Συμβατότητα για το safecracker
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
18 Ιαν 2010 10:35 #26395
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Συμβατότητα για το safecracker was created by crocark
Διαβάζοντας την ανταλλαγή μηνυμάτων για το DF3 που είχε ο Tasos με τον Elessar, είδα που λέει ο Tasos για το safecracker και θυμήθηκα ένα πρόβλημα που με βασάνισε αρκετά τον τελευταίο μήνα. Στο πρώτο safecracker όταν προσπαθώ να το τρέξω σε διάφορους υπολογιστές με XP και 7 και Vista (σε λειτουργία συμβατότητας φυσικά) μου βγάζει μήνυμα πότε για το αρχείο libey32.dll και πότε για το projector (νομίζω στοιχείο του Quicktime). Αφού έκανα μια τεράστια αναζήτηση και βρήκα παρόμοιες αναφορές και στο JA και σε αρκετά άλλα sites και έκανα ότι περιγράφανε άλλοι χρήστες εκεί (τίποτα δε δούλεψε - νόμισα ότι έφταιγε που τα windows ήταν ελληνικά), αποφάσισα να το τρέξω σε ένα παλιό laptop με XP sp1 κι έτρεξε παρά την αναφορά προβλήματος. Έχει κανείς εμπειρία από παρόμοιο πρόβλημα; Κι επίσης αυτό το παιχνίδι παίζεται μόνο σ' άνα παραθυράκι στο κέντρο της οθόνης ή υπάρχει τρόπος να γεμίσεις όλες τις ίντσες σου;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Visitor
12 Ιαν 2011 20:43 #30493
by
Replied by on topic Re: Συμβατότητα για το safecracker
Ενδιαφέρομαι κι εγώ αν το έχει ψάξει κανείς το θέμα για τα windows 7. Στα XP μου έτρεχε κανονικά αλλά μετά την αναβάθμιση έχει χαλασμένα γραφικά. Ξεκινά το παιχνίδι αλλά δεν μπορείς να παίξεις πρακτικά.
- tsampikos
- Master of Dimensions
Less
More
23 Ιαν 2011 19:28 #31001
by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Συμβατότητα για το safecracker
Η λύση είναι ένας ωραιότατος emulator για παλιά Windows.
- emmanuel
- Spammer
Less
More
23 Ιαν 2011 20:21 #31003
by emmanuel
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
Replied by emmanuel on topic Re: Συμβατότητα για το safecracker
...όπως το VirtualBox (<!-- w -->
www.virtualbox.org
<!-- w -->).
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)