Gabriel Knight 3, win xp
- Topic Author
- Visitor
Αλήθεια το site της Sierra έχει βαρέσει κανόνι; Κανένα τους link δεν φαίνεται να λειτουργεί. Έψαξα σε γνωστά και μη sites με patches και αρχεία, δυστυχώς χωρίς τύχη.
Το παιχνίδι μου ήρθε μεγάλη όρεξη να το ξαναπαίξω μετά από χρόνια και έμεινα με τη χαρά. Δεν δείχνει καν το εισαγωγικό βιντεάκι, ακούω μόνο ήχο και από κει και πέρα κολλάει =/
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το πώς να το τρέξω ή εχει κάποια πληφορία για το patch παρακαλώ βοηθήστε. Είμαι σε win xp. Δοκίμασα επίσης να ενεργοποιήσω τα compatibilty modes με διάφορες επιλογές, αλλά όλα με οδηγούν στην ίδια κατάσταση
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
- Topic Author
- Visitor
Αυτή τη στιγμή το κάνω install με το νέο installer, και πρόσχωμεν
- Topic Author
- Visitor
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
- Topic Author
- Visitor
Δοκίμασα και σε windows mode, στο οποίο ωστόσο μου βγάζει error "sorry this program requires support for 16-bit color mode" ανεξαρτήτου ανάλυσης που επιλέγω.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Στο site SIERRAHELP είδα αυτό:
Problem - Game Locks up (Sidney, Day 2 5pm):
On day 2, 5:00 pm playing as Grace, the game freezes up when using Sidney. The freezing happens when: the analyzation starts with sound, but graphics don't appear. After a while the sounds stop and the game just stops there showing the red wait icon.
Solution:
The issue here is a codec conflict with FFDShow. Removing the FFD Show codec pack fixes the problem. If this does not help, try uninstalling any installed big codec packs.
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλά ίσως βοηθήσει.
Επίσης κοίτα στα ακόλουθα links:
www.sierrahelp.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=2714
και
www.sierrahelp.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=1876
Στο τελευταίο link υπάρχει μια ενδιαφέρουσα πρόταση:
I am wondering if the game is choking on the opening logo and/or intro movie. Rename or move sierra.avi in the Data sub folder and start the game. If it still locks up, press the Escape key to end the intro.
Αν δεν πιάσει τίποτα από τα παραπάνω, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το παλικάρι που έφτιαξε τον installer στο παραπάνω forum. Φαίνεται να είναι πολύ εξυπηρετικός.
- Topic Author
- Visitor
Δεν το θυμόμουν καθόλου ότι οι υπότιτλοι βγαίνουν τόσο μικροί.. μου φάνηκε πολύ ενοχλητικό, θα δω πώς θα πάει στη συνέχεια, ελπίζω να το συνηθίσω.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Happy adventuring πάντως. Ίσως το αρχίσω κι εγώ σιγά σιγά.
- Topic Author
- Visitor
Εμένα ήταν πολύ σκοτεινό κι έπρεπε να ανεβάσω το gamma correction σχεδόν στο τέρμα για να βλέπω κανονικά. Κατά τ' άλλα δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Αν νομίζεις ότι μπορεί να διορθωθεί, δοκίμασε κι εσύ να ρωτήσεις εδώ που πήρα κι εγώ τις απαντήσεις μου www.sierrahelp.com/forums/viewto ... ?f=5&t=390
Χθες είχα μεγάλη όρεξη να το παίξω, τώρα να δω πότε θα αδειάσω πάλι τώρα που το τρεξα να το ξεκινήσω
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Τα γράμματα όντως είναι πολύ μικρά σε αναλύσεις μεγαλύτερες από 1024x768, αλλά τα γραφικά βελτιώνονται απίστευτα. Στα 1024x768 σχεδόν δε βλέπονται, ενώ στα 1920x1080 γίνονται σχεδόν συμπαθητικά. Εγώ θα συμβιβαστώ μάλλον με τα δυσανάγνωστα γράμματα και θα προσπαθώ να εστιάζω στις ομιλίες και να κοιτάζω υπότιτλους μόνο όταν μου ξεφεύγει κάτι. Το προτιμώ από το να καταστρέψω τα γραφικά. Ευτυχώς έχω σχετικά μεγάλη οθόνη.
- outcry
- Walker Survivor
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- skoros
- Banned
Νιώθω ότι παίζω fps.
Ενώ τα GK1 & GK2 μου άρεσαν πολύ και τα έπαιξα σερί, μόλις έβαλα το 3 ξενέρωσα... Ποιος σκεφτηκε τέτοιο χειρισμο;;;
Η ζαλούρα που μου προκαλεί ειναι ο κυριοτερος λογος που δεν εχω παίξει ακόμα το παιχνίδι.
Τι να κάνω γι αυτό ; (εκτός από το να παρω δραμαμινη)
- Topic Author
- Visitor
σκώρε, δοκίμασες να κινηθείς και με mouse και με keyboard? ίσως το ένα από τα 2 σου ρθει καλύτερο. Η κίνηση δεν είναι και τόσο απότομη για να το συγκρίνεις με fps. τι να πω είναι και γούστα αυτά.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
και γω είχα την εντύπωση ότι δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην είχε μισήσει την κάμερα του GK3.
Το βασικό της πρόβλημα ήταν ότι δεν ήξερε ούτε η ίδια (η κάμερα) αν ήταν 1st person ή 3rd person, με αποτέλεσμα να σε μπερδεύει απίστευτα...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...