Book of unwritten Tales-Subtitles.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar Topic Author
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
12 Απρ 2011 15:18 #32231 by tsampikos
Book of unwritten Tales-Subtitles. was created by tsampikos
Μετά από επικοινωνία με κάποιον που σχετίζεται με το παιχνίδι (ο οποίος είναι και ο δημιουργός των αγγλικών ανεπίσημων υποτίτλων), έμαθα ότι είναι άγνωστο το πότε και αν θα κυκλοφορήσει η αγγλική έκδοση του "Book of Unwritten Tales", παρ'οτι βρίσκεται στο στάδιο "Gold", δηλαδή πανέτοιμη από τεχνικής άποψης. Ύστερα από αυτό αποφάσισα να παραγγείλω τη γερμανική έκδοση του παιχνιδιού, αφού ξέρω και γερμανικά, αλλά και να εμπιστευθώ του αγγλικούς υπότιτλους του συγκεκριμένου δημιουργού, σύμφωνα με τα λεγόμενα του οποίου είναι "πολύ ακριβείς".

Για κάθε ενδιαφερόμενο που δυστάζει να αγοράσει τη γερμανική έκδοση, έχω "ανεβάσει" και παραθέτω το λίνκ με τους αγγλικούς υπότιτλους του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών, στην παλιά και τη νέα τους έκδοση, για να υπάρχει πλήρης ενημέρωση για όλους. Επιπλέον ο δημιουργός τους μου είπε ότι ο ίδιος προσωπικά προτιμά την παλιά έκδοση (στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ένα "φιξ"), καθώς χρησιμοποίησε διαφορετικό πρόγραμμα για να τους φτιάξει και του άρεσε καλύτερα ως αποτέλεσμα. Είναι πάντως και θέμα υποκειμένικο.

Παραθέτω το λινκ, λοιπόν, παρακάτω καθώς και την διαβεβαίωση του δημιουργού, ότι το παιχνίδι με τους υποτίτλους του γίνεται πλήρως κατανοητό, εκτός από την εισαγωγή, η οποία δυστυχώς δεν καλύπτεται από τους υπότιτλους.

www.megaupload.com/?d=XL3U4NCI :)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.