15 days
- shodan
- Schattenjäger
22 Ιουλ 2010 09:59 #28114
by shodan
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
Replied by shodan on topic Re: 15 days
Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τη θέση της hell-tech. Αν σου είπαν όντως κάτι τέτοιο είναι απλά για γέλια το support. Ακούς εκεί αγόρασες μούφα κόπια και η δικιά μας είναι η σωστή. Τέλος πάντων, όσο αφορά το γιατί δεν παίζει το παιχνίδι μέχρι στιγμής οι αναφορές που βρήκα έχουν να κάνουν μόνο με την κάρτα γραφικών, άρα το πιο πιθανό είναι μια απλή ενημέρωση των οδηγών να λύσει το πρόβλημα.
Τόσα χρόνια που παίζω παιχνίδια και ασχολούμαι γενικά με το σπορ των υπολογιστών έχω δει πάρα πολλά αλλά ποτέ παιχνίδι που να μην παίζει. Κάθε εταιρεία έχει play testers και δοκιμάζετε σε αρκετά μηχανήματα πριν βγεί στην κυκλοφορία. Τώρα βέβαια αν θα πρέπει ο κάθε χρήστης να έχει τις τεχνικές γνώσεις για να αρχίσει να περνάει αναβαθμίσεις για κάθε υποσύστημα ή αν θα πρέπει ο κάθε publisher να ξέρει 2-3 πράγματα για να βοηθήσει είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα.
Τόσα χρόνια που παίζω παιχνίδια και ασχολούμαι γενικά με το σπορ των υπολογιστών έχω δει πάρα πολλά αλλά ποτέ παιχνίδι που να μην παίζει. Κάθε εταιρεία έχει play testers και δοκιμάζετε σε αρκετά μηχανήματα πριν βγεί στην κυκλοφορία. Τώρα βέβαια αν θα πρέπει ο κάθε χρήστης να έχει τις τεχνικές γνώσεις για να αρχίσει να περνάει αναβαθμίσεις για κάθε υποσύστημα ή αν θα πρέπει ο κάθε publisher να ξέρει 2-3 πράγματα για να βοηθήσει είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Tasos
- Templar Hunter
Less
More
22 Ιουλ 2010 13:03 #28115
by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: 15 days
@ giovanna
δοκίμασε να κατεβάσεις ένας crack ώστε να μη χρειάζεται το dvd. Ίσως αυτό βοηθήσει!
δοκίμασε να κατεβάσεις ένας crack ώστε να μη χρειάζεται το dvd. Ίσως αυτό βοηθήσει!
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
22 Ιουλ 2010 17:45 #28116
by crocark
@ Τάσο
Το περίμενα. Μη νομίζεις, δεν ειρωνεύομαι. Απλά μου φαίνεται πολύ αστείο. Το crack έχει εξελιχθεί σε πανάκεια
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: 15 days
@ Τάσο
Το περίμενα. Μη νομίζεις, δεν ειρωνεύομαι. Απλά μου φαίνεται πολύ αστείο. Το crack έχει εξελιχθεί σε πανάκεια
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
Less
More
22 Ιουλ 2010 18:09 #28117
by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: 15 days
@ crocark
Βεβαίως φίλε μου και δεν ντρέπομαι να πω πως το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά! Οι εταιρείες φυσικά είναι υπεύθυνες γι΄αυτή την κατάσταση με απαράδεκτα protection προγράμματα και με ανύπαρκτη υποστήριξη!!!
Βεβαίως φίλε μου και δεν ντρέπομαι να πω πως το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά! Οι εταιρείες φυσικά είναι υπεύθυνες γι΄αυτή την κατάσταση με απαράδεκτα protection προγράμματα και με ανύπαρκτη υποστήριξη!!!
- shodan
- Schattenjäger
22 Ιουλ 2010 18:46 #28120
by shodan
Replied by shodan on topic Re: 15 days
Ασχέτως ίσως με την υποστήριξη νομίζω το εχω ξαναπεί, είμαι ψείρας με τα cd οπότε με το nocd crack γλυτώνω και την όποια κακοποίηση του μέσου.
Όπως και να έχει δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις ένα crack όπως είπε ο Τάσος, μπορεί το σύστημα προστασίας (έχει αλήθεια να ευθύνεται για το πρόβλημά σου.
Όπως και να έχει δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις ένα crack όπως είπε ο Τάσος, μπορεί το σύστημα προστασίας (έχει αλήθεια να ευθύνεται για το πρόβλημά σου.
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
22 Ιουλ 2010 18:54 #28121
by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: 15 days
@Tasos
Που το βρίσκω αυτό και πως το ενσωματώνω στο παιγνίδι?
@crocark
Ξέρεις πόσα exe. κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά ευτυχώς που μας τα δίνουνε γιατί αλλιώς πίστεψε με πολλά original παιγνίδια δεν θα μπορούσαμε να τα τρέξουμε χωρίς αυτά.
@shodan
Εγώ εδώ και πολύ καιρό όταν αγοράζω ένα παιγνίδι δεν σκέπτομαι εάν θα μου αρέσει ή όχι, αλλά εάν θα παίζει. Θυμάστε την προηγούμενη περιπέτεια μου με παιγνίδι Vooju Island, που δεν σου φόρτωνε τα σωσμένα παιγνίδια, έ το έπαιξα με patch ενός ιδιώτη, η εταιρεία ούτε που ίδρωσε το αυτάκι της. Όσο για το 15 days ή έρευνα μου έδειξε ότι όπου έχουνε πωληθεί οι Γερμανικές κόπιες υπάρχει ένα bug με την προσαρμογή της γλώσσας στα Αγγλικά. Όσο για τα όνειρα σου ότι κάνουν τεστ στα παιγνίδια προτού βγούν στην αγορά είναι μια χείμερα.
Που το βρίσκω αυτό και πως το ενσωματώνω στο παιγνίδι?
@crocark
Ξέρεις πόσα exe. κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά ευτυχώς που μας τα δίνουνε γιατί αλλιώς πίστεψε με πολλά original παιγνίδια δεν θα μπορούσαμε να τα τρέξουμε χωρίς αυτά.
@shodan
Εγώ εδώ και πολύ καιρό όταν αγοράζω ένα παιγνίδι δεν σκέπτομαι εάν θα μου αρέσει ή όχι, αλλά εάν θα παίζει. Θυμάστε την προηγούμενη περιπέτεια μου με παιγνίδι Vooju Island, που δεν σου φόρτωνε τα σωσμένα παιγνίδια, έ το έπαιξα με patch ενός ιδιώτη, η εταιρεία ούτε που ίδρωσε το αυτάκι της. Όσο για το 15 days ή έρευνα μου έδειξε ότι όπου έχουνε πωληθεί οι Γερμανικές κόπιες υπάρχει ένα bug με την προσαρμογή της γλώσσας στα Αγγλικά. Όσο για τα όνειρα σου ότι κάνουν τεστ στα παιγνίδια προτού βγούν στην αγορά είναι μια χείμερα.
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
22 Ιουλ 2010 22:13 #28123
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: 15 days
Ρε παιδιά δεν είπα τίποτα.
Απλά σκέφτομαι πως το "δοκίμασες κανένα crack;" πρέπει να το κάνουμε εικονίδιο για να γλιτώνουμε απ' το να το γράφουμε ολόκληρο τόσο συχνά.
Απλά σκέφτομαι πως το "δοκίμασες κανένα crack;" πρέπει να το κάνουμε εικονίδιο για να γλιτώνουμε απ' το να το γράφουμε ολόκληρο τόσο συχνά.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- treptolemus
- Elite Member
Less
More
23 Ιουλ 2010 02:00 #28124
by treptolemus
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]
Replied by treptolemus on topic Re: 15 days
Πραγματικά απίστευτη κατάσταση. Τι είναι αυτά ρε? Εγώ προτείνω μόλις αρχίζει τέτοια ιστορία -διαπιστωμένη από πολλούς(μωρε κ από λίγους πλάκα πλάκα)- να δίνουμε κατευθείαν στο φορουμ λινκ με τη λύση/ ή έστω pm. Να βρίσκει όποιος θέλει το κρακ και να λύνεται το πρόβλημα. Αλλά να έχεις αγοράσει το παιχνίδι και να μη λειτουργεί -αστα να πάνε κ να τρέχεις για κρακ... Απόλυτα δικαιολογημένη αντίδραση εκ μέρους μας δε συμφωνείτε; Και μη μου πείτε δε γίνεται, και δεν είναι υπερ του δέοντος /δε ξέρω γω τι κλπ. Παραπαει κ δεν αντιδρούμε δραστικά. Το έχω πρόσφατο κ γω το "πακέτο" με το black mirror -γι'αυτό. Κάθεται στο σωρό κ όποτε ασχοληθώ
[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]