Μπλε οθονη στο Scratches directors cut

• Far Cry
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
29 Δεκ 2010 16:10 #30315 by Far Cry
Παιδια βοηθεια.Αγορασα την βελτιωμενη εκδοση του Scratches (directors cut) Και μολις παω να τρεξω το παιχνιδι εμφανιζεται μια μπλε οθονη και σε λιγα δεπτερολεπτα κανει επανεκκινηση.Εχω τα windows 7.Η εγκατασταση γινεται κανονικα.Δοκιμασα να πειραξω την συμβατοτητα στα XP sp2 αλλα το προβλημα παραμενει.Σας παρακαλω βρειτε μια λυση...23 ευρω πληρωσα

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
29 Δεκ 2010 17:19 #30316 by Tasos
<!-- l --><a class="postlink-local" href="adventureadvocate.gr/phpBB3/viewtopic.ph....php?f=11&t=2196[/url]<!-- l -->

Δες αυτό, θα λύσει το προβλημά σου..

• Far Cry
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
30 Δεκ 2010 01:57 #30319 by Far Cry
Σε ευχαριστω φιλε μου αλλα επειδη δεν ξερω αγγλικα μηπως μπορεις να μου πεις τι λεει?Την λυση απο το site που μου εστειλες. :)

More
30 Δεκ 2010 09:49 #30322 by crocark
Έχεις ελληνικά Windows; Notepad είναι το Σημειωματάριο. Επειδή δεν έχω μπροστά μου ούτε Windows 7 ούτε Scratches θα σου πω τι κατάλαβα, ελπίζοντας να μη σε μπερδέψω. Πηγαίνεις: Ο υπολογιστής μου, σκληρός δίσκος, εντοπίζεις το φάκελο του Scratches στα προγράμματα και τον ανοίγεις. Προφανώς κάπου υπάρχει εκεί μέσα το αρχείο scream.cfg. Πάνω σ' αυτό δεξί κλικ και άνοιγμα με το σημειωματάριο (μπορείς αν έχεις να το κάνεις και με το WORD). Ψάχνεις να βρεις εκεί που λέει RATE. Αλλάζεις μόνο την τιμή. Ό,τι γράφει, εσύ το μετατρέπεις σε 60. Χωρίς να πειράξεις τίποτα άλλο, βγαίνεις κι επιλέγεις αποθήκευση. Σύμφωνα με την εμπειρία των περισσότέρων (απ' ό,τι φαίνεται) θα δουλέψει το παιχνίδι.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
30 Δεκ 2010 11:48 #30323 by Tasos
Έτσι ακριβώς όπως τα είπε ο crocark! Θα δουλέψει εγγυημένα, όλοι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίσαμε στα 7...

• Far Cry
  • Topic Author
  • Elite Member
  • Elite Member
More
30 Δεκ 2010 18:40 #30326 by Far Cry
δουλεψε!!! μπραβο παιδια.ευχαριστω πολύ.Παντως αυτα τα pc δεν ειναι καθολου βολικα.Ολο προβληματα, προβληματα....Μονο οι κονσολες δεν ειναι της υπομονης.Παιρνεις το παιχνιδι και ξερεις 100% οτι θα δουλεψει τελεια.

More
30 Δεκ 2010 19:46 #30327 by WickedMan
Καλά ας μην αρχίσουμε πάλι τη συζήτηση περί κονσολών, να χαρείτε... :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...