The Abbey
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Σε εσάς πως έπαιζε?
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- threepwood
- Elite Member
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Καλά μην μου βάζεις δύσκολα. Είναι Pentium, τρέχει σε XP και whatever μνήμες, διάφορα Ο.Κ. το έρμο παίζει τα όλα και αυτό σέρνεται, γιατί, δηλαδή εάν εγώ βρεθώ σε κίνδυνο και θέλω να τρέξω τον καλόγηρο τι κάνω, τον αφήνω να σέρνεται σαν σκουλήκι ή τι?
- Elessar
- Team
Έτσι το επέλεξαν οι δημιουργοί του Abbey με το - ορθό για μένα - σκεπτικό ότι δεν είναι δυνατόν ένας μοναχός να τρέχει πάνω - κάτω σαν κατσίκι όταν κάνεις διπλό κλικ
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Γιατί καλέ, εάν τρέξει ο μοναχός και το παραπαίδι θα πάθουν τίποτα, δεν κατάλαβα που είναι το σωστό, θα φάμε όλες τις ώρες μας για να τούς κουνήσουμε. Εντάξει θα το παλέψω εάν και... αλήθεια γιατί οι μοναχοί δεν μπορούν να τρέχουν. Όρκο σιωπής έχουνε πάρει όχι όρκο τρεξίματος. Βρε τι πάθαμε!!
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Μωρέ ή εγώ δεν είμαι καλά ή αυτό το παιγνίδι χάνει, Όλα συνεχίζονται σε αργό ρυθμό. Οι ήρωες κινούνται σαν να είναι Ζόμπι, οι φωνές δεν είναι συγχρονισμένες με τα χείλη τους και αυτό ο βοηθός έχει μονίμως αυτή την αλλήθωρη έκφραση με τα μάτια του παγωμένα. Παναγία μου δεν τους αντέχω, κρίμα και είναι τόσο ωραίο παιγνίδι. Αλλά γιατί εγώ πρέπει να περνάω ώρες και ώρες για να τελειώσω μία συζήτηση. Δεν ξέρω το γρήγορο χάθηκε ή τα βάζουμε όλα μαζί και τι έγινε. Τι να πω
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Οι ήρωες εντάξει με το διπλό κλικ βρίσκουν την έξοδο αλλά όλα τα άλλα, γ..μησε τα. Κινούνται αργά σαν χορεύτριες, τα στόματα τους ανοιγοκλείνουν όπως οι κατασκευαστές νομίζουν και γενικά η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Βλέπω καρικατούρες που προσπαθούν να είναι ανθρώπινοι χωρίς καμία επιτυχία, δυστυχώς. Κάτι μαριονέτες απαράδεκτες στα γραφικά πάει να περάσουν για ανθρώπινα όντα, όχι συγγνώμη δεν τους δέχομαι, και η ευρηματικότητα των διαλόγων τι να πω, έλεος να περνάει μια ώρα για να πούμε ότι η καμπάνα έπεσε, κρίμα...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Εμένα, πάντως, για να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου, πέρα από το ύφος των γραφικών που βρήκα πολύ ελκυστικό, μου άρεσε πάρα πολύ και το περιεχόμενο των διαλόγων του συγκεκριμένου παιχνιδιού επειδή ήταν γεμάτοι "πονηρά κι εν μέρει αντι-καλογηρικά" υπονοούμενα.
Nothing happens unless first a dream...
- crocark
- Adventure's Advocate
Κι εγώ για να είμαι ειλικρινής χάθηκα λίγο. Για μια στιγμή νόμιζα πως είχες τεχνικό πρόβλημα. Προφανώς δε σου αρέσει το στυλάκι του και καλά κάνεις. Όσο όμως κι αν σου φαίνεται κουραστικό, νομίζω βρε Giovanna πως δεν είναι και του πεταματού. Εμένα εκτός από την ταχύτητά του με κούρασε λίγο το pixel hunting, αλλά τελικά το καταφχαριστήθηκα. Μου θύμησε λίγο και το κινούμενο που έβλεπα μικρός με το Δον Κιχώτη και το Σάντσο Πάντσα.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει, απλώς το βρίσκω και είναι τρομερά Α Ρ Γ Ο σε όλα του. Είναι εκνευριστικό να ακουώ φωνές και τα χείλια να είναι ερμητικά κλειστά, αμ το άλλο κάθε φορά που τελειώνω ένα γρίφο δεν καταλαβαίνω ότι είναι Ο.Κ. μέχρι να ψάξω το inventory μου για να δω εάν τα κατάφερα.
Δηλαδή με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε έχει πολλά προβλήματα που δυστυχώς είναι διάσπαρτα παντού..οπόταν? Εγώ ή έρμη νόμιζα στην αρχή ότι ήτανε τεχνικό πρόβλημα αλλά στην συνέχεια διαπίστωσα ότι έτσι είναι το παιγνίδι μωρό μου οπότε asta la vista
- Visitor
- odnorf
- Templar Hunter
lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->