16 Bit

• Constantine_R
  • Constantine_R's Avatar Topic Author
  • Voodoo Priest
  • Voodoo Priest
More
24 Μαρ 2012 20:04 #36375 by Constantine_R
16 Bit was created by Constantine_R
Υπάρχει τρόπος την στιγμή που επιλέγω να τρέξω κάποιο παιχνίδι, να αλλάζει αυτόματα η ανάλυση της οθόνης από 32-bit σε 16-bit μέσω κάποιου προγράμματος, tweak ή οτιδήποτε τέλος πάντων;
Τρέχω XP.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
25 Μαρ 2012 14:17 #36386 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: 16 Bit
Η προφανής λύση είναι να κοιτάξεις αν το παιχνίδι εγκαθιστά επιλογή να ρυθμίσεις τα γραφικά του από το desktop (χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξεις) και να επιλέξεις ρύθμιση γραφικών με 16 bit (αν προσφέρεται).

WickedMan a.k.a. Master of the Obvious 8)

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

• Constantine_R
  • Voodoo Priest
  • Voodoo Priest
More
26 Μαρ 2012 00:35 #36400 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: 16 Bit
Ίσως δεν έγινα κατανοητός. Ξεκίνησα ένα adventure του 1998 (δεν σας λέω :P ) το οποίο έχει fix ανάλυση στα 16-bit χρώματα χωρίς να μπορείς να τ' αλλάξεις. Έτσι κάθε φορά που θέλω να παίξω αλλάζω από τις ρυθμίσεις οθόνης τα χρώματα από 32 σε 16-bit και το ανάποδο όταν τελειώσω. Δεν είναι ότι μου παίρνει τα χρόνια να το κάνω απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει τρόπος να γίνεται αυτόματα με το που ξεκινώ το παιχνίδι.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
26 Μαρ 2012 10:05 #36408 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: 16 Bit
Αν κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο με το οποίο ξεκινάει το παιχνίδι δεν έχει επιλογή για compatibility όπου μπορείς να ρυθμίσεις αν θα ξεκινάει σε 16-bit χρώματα; (Μπορεί και να λέω βλακείες...)

Δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα αν είχαν τέτοια επιλογή τα XP.

Επίσης πες μας και ποιό παιχνίδι είναι αυτό.

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
26 Μαρ 2012 15:57 #36428 by WickedMan
@Constantine_R
Σόρρυ ρε φίλε, εγώ κατάλαβα ότι είχες κάποιο πρόβλημα, όπως ότι έσβηνε η οθόνη με την αλλαγή ανάλυσης (το είχα εγώ σε ένα παλιό υπολογιστή), όχι ότι βαριόσουνα να κάνεις 2 κλικ πριν και 2 μετά το παιχνίδι. :x Έτσι, και να ήξερα τη λύση, δε θα στην έλεγα για να μάθεις... :D

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
26 Μαρ 2012 17:14 #36430 by crocark
Replied by crocark on topic Re: 16 Bit
Παναθηναϊκοί. Κουβαλητές και πρόσκοποι από τα γεννοφάσκια τους. Θέλει να περάσει η γριά το δρόμο απέναντι και πριν τους το ζητήσει πετιούνται σαν ελατήρια για να προσφερθούν. Πνεύμα θυσίας για το κοινό καλό σε όλο τους τον αγνό βίο.

Βρε συ ... Ο άνθρωπος ρωτάει για να μάθει μια ενδεχόμενη λειτουργία που ενδεχομένως του έχει διαφύγει για να μπορεί να πει την επαύριο ότι το κατέχει καλύτερα το αντικείμενο. Να έχει την ηθική ικανοποίηση ότι κάτι κερδίζει που κόβει βόλτες εδώ μέσα κι όχι μόνο ότι προσφέρει ...

(από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω; στις εξαιρετικές οδηγίες και την ίδια τη γνωριμία με το dfend; στα υπέροχα σχόλια; τα ακόμη καλύτερα review; ή μήπως την ειρωνεία που αντιμετωπίζει από το έτερον ήμισυ όταν κάθεται κι ασχολείται με μας τους χλεχλέδες; )

... τα, τσ, τσ, τσ ... Κώστα, αγόρι μου, μακάρι να ήξερα τη λύση στο πρόβλημα που θέτεις. Αλί ... Ξέρεις ότι είμαι τελείως μα τελείως ...

ΥΓ.
Με την ευκαιρία, να ρωτήσω κι εγώ κάτι μήπως υπάρχει κανένας που να ξέρει (Κώστα συγγνώμη για την κατάχρηση νήματος). Η κάρτα γραφικών δίνει VGA, DVI και HDMI. Μόνιμα στη VGA. DVI δεν είχα ποτέ καλώδια. Εδώ και μερικές ημέρες από τα τρία χρώματα (RGB) μου εξαφάνισε το πράσινο. Δεν το δίνει πουθενά και με τίποτα. Σκέφτηκα να τη συνδέσω με HDMI και το πράσινο επανήλθε. Τι λέτε να παίζει; Να είναι μισοκομμένο το καλώδιο; Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Ή να "έκαψα" τη θύρα VGA; Ευχαριστώ.

ΥΓ2 @ Κώστας
Τώρα που ξέρω ότι "κινδυνεύεις" θα προσπαθήσω να μη σε εκθέτω. Αλλά, να, ξέρεις, είχα να χρησιμοποιήσω πάνω από ένα μήνα ροζ και μου έλειψαν. Μη δίνεις σημασία :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• Constantine_R
  • Voodoo Priest
  • Voodoo Priest
More
26 Μαρ 2012 18:02 #36431 by Constantine_R
Ούτε εγώ δεν θα τα έγραφα καλύτερα..... ευχαριστώ.... :cry: :cry: (συγκίνηση)
(ρε μπας και με δουλεύεις;; :lol: :lol: )

Φίλε για αυτό που έπαθες δεν έχω άποψη, πάντως κάτι τέτοιο θα παίζει.

crocark wrote: Τώρα που ξέρω ότι "κινδυνεύεις" θα προσπαθήσω να μη σε εκθέτω. Αλλά, να, ξέρεις, είχα να χρησιμοποιήσω πάνω από ένα μήνα ροζ και μου έλειψαν. Μη δίνεις σημασία

Κινδυνεύουν τα παλληκάρια; :lol: :lol: :lol:

More
26 Μαρ 2012 18:11 #36434 by crocark
Όχι βέβαια :neutral: Εσύ μπορεί ... εγώ ... ποτέ ... Ειδικά όταν γράφω με άσπρα :)
Ρε συ, είναι ωραίο να βοηθάς. Αλλά δεν ξέρω. Τις προάλλες προσπαθούσα να πω σε ένα φίλο πως να δουλέψει το dfend. Δεν ξέρεις τι χαρά ένιωθα. Φαινόταν τόσο που ο άλλος ντράπηκε να μου πει ότι του τα είχα πει λάθος κι έφτιαξε ολόκληρη παράγραφο για να μου το πει όμορφα (συγκεκαλυμμένα). Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω.

Άλλο τώρα κάτι Παναθηναϊκοί που θα γυρίσουν να πουν εμάς γερόντια ... μη σηκωθώ και κατέβω κάτω κι αρχίσω τα καντήλια εκ του σύνεγγυς ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
26 Μαρ 2012 20:17 #36436 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: 16 Bit
@Constantine..

Εγώ να σου πω την αλήθεια όταν παίζω ένα τέτοιο παιγνίδι γίνεται αυτόματα η αλλαγή του Resolution. :wink:

• Constantine_R
  • Voodoo Priest
  • Voodoo Priest
More
26 Μαρ 2012 20:55 #36440 by Constantine_R
Gio, στα περισσότερα γίνεται αυτό που λες. Μερικά όμως θεωρούν ότι όσα χρόνια και να περάσουν θα χρησιμοποιούμε τις ίδιες αναλύσεις και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να το κάνουν μόνα τους. :x

crocark wrote: Άλλο τώρα κάτι Παναθηναϊκοί που θα γυρίσουν να πουν εμάς γερόντια ... μη σηκωθώ και κατέβω κάτω κι αρχίσω τα καντήλια εκ του σύνεγγυς ...

:lol: :lol: :lol:
Θέλω να το δω αυτό...

More
27 Μαρ 2012 00:06 #36464 by WickedMan
@crocark
Είσαι ευπρόσδεκτος, σίγουρα. Απλά, ξέρεις, απόφευγε τις απότομες κινήσεις. Να σηκωθείς σιγά σιγά. Τα χρόνια έχουν περάσει και η μέση είναι ύπουλο πράγμα φίλε... :)

More
27 Μαρ 2012 08:56 #36471 by crocark
Αυτά είναι ...
Μας πήραν χαμπάρι και μας δουλεύουν :?
Πάντως, έστω και για τους τύπους, θα μπορούσαν να πουν ένα καλό λόγο. Μόνο στις γριούλες ξέρουν να φέρονται με το γάντι. Σε μας τίποτα ... Κοπρίτες της νέας γενιάς :rolleyes: Που πηγαίνει αυτός ο τόπος μ' αυτήν τη νεολαία ήθελα να 'ξερα ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ