murder in the abbey-ερωτηση για το κοιμητηριο

• labjohn
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
26 Απρ 2010 21:37 #27454 by labjohn
καλησπερα,
ξεκινησα να παιζω το murder in the abbey το οποιο μου αρεσει παρα πολυ παρα τις ατελειες του. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα ομως και θα ηθελα την βοηθεια σας. Οταν ειμαι στο κοιμητηριο (νεκροταφειο) ο χαρακτηρας δεν μπορει να φυγει απο εκει.Συγκεκριμενα οταν ο χαρακτηρας βρισκεται στην πυλη του νεκροταφειου σε κανενα σημειο της οθονης δεν αλλαζει ο δεικτης του ποντικιου ωστε να λεει εξοδος η κατι παρομοιο. Μεχρι τωρα δεν με ενοχλουσε καθως εφευγα απο εκει μεσω του χαρτη. Τωρα ομως που βρισκομαι στο κεφαλαιο 3 και δεν λειτουργει ο χαρτης εχω κολλησει. Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος κάποιο παρόμοιο πρόβλημα?

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
26 Απρ 2010 21:45 #27455 by Elessar
Καλησπέρα φίλε μου και καλωσόρισες :)

Αν δεν με απατάει η μνήμη μου, έπεσες πάνω σε bug - το οποίο έχω όμως την εντύπωση πως είχαμε διορθώσει στην ελληνική έκδοση.

Παίζεις την αγγλική έκδοση του παιχνιδιού; Αν ναι, δοκίμασε να φορτώσεις ένα save και να ξαναδοκιμάσεις.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• labjohn
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
26 Απρ 2010 23:53 #27456 by labjohn
ευχαριστω πολυ για την απαντηση και για το καλοσωρισμα.
Συγχαρητηρια παντως για την πολυ καλη δουλεια-μεταφραση.
Παιζω την ελληνικη εκδοση και εχει αυτο το σφαλμα απο την αρχη και οσες φορες κι αν φορτωσα καποιο save επιμενει το παιχνιδι να κανει το ιδιο πραγμα και εχω κολλησει. Δοκιμασα και την αγγλικη εκδοση σε ενα φιλο μου και κανει το ιδιο.
Επισης θα ηθελα να ρωτησω και κατι ακομη. Γνωριζεται που το παιχνιδι αποθηκευει τα saves για να τα κρατησω ως backup?

More
27 Απρ 2010 00:00 #27457 by Elessar
Μπορείς να δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις εντελώς το anti-aliasing και να ξαναδοκιμάσεις; Θυμάμαι πως κάποιες τιμές του ΑΑ προκαλούσαν σε αρκετά σημεία "παράξενες" συμπεριφορές και κολλήματα.

Αν και αυτό δεν κάνει τίποτα, θα ψάξω τις σημειώσεις μου και θα επανέλθω.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• labjohn
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
27 Απρ 2010 00:26 #27458 by labjohn
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια. Το προβλημα δεν μου το δημιουργουσε το anti-aliasing αλλα ο λογος 16:9 καθως μολις το εβαλα 4:3 (παρολο που η οθονη σηκωνει 16:9) εμφανισε καποιες πληροφοριες ακομη της εικονας και εμφανιστηκε και ο δεικτης εξοδος.

More
27 Απρ 2010 09:54 #27461 by crocark
Αυτό που αναφέρεις labjohn είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα σε πολλά adventures λόγω hotspots που μένουν έξω από την οθόνη. Μου 'χει συμβεί πολλές φορές να βρίσκομαι σε αδιέξοδο έχοντας εξαφανίσει το δείκτη του ποντικιού αριστερά ή δεξιά και με τυχαία τυφλά κλικ να γίνονται ενέργειες που δεν κατάλαβα πως έγιναν. Ειδικά σε παλιότερα παιχνίδια κάποιες φορές επιλέγω να τα παίξω σε παράθυρο για να βλέπω τα πάντα έστω και μικρότερα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ