Post mortem: Xέεελπ!!

• Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
17 Σεπ 2004 18:22 #2242 by
Χαίρετε, χαίρετε!

Έχω ένα προβληματάκι με το post mortem...Απλά...δεν παίζει! :P
Στην αρχή δεν έπαιζε καν το intro του, μετά έκανα ένα update στην κάρτα γραφικών κ οκ το έπαιξε τελικά. Το παιχνίδι όμως με το που πατάω play κρασάρει στο desktop.. Mήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει?
Α μπαι δε γουει με τα requirements του παιχνιδιού είμαι οκ έχοντας ένα πρόβλημα μόνο με την 8ΜΒ κάρτα μου (ναι ξέρω, που πας ωρέ Καραμήτρο..) ενώ θέλει 16αρα κάρτα. Είναι αρκετό αυτό για να μην μου παίζει λέτε?

Σας φιλώ σταυρωτά ματς μουτς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
17 Σεπ 2004 18:26 #2243 by CallMeDr
Replied by CallMeDr on topic Επισκέπτης μαι ας!
Γιατί καλέ με λέει επισκέπτη??
Αααχ τελικά χρειαζόμουν περισσότερες μέρες διακοπές... :cry:

Define normal...

More
17 Σεπ 2004 18:27 #2244 by Stknightmare
Replied by Stknightmare on topic Post mortem: Xέεελπ!!
Koita gia kana patch gia to game.

Yg: www.pcgameworld.com/details.php/id/4014

[url:1ivrqgyu]http://dtps.unipi.gr/users/knightmare[/url:1ivrqgyu]
"Don't be afraid of the dark,fear only what moves inside"

More
17 Σεπ 2004 18:31 #2245 by CallMeDr
Replied by CallMeDr on topic Post mortem: Xέεελπ!!
Ένα υπάρχει μόνο κ τπτ δεν έκανε σε μένα προσωπικά. Ίσως απλά πρέπει να το πάρω χαμπάρι ότι μέχρι να πάρω επιτέλους αυτό το καταραμένο καινούριο πι σι δεν έχει gaming :P

Define normal...

More
17 Σεπ 2004 22:42 #2246 by Mortal
Replied by Mortal on topic Post mortem: Xέεελπ!!
Καλησπέρα, για ρίξε ένα βλέφαρο εδώ ! Μπορεί και να βοηθήσει ολίγον τι, μπορεί και όχι, αλλά τι να κάνουμε TAC είναι αυτή. Το logo της εταιρείας είναι "Our full of bugs titles aren't supported by us, we only sell them to our victims". :lol:

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
17 Σεπ 2004 22:47 #2247 by Mortal
Replied by Mortal on topic Re: Επισκέπτης μαι ας!

CallMeDr wrote: Γιατί καλέ με λέει επισκέπτη??
Αααχ τελικά χρειαζόμουν περισσότερες μέρες διακοπές... :cry:

Ξεχνιόμαστε, ξεχνιόμαστε; Το log on δηλαδή γιατί το έχουμε;!!! Ε;!;!;! :P
Άσε γιατί και εγώ σε διακοπές είμαι τα τελευταία N χρόνια. Και να σκεφθείς πως το ξεκίνησα για καμιά βδομάδα μόνο, αλλά ουδέν μονιμότερο παρα του προσωρινού! 8) Μην ξεχαστείς και δεν κοιτάξεις στο προηγούμενο μήνυμα. Αν σου κάνει το δύσκολο το link είναι απο το support (ΕΘΝΤΚS) της The Adventure Company.

More
18 Σεπ 2004 00:25 #2248 by CallMeDr
Καλέ έκανα log on αλήθεια!! (χμμ..ή μήπως όχι...?? :?)
Τέλοσπαντων πήγα κ στο support της adventure company, έχω γυρίσει κ όοολα τα φορα αλλά μπιιιπ..TAC sucks!
K όχι τπτ άλλο αλλά κ τα σχόλια για το post mortem που έχω διαβάσει κ ακούσει δεν είναι κ τα καλύτερα...Βρε μήπως να το σπάσω το &*^$$% να ησυχάσω η δόλια?? :evil:

Φιλία!

Define normal...

More
18 Σεπ 2004 02:34 #2249 by Mortal

CallMeDr wrote: Καλέ έκανα log on αλήθεια!! (χμμ..ή μήπως όχι...?? :?)
Τέλοσπαντων πήγα κ στο support της adventure company, έχω γυρίσει κ όοολα τα φορα αλλά μπιιιπ..TAC sucks!
K όχι τπτ άλλο αλλά κ τα σχόλια για το post mortem που έχω διαβάσει κ ακούσει δεν είναι κ τα καλύτερα...Βρε μήπως να το σπάσω το &*^$$% να ησυχάσω η δόλια?? :evil:

Φιλία!

Και μετά σου λένε πως οι γυναίκες είναι πιο υπομονετικές, αγαπούν την ειρήνη, δεν νευριάζουν εύκολα! Τσκ! Τσκ! Τσκ! Μύθοι, θρύλοι και δοξασίες! :P

Έτσι εύκολα τα παρατάς;! Δεν είχες ποτέ παιχνίδι που να το έπαιξες με τον επόμενο υπολογιστή σου;!!! :wink:

Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις antivirus και λοιπά (firewall, και ότι άλλο παίζει στο tray)? Δεν είναι η τέλεια λύση αλλά καμιά φορά βοηθάει (και κανά lexotanyl αλλά ολόκληρο τα μισά δεν κάνουν τίποτα). :oops:

More
18 Σεπ 2004 16:46 #2253 by CallMeDr
Υπομονή?? Ντοντ νόου δις ουόρντ! :P
Btw το μπάζοlap που έχω εδώ κ 2 χρόνια είναι το πρώτο μου κ πίστεψε με αγαπητέ μου Mortal έχω ήδη καμμιά δεκαριά παιχνίδια σκονισμένα σε μια γωνιά!!! Γι'αυτό μην μου μιλάς ΕΜΕΝΑ για ΥΠΟΜΟΝΗ!!!! *banging head against the wall*
Πάω να μετρήσω την πίεση μου πάλι! Τι κακό είναι αυτό που μας βρήκε βάι βάι μάναμ... Εντωμεταξύ έχω κ την διπλωματική μου να τελειώσω αλλά τι?? Να αφήσω τον γάμο (games) να πάω για πουρνάρια??

Φιλία!!

Υ.Γ. Γκαρσόοοον μια absolut κόκκινη παρακαλώ για να πάρω τα τελευταία δύο λεξοτανίλ μου!

Define normal...

More
18 Σεπ 2004 17:47 #2257 by Mortal
Υπομονή! Υπομονή! Πέρνα απο ένα χρηματιστηριακό γραφείο και κάτσε για πέντε χρόνια, μετά όπως λέμε και στα μέρη μου θα σκας γαϊδαρο (Το έχω επιτύχει στον υπέρτατο βαθμό!) :P

Συνάδελφος! Πολλά τα κουτιά! Είδες που έχεις και το μέρος για να φυλάς τις κατοικίδιες αράχνες και να μην σκορπίζουν απο δω και απο εκεί. Έχουν και την χρησιμότητα τους. Που να κυνηγάς μύγες την ώρα που παίζεις, αφήνεις τους ιστούς να κάνουν την δουλειά. :P

Πίεση! Τι είναι αυτό! Έχεις ακόμη έστω και την υποψία πίεσης μετά από τόση χρήση υπολογιστή; Κοίτα που θα αρχίσω να πιστεύω και στα θαύματα! :rolleyes:

Όχι στον τοίχο το κεφάλι κούκλα μου, μόνο πάνω στο monitor, ή σε καλό λευκό ή και μαύρο μάρμαρο. Διπλωματική; Να σε στείλω να κάνεις παρέα με μια φίλη μου που έχει και εκείνη το μεταπτυχιακό της και έχει πήξει! Άστον γάμο (games) και πήγαινε τώρα για τα πουρνάρια γιατί όσοι δεν το κάνανε μείνανε στουρνάρια (κάνει και ρήμα). :lol:

Absolut, όχι! Krepkaya 56 βαθμών κάτι λέει, αλλά μετά γίνεσαι και μάγος που βγάζει φωτιές απο το στόμα. :rolleyes:

More
20 Σεπ 2004 00:09 #2280 by CallMeDr
Χεχεχε!!Γειά σου Mortal τσίφτη με έκανες κ γέλασα βραδυνιάτικα!! :lol: :lol:

Define normal...

More
20 Σεπ 2004 02:23 #2282 by Mortal
Ευτυχής που το επέτυχα αγαπητή μου δεσποινίς! :lol: (Τελικά τα αντικαταθλιπτικά αρχίζουν να δουλεύουν! :P )