The Abbey

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
09 Οκτ 2009 18:55 #25895 by giovanna
The Abbey was created by giovanna
Άρχισα να παίζω το Abbey αλλά οι ήρωες μου κινούνται πολύ αργά μα πολύ αργά. Κατέβασα το resolution του παιγνιδιού μήπως και αυτό με βοηθήσει.

Σε εσάς πως έπαιζε? :cry:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
10 Οκτ 2009 12:39 #25897 by threepwood
Replied by threepwood on topic The Abbey
χωρις κανενα προβλημα.

More
10 Οκτ 2009 13:12 #25898 by Elessar
Replied by Elessar on topic The Abbey
Και σε μένα έπαιζε κανονικά, πες μας όμως την σύνθεση του υπολογιστή σου.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
12 Οκτ 2009 00:21 #25899 by giovanna
Replied by giovanna on topic The Abbey
@Elessar

Καλά μην μου βάζεις δύσκολα. Είναι Pentium, τρέχει σε XP και whatever μνήμες, διάφορα Ο.Κ. το έρμο παίζει τα όλα και αυτό σέρνεται, γιατί, δηλαδή εάν εγώ βρεθώ σε κίνδυνο και θέλω να τρέξω τον καλόγηρο τι κάνω, τον αφήνω να σέρνεται σαν σκουλήκι ή τι? :P

More
12 Οκτ 2009 00:29 #25900 by Elessar
Replied by Elessar on topic The Abbey
Έχε υπόψιν σου πάντως πως όντως οι Λεονάρντο και Μπρούνο κινούνται σχετικά αργά - δεν είναι τεχνικό πρόβλημα του παιχνιδιού.
Έτσι το επέλεξαν οι δημιουργοί του Abbey με το - ορθό για μένα - σκεπτικό ότι δεν είναι δυνατόν ένας μοναχός να τρέχει πάνω - κάτω σαν κατσίκι όταν κάνεις διπλό κλικ ;)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
12 Οκτ 2009 01:46 #25901 by giovanna
@Elessar

Γιατί καλέ, εάν τρέξει ο μοναχός και το παραπαίδι θα πάθουν τίποτα, δεν κατάλαβα που είναι το σωστό, θα φάμε όλες τις ώρες μας για να τούς κουνήσουμε. Εντάξει θα το παλέψω εάν και... αλήθεια γιατί οι μοναχοί δεν μπορούν να τρέχουν. Όρκο σιωπής έχουνε πάρει όχι όρκο τρεξίματος. Βρε τι πάθαμε!! :oops:

More
12 Οκτ 2009 13:14 #25902 by crocark
Replied by crocark on topic The Abbey
Όντως το παιχνίδι είναι ελαφρώς αργό. Εϊναι όμως το αγαπημένο μου για το 2008 κι επειδή υποψιάζομαι πως θα σου αρέσει κι εσένα Giovanna, νομίζω ότι πρέπει να το παλέψεις οπωσδήποτε.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
12 Οκτ 2009 20:54 #25906 by giovanna
@crocark

Μωρέ ή εγώ δεν είμαι καλά ή αυτό το παιγνίδι χάνει, Όλα συνεχίζονται σε αργό ρυθμό. Οι ήρωες κινούνται σαν να είναι Ζόμπι, οι φωνές δεν είναι συγχρονισμένες με τα χείλη τους και αυτό ο βοηθός έχει μονίμως αυτή την αλλήθωρη έκφραση με τα μάτια του παγωμένα. Παναγία μου δεν τους αντέχω, κρίμα και είναι τόσο ωραίο παιγνίδι. Αλλά γιατί εγώ πρέπει να περνάω ώρες και ώρες για να τελειώσω μία συζήτηση. Δεν ξέρω το γρήγορο χάθηκε ή τα βάζουμε όλα μαζί και τι έγινε. Τι να πω :oops:

More
12 Οκτ 2009 21:01 #25907 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic The Abbey
Δεν είναι φυσιολογική ανταπόκριση του παιχνιδιού αυτή. Οι ήρωες απλώς δεν τρέχουν με διπλό κλικ (κι υπάρχει σαφώς ένα πρόβλημα στο lip-synch). Όλα τα άλλα θα έπρεπε να είναι φυσιολογικά. Δοκίμασες να παίξεις με όλες τις τιμές του antialising (κι ασφαλώς και να το απενεργοποιήσεις εντελώς) μήπως για κάποιο λόγο σου δημιουργεί προβλήματα? Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις μιας κι εμένα μου αλλοιώνονταν τα γραφικά κι οι υπότιτλοι σε ορισμένες μόνο τιμές του antialising για έναν ανεξήγητο λόγο... :?

Nothing happens unless first a dream...

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
12 Οκτ 2009 23:56 #25910 by giovanna
@Fallen_

Οι ήρωες εντάξει με το διπλό κλικ βρίσκουν την έξοδο αλλά όλα τα άλλα, γ..μησε τα. Κινούνται αργά σαν χορεύτριες, τα στόματα τους ανοιγοκλείνουν όπως οι κατασκευαστές νομίζουν και γενικά η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Βλέπω καρικατούρες που προσπαθούν να είναι ανθρώπινοι χωρίς καμία επιτυχία, δυστυχώς. Κάτι μαριονέτες απαράδεκτες στα γραφικά πάει να περάσουν για ανθρώπινα όντα, όχι συγγνώμη δεν τους δέχομαι, και η ευρηματικότητα των διαλόγων τι να πω, έλεος να περνάει μια ώρα για να πούμε ότι η καμπάνα έπεσε, κρίμα... :oops:

More
15 Οκτ 2009 22:22 #25915 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic The Abbey
Aα, ok. Αν δε σου άρεσαν τα γραφικά ή οι διάλογοι είναι άλλο θέμα. Εκεί δεν μπορώ να σου πω ασφαλώς τίποτε. Θέμα γούστου και προτιμήσεων είναι. Νόμιζα πως είχες πρόβλημα (τεχνικό) με το παιχνίδι, όχι πως δε σου άρεσε. Πάσο...

Εμένα, πάντως, για να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου, πέρα από το ύφος των γραφικών που βρήκα πολύ ελκυστικό, μου άρεσε πάρα πολύ και το περιεχόμενο των διαλόγων του συγκεκριμένου παιχνιδιού επειδή ήταν γεμάτοι "πονηρά κι εν μέρει αντι-καλογηρικά" υπονοούμενα. ;)

Nothing happens unless first a dream...

More
16 Οκτ 2009 17:21 #25918 by crocark
Replied by crocark on topic The Abbey
@ Giovanna

Κι εγώ για να είμαι ειλικρινής χάθηκα λίγο. Για μια στιγμή νόμιζα πως είχες τεχνικό πρόβλημα. Προφανώς δε σου αρέσει το στυλάκι του και καλά κάνεις. Όσο όμως κι αν σου φαίνεται κουραστικό, νομίζω βρε Giovanna πως δεν είναι και του πεταματού. Εμένα εκτός από την ταχύτητά του με κούρασε λίγο το pixel hunting, αλλά τελικά το καταφχαριστήθηκα. Μου θύμησε λίγο και το κινούμενο που έβλεπα μικρός με το Δον Κιχώτη και το Σάντσο Πάντσα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
16 Οκτ 2009 19:37 #25919 by giovanna
@Guys

Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει, απλώς το βρίσκω και είναι τρομερά Α Ρ Γ Ο σε όλα του. Είναι εκνευριστικό να ακουώ φωνές και τα χείλια να είναι ερμητικά κλειστά, αμ το άλλο κάθε φορά που τελειώνω ένα γρίφο δεν καταλαβαίνω ότι είναι Ο.Κ. μέχρι να ψάξω το inventory μου για να δω εάν τα κατάφερα.

Δηλαδή με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε έχει πολλά προβλήματα που δυστυχώς είναι διάσπαρτα παντού..οπόταν? Εγώ ή έρμη νόμιζα στην αρχή ότι ήτανε τεχνικό πρόβλημα αλλά στην συνέχεια διαπίστωσα ότι έτσι είναι το παιγνίδι μωρό μου οπότε asta la vista :cry:

• Visitor
  • Visitor
30 Αυγ 2010 14:27 #28307 by
Replied by on topic Re: The Abbey
Έχω φάει τον κόσμο να βρω που αποθηκεύει το The Abbey τα saves του! Δεν βρίσκω τπτ στο internet. Ξέρει κανείς σας σε ποιον φάκελο τα αποθηκεύει??

More
30 Αυγ 2010 19:02 #28317 by odnorf
Replied by odnorf on topic Re: The Abbey
Έλεγξα τα saves μου και ο φάκελος που η ελληνική έκδοση αποθηκεύει τα saves έχει το συνηθισμένο όνομα "savegames". Τα αρχεία είναι πλήρης ημερομηνία & ώρα, για παράδειγμα "02_02_2009_18_58_1.xmb". Ίσως με αναζήτηση για την κατάληξη xmb βρεις κάτι.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->