Πρόβλημα στο Steam
- ManOfSorrows
- Topic Author
- Moderator
Ψάχνει για update στην εκκίνηση, υποτίθεται ότι κατεβάζει (αλλά δεν βλέπεις ένδειξη όπως συνήθως ότι κατεβάζει π.χ. 10 ΜΒ), και μέτα και κάλά κάνει Install. To box κλείνει κι αμέσως ανοίγει άλλο και πάλι τα ίδια για πάντα! 4 ώρες το είχα αφήσει χθες και τίποτα! Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι, τα ίδια. Έσβησα τα πάντα από το φάκελο του Steam εκτός από το εκτελέσιμο όπως είδα σε ένα troubleshooting τίποτα...Έτσι δεν μπορώ να εκκινήσω με τίποτα το Steam!
Καμιά ιδέα;
Tex Murphy is back!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- ManOfSorrows
- Topic Author
- Moderator
Tex Murphy is back!
- tsampikos
- Master of Dimensions
- manos426f
- Futuristic Fedora
tsampikos wrote: Ακόμα και το GFWL που πολλοί κατηγορούσαν ήταν δύο κλάσεις πάνω σαν σύστημα ενεργοποίησης.
Κόψε κάτι βρε.....
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- Elessar
- Team
tsampikos wrote: Ακόμα και το GFWL που πολλοί κατηγορούσαν ήταν δύο κλάσεις πάνω σαν σύστημα ενεργοποίησης.
E όχι δα, το χειρότερο πράγμα να έχεις στο pc σου, μετά το Riven
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Zagorin
- Spammer
- maladroid
- Templar Hunter
Πάντως εγώ πλέον είμαι εξαρτημένος από το Steam, τ' ομολογώ. Κάτι που patchάρει τα παιχνίδια αυτόματα, κάτι που έχει build-in σύστημα να τραβάς screenshots, όταν το παιχνίδι που παίζω είναι εκτός Steam αποδιοργανώνομαι
Βέβαια όταν κάνει κάτι τέτοια καραγκιοζιλίκια και σε κλειδώνει απόξω το περνάω κι εγώ γενεές δεκατέσσερις αλλά τι να γίνει, αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα.
No good deed goes unpunished
- Elessar
- Team
- ManOfSorrows
- Topic Author
- Moderator
Tex Murphy is back!
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Κάτι τέτοιο νομίζω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Πρέπει να έχει και οδηγίες στο forum του STEAM κάπου.Elessar wrote: Και μια που το αναφέραμε, όταν θέλεις να κάνεις unistall το steam αλλά θέλεις να κρατήσεις τα παιχνίδια τι κάνεις; Copy αλλού τον φάκελο steamapps και μετά paste στα φρέσκα directories;
- manos426f
- Futuristic Fedora
Και δε θα βαρεθώ να λέω ότι αν η πλοήγηση στο internet γίνεται προσεκτικά και με μυαλό, antivirus δε χρειάζεται σε καμία περίπτωση.
Τα 9 χρόνια που χρησιμοποιώ το διαδίκτυο χωρίς κανέναν τέτοιο διάολο εγκατεστημένο στο PC μου, παρά μόνο τα Spybot-Search and Destroy και Malwarebytes-Antimalware και φυσικά το Noscript στον Firefox, χωρίς να έχω κολλήσει το παραμικρό, θεωρώ ότι επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τον ισχυρισμό μου.
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Εσύ πρόσεχε τι γράφεις, φωτιές θα μας ανάψεις πάλι.Elessar wrote: E όχι δα, το χειρότερο πράγμα να έχεις στο pc σου, μετά το Riven
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Elessar
- Team
manos426f wrote: Άλλη μία περίπτωση που επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει ότι το antivirus δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει.
Και δε θα βαρεθώ να λέω ότι αν η πλοήγηση στο internet γίνεται προσεκτικά και με μυαλό, antivirus δε χρειάζεται σε καμία περίπτωση.
Τα 9 χρόνια που χρησιμοποιώ το διαδίκτυο χωρίς κανέναν τέτοιο διάολο εγκατεστημένο στο PC μου, παρά μόνο τα Spybot-Search and Destroy και Malwarebytes-Antimalware και φυσικά το Noscript στον Firefox, χωρίς να έχω κολλήσει το παραμικρό, θεωρώ ότι επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τον ισχυρισμό μου.
Να σου πω την αλήθεια, κ εγώ όσα χρόνια έχω Pc ποτέ δεν έχω κολλήσει το παραμικρό. Μόνο μια φορά πολύ παλιά σε DOS κάτι είχα αρπάξει από πειρατική δισκέτα αλλά το είχα σβήσει με το Scan & Clean (έτσι λεγόταν. Ειδικά από το NoScript και μετά δεν μπαίνει τίποτα στο pc, ούτε έλεγχο χρειάζεται να κάνεις.
Αν όμως δεν έχεις antivirus να το ελέγξεις, πως ξέρεις ότι δεν έχεις κολλήσει ποτέ τίποτα; Τα Anti-malware δεν τα πιάνουν όλα, τις πιο "βαριές" περιπτώσεις τις ανιχνεύει καλύτερα ένα AV.