Κατσίκωμα
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- alkis21
- Banned
-Κλείσε το Firefox
-Πήγαινε Start->Control Panel->Programs->Uninstall a program
-Βρες στη λίστα το Awesomehp και κάνε uninstall
Αν έχεις Windows XP, ψάχνεις το Add/Remove Programs στο Control Panel. Κατά τα άλλα τα ίδια.
Προσοχή, ψάχνοντας στο Google θα βρεις να σου προτείνουν να κατεβάσεις συγκεκριμένο πρόγραμμα για να το βγάλεις, πχ Adware-Removal-Tool. ΜΗΝ το κατεβάσεις - αυτό ακριβώς θέλουν να κάνεις αυτοί που το έφτιαξαν.
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Ναι το έκανα αλλά παρόλα αυτά εκεί αυτό βγαίνει
@alkis
θα το δοκιμάσω, εχω Xp και θα σου πω
- tsampikos
- Master of Dimensions
Μιας και το έφερε η κουβέντα,
καλόν είναι σύντομα να κάνεις τη μετάβαση σε ένα νεώτερο λειτουργικό γιατί τα XP άφησαν και επισήμως την τελευταία τους πνοή.
- Elessar
- Team
Τέλος, δες αν είναι ενεργό κάποιο περίεργο πρόσθετο στο Firefox menu -> Add ons.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Peter Pan
- Moderator
πήγαινε στον Firefox στο menu Help και απο εκεί στο Troubleshooting Information.
Θα επιλέξεις Reset Firefox και θα ξεννοιάσεις.
Μετά θα ορίσεις εκ νέου την αγαπημένη σου σελίδα για αρχική.
Ούτε να κατεβάζεις και να εγκαθιστάς προγράμματα ούτε γάτα ούτε ζημιά!
Και στο μέλλον προσοχή σε τι κλικάρεις για αποδοχή σε sites και προγράμματα που κατεβάζεις.
- alkis21
- Banned
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Με τι λεφτά?
@Εllesar & Peter..
Ευχαριστώ θα τα δοκιμάσω όλα γιατί πραγματικά είμαι σε απόγνωση
Τα κατάφερα τελικά με επανεκίνηση ναστε καλά για την βοήθεια σας και πραγματικά δεν ξέρω πως μου κατσικώθηκε αλλά εγώ δεν ξαναπατάω κουμπάκια που δεν ξέρω, αμάν
- Peter Pan
- Moderator
alkis21 wrote: Δεν συμφωνώ με τη λύση που προτείνει ο φίλος. Πρώτον θα χάσεις οτιδήποτε έχεις εγκαταστήσει στο Firefox (όχι bookmarks), δεύτερον και κυριότερο το malware θα παραμείνει στον υπολογιστή σου (κι αν είναι αρκετά "έξυπνο", θα ξαναμπεί στο επόμενο restart ή program update).
Δεν έχεις δικιο. Το είχα και εγώ και με αυτό τον τρόπο το εξαφάνισα! Το μόνο που θα χάσει είναι τυχών add-ons που θα εγκαταστήσει στον Mozilla. Τα ξαναπερνάς στο τσακ.
Ούτε utilities και διαφορα tools...
- ManOfSorrows
- Moderator
Tex Murphy is back!
- tsampikos
- Master of Dimensions
giovanna wrote: @tsampikos
Με τι λεφτά?
Αλλο θέμα αυτό.... Εγώ απλά στο είπα γιατί σε λίγο χρονικό διάστημα τα κενά ασφαλείας θα είναι πολλά ενώ σιγά σιγά θα χάνεται και η υποστήριξη στα παιχνίδια. Πιο καλά να στερηθείς μερικά παιχνίδια και να πάρεις ένα σύγχρονο λειτουργικό παρά το αντίθετο. Πόση μνήμη έχει ο υπολογιστής σου? Αν έχεις 1-3 GB μνήμη παίρνεις ωραιότατα Windows 7 32 bit με 90 Ευρώ. Κόψε από αλλού και κάνε την αναβάθμηση και δεν θα χάσεις. Σαν τα XP είναι αλλά καλύτερα σε όλους τους τομείς. Και να συμβουλευτείς κάποιον κοντινό σου άνθρωπο που ξέρει για να σε κατατοπίσει σε θέματα αναβάθμισης. Είναι κρίμα μια παίκτρια σαν εσένα να περιορίζεται από τον υπολογιστή της.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...