ο MAnOfSorrows αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα μ' εμένα. Το αναφέρει στο thread για corrupted files στο Nibiru. Υπήρξε καμιά εξέλιξη; Ξέρει κανείς;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
02 Οκτ 2009 18:06 #25876 by odnorf
Replied by odnorf on topic Journey to the moon
Με τα επιπλέον στοιχεία που αναφέρεις φαίνεται ότι είναι κάποιο πρόβλημα στον installer και αυτά μερικές φορές είναι απίστευτα (π.χ. σε ένα παιχνίδι δεν γινόταν η εγκατάσταση γιατί η έκδοση του installer δεν μπορούσε να διαβάσει 3 αρχεία με γαλλικά ονόματα και λύθηκε με μετονομασία τους χωρίς τους τόνους). Δοκίμασε να μεταφέρεις τα cd στο σκληρό και να τρέξεις από εκεί την εγκατάσταση.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
02 Οκτ 2009 23:14 #25877 by Elessar
Replied by Elessar on topic Journey to the moon
Γιατί δεν στέλνεις απευθείας e-mail στην Kheops εφόσον αυτή είναι η δημιουργός του παιχνιδιού και άρα είναι υπεύθυνη να σου απαντήσει; Δεν κατάλαβα από το προηγούμενο σου post αν έστειλες mail στην Microids ή στην Kheops.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
05 Οκτ 2009 09:48 #25878 by crocark
@ Elessar

Το πιο πάνω post αναφέρεται στη Microids. Στη συνέχεια βέβαια έστειλα και στην Kheops, από την οποία πειμένω κάποια στιγμή ν' απαντήσει.

@ Odnorf

Εννοείς να κάνω αντιγραφή του περιεχομένου και των 2 Cds σε κοινό φάκελο; Θα το δοκιμάσω.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
08 Οκτ 2009 12:32 #25884 by crocark
@ Odnorf

Η αντιγραφή που μου μου προτείνεις αν έχω καταλάβει σωστά δε γίνεται.
Εν τω μεταξύ από την Kheops ούτε φωνή , ούτε ακρόαση (εδώ οι τύποι αυτοί δεν έχουν το παιχνίδι καν στη λίστα στο τμήμα support του site τους).

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
09 Οκτ 2009 09:39 #25888 by ManOfSorrows
Replied by ManOfSorrows on topic Journey to the moon
Φίλε crocark, την έχω πατήσει κι εγώ με το Journey ( την ατυχία μου μέσα!), όπως και με τα Nibiru και Black Mirror. Δεν έχω βρει λύση δυστυχώς. Κι ήταν από τα παιχνίδια που ήθελα πάρα πολύ να παίξω. Τώρα μετακομίζω σε νέο σπίτι όπου στην ίδια πολυκατοικία μένει ένας φίλος μου και λέμε να πλακωθούμε στα adventures παίζοντας τους τίτλους παρέα. Ελπίζω τουλάχιστον να παίζει στο δικό του νέο PC που παίζει τώρα, γιατί στο laptop του που δοκιμάσαμε πάλι κανένα από αυτά δεν έπαιζε (Vista). Η τελευταία λύση που βλέπω είναι να κατεβάσω από torrent. Εξάλλου τα παιχνίδια τα έχω ήδη πληρώσει κανονικά.

Tex Murphy is back!

• crocark
  • Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
09 Οκτ 2009 12:42 #25890 by crocark
@ ManOfSorrows

Δεν ξέρεις πως προσπαθώ να κρατηθώ... Για τα torrents που λες μιλάω... Έχω ξεσκιστει 2 βδομάδες να στέλνω mails (kheops, microids, theadventurecompany, dreamcatcher, playcom) και μόνο η Microids (κατόπιν σύστασης της Fallen_angel) μου απάντησε πως δεν μπορεί να με βοηθήσει... Τα καντήλια πέφτουν βροχή. Και την είχα σε πολλή εκτίμηση την Kheops. Αφού μπήκα σε δίλημμα και για το return to mysterious island 2 (αν μου το ξανακάνει ποιός θα μου απαντήσει; )...

Edit: οι φατσούλες όπως πάντα...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
09 Οκτ 2009 15:37 #25893 by ManOfSorrows
Replied by ManOfSorrows on topic Journey to the moon
To πρώτο Return to Mystery Island το είχα πάρει στο ίδιο πακέτο με το Journey και μου τρέχει κανονικά. Από την στιγμή πάντως που έχουν την ίδια μηχανή, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τρέχει το Journey, αν δεν είναι ελατωματικό το CD.

Tex Murphy is back!

More
09 Οκτ 2009 22:09 #25896 by photiscta
Replied by photiscta on topic Journey to the moon
Μάλλον, προσπαθεί να εγκαταστήσει κατι στο σύστημα και υπάρχει διένεξη.
Δες στο φάκελο temp (πληκτρολόγησε %temp% στη διθεύθυνση windows explorer) και ψάξε για κάποιο αρχείο log ή txt (ταξινόμησε την προβολή ανά ημερομηνία). Συνήθως, τα προγραμματα όταν εγκαθίστανται δημιουργούν εκεί κάποιο σχετικό αρχείο αναφοράς της εγκατάστασης. Άνοιξέ το και δες στο τέλος τι αναφέρει.

More
12 Οκτ 2009 21:03 #25908 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Journey to the moon
Βασικά, εφόσον το αγόρασες από Play, νομίζω πως μόνο αυτοί είναι αρμόδιοι να σου στείλουν νέα κόπια. Οπότε, δεν τους ξαναστέλνεις ένα mail εφόσον δε σου απάντησαν στο πρώτο? Μπας και δεν το έλαβαν...

Nothing happens unless first a dream...