Scratches σε Windows 7

• Tasos
  • Tasos's Avatar Topic Author
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
10 Οκτ 2010 18:39 #28745 by Tasos
Scratches σε Windows 7 was created by Tasos
Δοκίμασα το λατρεμένο Scratches (το Director's Cut) σε Windows 7 και μολις το έτρεξα αντί για την εισαγωγή είδα μια μπλε οθόνη που με ενημέρωνε πως τα Windows αντιμετώπισαν ένα πολύ σοβαρό σφάλμα και αναγκαστικά πάνε για επανεκκίνηση!!

Τι είναι πάλι τούτο???
Δεν το έχω ξαναδει!!
Any thoughts???

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
11 Οκτ 2010 10:04 #28751 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Scratches σε Windows 7
Ναι. Και ξέρω ότι θα με πεις κολλημένο :rolleyes:

Σε είχα προειδοποιήσει για τα 7. Πιθανόν κάποιος να μπορεί να σε βοηθήσει με κάτι πιο συγκεκριμένο, αλλά γιατί βρε Τάσο δεν έβαλες dual boot στον υπολογιστή; Δε θεωρώ τα xp πιο αξιόπιστα, πως θα μπορούσα άλλωστε να εκφέρω γνώμη αφού είμαι άσχετος; Απλά τα παιχνίδια αυτά είναι φτιαγμένα για λειτουργικά της εποχής τους. Σκέψου να μπορείς σε ένα καινούριο υπολογιστή (προφανώς με τη δυνατή κάρτα γραφικών και την πολλή μνήμη που διαθέτει) να μπορείς να δεις τα (όχι και τόσο) παλιά παιχνίδια.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Tasos
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
11 Οκτ 2010 12:26 #28755 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Scratches σε Windows 7
Δεν έβαλα φίλε μου γιατί με έψησαν πως ελάχιστα παιχνίδια θα έχουν αυτό το κόλλημα. Επιπλέον έχω ακόμα τα laptop μου με Windows XP, οπότε μπορώ να το τρέξω κι εκεί... Απλά δεν γίνεται να μην παίζει, κάποιος τρόπος θα υπάρχει!!

More
11 Οκτ 2010 13:05 #28758 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Scratches σε Windows 7
Κι εγώ πιστεύω πως κάτι θα μπορείς να κάνεις. Αν όχι σε όλα τα παρόμοια προβλήματα, τουλάχιστον σε κάποια. Απλά είναι κάτι που αντιμετώπιζα με τα Vista κι έχω δει κάποιες φορές και με τα 7. Και βλέπω ότι με τα Xp που είναι σταθερα υποστηριζόμενο λειτουργικό από όλες τις νέες παραγωγές δε χρειάζεται να κάνω τίποτα. Παίζουν σχεδόν τα πάντα. Γενικά δεν ξέρω τελικά πόσο χρειαζόμαστε τις νέες τεχνολογίες στα παιχνίδια. Κάπου διάβαζα πρόσφατα για νεοκυκλοφόρητο παιχνίδι ότι χρειάζεται παλιότερους directX drivers για να αντιμετωπιστούν προβλήματα. Νομίζω ξαναέγραψα για το Safecracker πως μου παίζει μόνο σε Xp με sp1. Χαμός δηλαδή. Και πράγματα που τις μισές μόνο φορές διορθώνονται κάτω από καθεστώς συμβατότητας.

Τέλος πάντων, εύχομαι κάποιος να ξέρει να σου πει κάτι πιο συγκεκριμένο, γιατί το laptop είναι κουραστικό νομίζω :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Οκτ 2010 15:23 #28762 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Scratches σε Windows 7
Για δες εδώ

Just edit the SCREAM.CFG file with Notepad or any text editor and change RATE to 60. Then save and enjoy the game. I've already shared this quick fix with many others

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• Tasos
  • Templar Hunter
  • Templar Hunter
More
11 Οκτ 2010 16:02 #28764 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Scratches σε Windows 7
Και βεβαίως δουλεύει! Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!
Τώρα θα μαζέψω την παρέα μου για να το απολαύσουν και οι νεότερες γενειές!!

More
12 Οκτ 2010 12:57 #28772 by odnorf
Replied by odnorf on topic Re: Scratches σε Windows 7
Να συμπληρώσω ότι ένα παιχνίδι ποτέ δεν μπορεί να κολλήσει/κρασάρει/κ.λπ. τον υπολογιστή. Όταν αυτό συμβαίνει είναι bug σε άλλο σημείο, συνήθως drivers της κάρτας γραφικών.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
12 Οκτ 2010 19:15 #28777 by ikarus260
Replied by ikarus260 on topic Re: Scratches σε Windows 7
Kάτι ξέρω που δεν βάζω τα νέα windows. Έτσι την είχα πατήσει με τα vista και δεν μου έπαιζαν πολλά πράγματα. Και εκτός αυτού έχω προγράμματα τα οποία είναι δύσκολα γενικά στην αποθήκευση και πολύ παλιά για να παίξουν στα νέα

More
13 Οκτ 2010 12:50 #28781 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Scratches σε Windows 7
Πάντως τα vista είναι μία κατηγορία μόνα τους. Μην τα μπερδεύουμε με τα 7. Τα 7 είναι ότι θα πρεπε να ήταν τα Vista όταν είχαν κυκλοφορήσει... Φιάσκο αλά Windows Me. Ποτέ δε βιαζόμαστε να αλλάξουμε το λειτουργικό μας με καινούριο. Βέβαια αν αγοράσουμε pc θα μας το βάλουν (το καινούριο λειτουργικό) θέλουμε δε θέλουμε :D

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
13 Οκτ 2010 16:44 #28791 by ikarus260
Replied by ikarus260 on topic Re: Scratches σε Windows 7
Αν αγοράσουμε έτοιμο ναι. Αν αγοράσουμε δικής μας επιλογής (δλδ με πράγματα που έχουμε ζητήσει εμείς να βάλουνε), έχουμε δυνατότητα, ή να πάρουμε το λειτουργικό που θέλουμε, ή άμα δεν υπάρχει, να βάλουμε το δικό μας απλά... Εγώ έχω βγάλει τα vista πλέον και γύρισα στα xp και είμαι υπερευχαριστημένος