The Abbey

More
31 Αυγ 2010 08:52 #28323 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: The Abbey
Εμένα πάλι σε εκείνο τον φάκελο δεν έχει μέσα τπτ αποθηκευμένο. έκανα και search με .xmb αλλά δεν βρήκε τπτ στον υπολογιστή...Την ελληνική έκδοση έχω και εγώ, λειτουργικό Windows Vista 32bit (δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο...). Καμιά άλλη ιδέα? Θέλω να μεταφέρω τα saves από το laptop στο desktop και δεν μπορώ να τα βρω...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
31 Αυγ 2010 23:24 #28343 by odnorf
Replied by odnorf on topic Re: The Abbey

achilleas wrote: ...λειτουργικό Windows Vista 32bit (δεν ξέρω αν παίζει κανένα ρόλο...)...

Στα vista/win7 τα saves αποθηκεύονται στον φάκελο "users". Έκανες γενικό search ή μόνο στο φάκελο του παιχνιδιού;

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
01 Σεπ 2010 09:38 #28346 by giovanna
Έχω κάνει και γενικό και ειδικό search τόσο στο φάκελο του παιχνιδιού όσο και στο φάκελο my documents και δεν μπορώ να βρω τα saves πουθενά... To πρόβλημα μου είναι ότι ξεκίνησα να παίζω το παιχνίδι στο laptop της δουλειάς κατά την διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού και θέλω τώρα να πάρω τα saves και να τα περάσω στον desktop σπίτι μου για να συνεχίσω το παιχνίδι (όσο είμαι στην Αθήνα το laptop παραμένει στον χώρο εργασίας και εκεί φυσικά δεν μπορώ να παίζω...).

Μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει τα δικά του saves γιατί δεν βρίσκω τα δικά μου και δεν θέλω να περιμένω να φύγω πάλι ταξίδι για να το συνεχίσω... Εγώ έχω μείνει στο chapter 2 στο σημείο που καταφέρνω να πάρω το parchment που μου είχε κλέψει εκείνος ο μοναχός που είναι στην βιβλιοθήκη και το κοιμίζω. Αν κάποιος έχει ένα save σε εκείνο το σημείο ή λίγο πιο πριν ας μου στέιλει ενα pm να του δώσω το email μου...

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...

More
01 Σεπ 2010 13:28 #28350 by odnorf
Εγκατέστησα το παιχνίδι και έκανα ένα save που αποθηκεύτηκε στο φάκελο &lt;gamedir&gt;\data\savegames

More
01 Σεπ 2010 13:49 #28351 by giovanna
C:\Program Files\hell-tech\The Abbey\Data\Savegames

Στο παραπάνω path θα έπρεπε να μου τα αποθηκεύει όπως λέτε και εσείς παιδιά και όμως εκεί δεν υπάρχει τπτ, ενώ στο παιχνίδι όταν μπαίνω υπάρχουν τα saves μου κανονικά.

More
01 Σεπ 2010 14:01 #28352 by crocark
Replied by crocark on topic Re: The Abbey
Αχιλλέα, ξέρω ότι δε σε βοηθάω, αλλά έχω να σχολιάσω πως όσο είχα Vista, αυτά τα προβλήματα τα είχα συχνά. Όπως ακριβώς τα περιγράφεις. Στο παιχνίδι έβλεπα τα saves κανονικά και δεν μπορούσα να βρω τίποτα όποιο path κι αν ακολουθούσα και όσες αναζητήσεις κι αν έκανα. Μου συνέβη αν θυμάμαι καλά με 3 παιχνίδια. Μακάρι να βγω ψεύτης και να βγάλεις άκρη.

Σημ. Odnorf, χαρά στο κουράγιο σου :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
01 Σεπ 2010 14:33 #28353 by odnorf
Τα vista/win7 είναι πιο λογικά οργανωμένα οπότε όλα τα αρχεία ρυθμίσεων, τα saves, τα έγγραφα κ.λπ. αποθηκεύονται στο φάκελο του χρήστη όπως συμβαίνει με όλα τα σοβαρά λειτουργικά. Το the abbey προφανώς (και κακώς) δεν ακολουθεί αυτές τις οδηγίες. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να βρεις τα saves σε αυτό το φάκελο μου κάνει εντύπωση. Έλεγξα τα δικά μου saves και δεν είναι κρυφά αρχεία. Το μόνο επιπλέον που μπορώ να σκεφτώ είναι να κάνεις ένα save και μετά να κάνεις αναζήτηση με βάση την ημερομηνία ώστε να σου δείξει τα αρχεία που έχουν αλλάξει/δημιουργηθεί μόνο τη συγκεκριμένη μέρα.

EDIT: Αν μου στείλεις το mail σου μπορώ να σου δώσω όλα τα δικά μου saves σε περίπτωση που κάποιο από αυτά θα σου κάνει. Το θέμα βεβαίως θα είναι σε ποιο φάκελο θα τα μεταφέρεις.

More
02 Σεπ 2010 09:34 #28358 by crocark
Replied by crocark on topic Re: The Abbey
Παρεμβαίνω πάλι. Δεν είναι μόνο το Abbey ... Όποτε είχα παρόμοιο πρόβλημα, όποια παραμετροποίηση της αναζήτησης κι αν χρησιμοποίησα δε βρήκα λύση. Εννοείται πως δε διαφωνώ με το γενικό κανόνα περί φακέλου USERS κι ευτυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις τα saves βρίσκονται εκεί.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
02 Σεπ 2010 12:07 #28364 by giovanna
Odnorf θα κάνω σήμερα install το Abbey στον υπολογιστή σπίτι μου και θα τσεκάρω που κάνει save. Αν καταφέρω και το βρω τουλάχιστον εκεί θα σου πω να μου στείλεις τα saves σου. Αλλιώς δεν έχει νόημα και απλά το Abbey θα γίνει το παιχνίδι που θα μου κρατάει συντροφιά στα ταξίδια μου...