Windows 7

More
28 Σεπ 2010 12:37 #28613 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Windows 7
Το configuration που περιγράφεις μοιάζει αρκετά με το δικό μου, οπότε έχω μεγάλη περιέργεια να δω κατά πόσο θα καταφέρεις να το τρέξεις για να πάρω κι εγώ σειρά...

Το compatibity το δοκίμασα κιόλας, δεν έχει τη παραμικρή διαφορά (με το σπασμένο .exe πάντα, έτσι;) To μοναδικό στοιχείο που παρέλειψα στο αρχικό post είναι ότι πετώντας τη μαύρη οθόνη κάνει και μια δειλή απόπειρα να παίξει την εναρκτήρια (;) μουσική (ακούγεται ένα δευτερόλεπτο ήχου από το υπερπέραν) χωρίς να υπάρχει συνέχεια.

Όπως και να'χει ευχαριστώ για τον κόπο σου να πειραματιστείς για χάρη μου :rolleyes:

No good deed goes unpunished

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
28 Σεπ 2010 21:12 #28622 by emmanuel
Replied by emmanuel on topic Re: Windows 7
Αγαπητέ maladroid ,
Συγγνώμη που ρωτάω , αλλά δοκίμασες να μειώσεις το hardware acceleration της κάρτας γραφικών σου (δεξιό κλικ στο desktop-Properties-Settings-Advanced-Troubleshoοt-Mετακίνηση του διακόπτη προς τα αριστερά); Ασχολούμαι πολύ με παλιά παιχνίδια και έχω παρατηρήσει ότι πολλά από αυτά , όπως π.χ. τα Sanitarium , Discworld Noir , Buried in Time κ.α. τα οποία τρέχουν μεν σε περιβάλλον Windows , αλλά δεν απαιτούν ούτε και εκμεταλλεύονται 3D hardware , έχουν προβλήματα συμβατότητας με τις σύγχρονες κάρτες γραφικών , τα οποία συχνά επιλύονται με μείωση του 3D acceleration. Δοκίμασέ το και πες μας τι έγινε.

“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)

More
03 Οκτ 2010 00:44 #28677 by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Re: Windows 7
Λοιπόν έχουμε και λέμε :

Η DVD έκδοση που έχω για να παίξει έπρεπε να βάλω : disable visual themes , disable desktop composition και κατάφερε να τρέξει.Αυτή η έκδοση όμως δεν έχει starforce

Αύριο θα δοκιμάσω και την έκδοση με τα CD .

Αλλιώς GOG 7? :shock:

More
03 Οκτ 2010 05:05 #28679 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Windows 7

moumiaq wrote: Λοιπόν έχουμε και λέμε :

Η DVD έκδοση που έχω για να παίξει έπρεπε να βάλω : disable visual themes , disable desktop composition και κατάφερε να τρέξει.Αυτή η έκδοση όμως δεν έχει starforce

Αύριο θα δοκιμάσω και την έκδοση με τα CD .

Χαρά στο κουράγιο σου που κάθισες να τα δοκιμάσεις. Αύριο θα κάνω κι εγώ τα αντίστοιχα πειρά(γ)ματα και θα επανέλθω με τυχόν εξελίξεις. Το ζήτημα του Starforce ελπίζω πως το έχω παρακάμψει χάρη στο no-cd crack που έχω ήδη περάσει.

moumiaq wrote: Αλλιώς GOG 7? :shock:

Πριτς! Εδώ μια φορά που το αγόρασα και πάλι το ψιλομετανιώνω, θα ξαναδώσω λεφτά για να ρισκάρω νέο στραπάτσο (αυτή τη φορά περιεχομένου); Δε σφάξανε...

No good deed goes unpunished

More
03 Οκτ 2010 12:32 #28680 by moumiaq
Replied by moumiaq on topic Re: Windows 7
Λοιπόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον.

Η έκδοση για cd δουλεύει me no-cd cr@ck.Όμως απ'ότι κατάλαβα υπήρχε πρόβλημα με την εισαγωγή , μάλλον σε όσους προσπαθούσαν να το τρέξουν σε εκδόσεις 64bit ή Vista ή Windows 7 ( και σε εμένα ) , γιατί αν θυμάμαι καλά μια χαρά μου είχε τρέξει τότε σε Windows XP 32bit.Κολλάει στα μισά της εισαγωγής και crashάρει.Οπότε έχοντας ένα οποιοδήποτε save στο μόλις εγκατεστημένο παιχνίδι παρακάμπτεις την εισαγωγή.Το θέμα είναι οτι μπορεί να crashάρει κάποια άλλη στιγμή.

Η έκδοση με dvd εγκαθιστά directx9 ( για λόγους συμβατότητας ) ενώ αυτή με τα cd directx8 οπότε εκεί είναι το πρόβλημα to οποίο διόρθωσαν.

Στείλε ένα email άμα θές να σου στείλω και τον φάκελο με το savegame και το no-cd cr@ck.