Ghost Pirates of Vooju Island - prob
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
giovanna wrote: Υπάρχουν πάμπολλες Cut Scenes, που εγώ δυστυχώς τι περισσότερες δεν μπόρεσα να τις απολαύσω, γιατί το παιγνίδι κολλούσε, αλλά έρμαιο της τύχης μου από τις λίγες που είδα καλές θα ήταν.
Υπάρχει καμιά λύση γι' αυτό; Έχω διαρκώς την αίσθηση ότι κάτι χάνω. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια, αλλά κάποια πράγματα εμφανίζονται αν όχι ξεκάρφωτα, τουλάχιστον απότομα.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Τι να σου πω και σε εμένα περίεργα πράγματα συμβαίνον συνέχεια. Είμουνα μέσα σε μια βάρκα και ενώ πήγαινα ξαφνικά βρισκόμουνα σε μια στεριά αλλά από επάνω μου υπήρχε ένα πλοίο παρκαρισμένο. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
- Tasos
- Templar Hunter
Οι cutscenes ειναι κάπως απότομες και θα δειτε άπειρα bugs! Αντικείμενα να αιωρούνται, σπαθιά να μάχονται μόνα του και άλλα τέτοια...
@ crocark
Πες μου ότι δεν βρήκες τη Season 2 του Sam and Max και ξεκίνησες το Ghost???
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Tasos wrote: Παιδιά μου αγαπητά ...
Τι εννοείς ακριβώς; Συμβαίνουν σε όλους (και στις καλύτερες των οικογενειών που λέμε) συμβιβαζόμαστε και πάμε παρακάτω; Πλάκα μου κάνεις, ε; Δεν υπάρχει τίποτα που να τα φτιάχνει; Δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς ούτε και γι' αυτά;
giovanna wrote: Είμουνα μέσα σε μια βάρκα και ενώ πήγαινα ξαφνικά βρισκόμουνα σε μια στεριά αλλά από επάνω μου υπήρχε ένα πλοίο παρκαρισμένο.
Τι λες βρε Giovanna; Τα είπατε πουθενά αυτά; Σε μας που δεν το είχαμε παίξει τόσο καιρό γιατί δεν τα είπατε; Αααα ... Όλα κι όλα ... Νομίζω Giovanna πως με τόσα που σου τυχαίνουν έχεις ρίξει τα standards σου
Tasos wrote: Πες μου ότι δεν βρήκες τη Season 2 του Sam and Max και ξεκίνησες το Ghost???
Όχι ότι δεν τη βρήκα. Είμαι σίγουρος ότι βρίσκεται στο κατάστημα της Καλαμαριάς και με περιμένει Πρόκειται προφανώς για ένα κομμάτι που είναι καταδικασμένο να φτάσει στα χέρια μου έτσι ή αλλιώς. Απλώς τα έκανα ολίγον θάλασσα προχθές με το διαθέσιμο χρόνο μου και δεν μπόρεσα να φτάσω μέχρι εκεί Αλλά δεν ανησυχώ. Κοντός ψαλμός ...
Edit: επειδή καταλαβαίνω από το ύφος σου ότι θεωρείς τη season 2 καλύτερη από το gpovi χαίρομαι για ένα πράγμα. Αν το δεύτερο είναι τόσο καλό όσο λέει η Giovanna και το πρώτο είναι καλύτερο από το 2ο (παρακολουθείς τη σκέψη μου ακόμη ; ) τότε ευτυχώς θα παίξω σύντομα κάποιο καλό παιχνίδι γιατί όπως σου έλεγα και προχθές ... παίζω τις τελευταίες μέρες παιχνίδια χωρίς καθόλου κέφι.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- crocark
- Topic Author
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Tasos
- Templar Hunter