Πρόβλημα στο Steam

• ManOfSorrows
  • ManOfSorrows's Avatar Topic Author
  • Moderator
  • Moderator
More
24 Απρ 2014 09:01 #43318 by ManOfSorrows
Πρόβλημα στο Steam was created by ManOfSorrows
Τα φώτα σας please με την εφαρμογή του Σατανά που έχουμε μπλέξει (Steam)

Ψάχνει για update στην εκκίνηση, υποτίθεται ότι κατεβάζει (αλλά δεν βλέπεις ένδειξη όπως συνήθως ότι κατεβάζει π.χ. 10 ΜΒ), και μέτα και κάλά κάνει Install. To box κλείνει κι αμέσως ανοίγει άλλο και πάλι τα ίδια για πάντα! 4 ώρες το είχα αφήσει χθες και τίποτα! Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι, τα ίδια. Έσβησα τα πάντα από το φάκελο του Steam εκτός από το εκτελέσιμο όπως είδα σε ένα troubleshooting τίποτα...Έτσι δεν μπορώ να εκκινήσω με τίποτα το Steam!

Καμιά ιδέα;

Tex Murphy is back!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
24 Απρ 2014 09:23 #43319 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Πρόβλημα στο Steam
Yπάρχει και το άλλο. Όταν εγκαταστήσεις μια παλιότερη έκδοση του Steam και προσπαθήσεις να κάνεις log in δεν θα το κατορθώσεις είτε κάνεις online update είτε όχι. Πρέπει να το απεγκαταστήσεις και να βάλεις την τελευταία έκδοση για να πάρει μπρος. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να εξαρτάσαι από τα κέφια μιας εφαρμογής ή ενός λογαριασμού για να μπορέσεις να παίξεις. Να σε καπελώνουν. Με ξεπερνάει.

• ManOfSorrows
  • Moderator
  • Moderator
More
24 Απρ 2014 09:28 #43321 by ManOfSorrows
Replied by ManOfSorrows on topic Re: Πρόβλημα στο Steam
Έκανα install ξανά από την σελίδα του steam. Υποθέτω θα ήταν η τελευταία έκδοση. Μετά πήγα να μπω κι εκανε ένα update περίπου 70ΜΒ. Μόλις τελείωσε πετάχτηκε το box που αναφέρω και μπήκε πάλι σε loop! Ακόμα κι αν καταφέρω να ξαναμπώ στο Steam, πολύ πολύ δύσκολα θα ξαναπάρω κάτι από εκεί. GOG για πάντα!

Tex Murphy is back!

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
24 Απρ 2014 09:51 #43323 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Πρόβλημα στο Steam
Μπράβο αδερφέ, έτσι! Κι εγώ φόλα gog είμαι που σέβονται τον πελάτη και δεν το παίζουν μεγάλος αδερφός. Έχω βέβαια κι έναν λογαριασμό στο steam για δώρα και και δωρεάν κλειδιά παιχνιδιών αλλά από εμένα ούτε τρύπια δεκάρα δεν θα δουν. Ακόμα και το GFWL που πολλοί κατηγορούσαν ήταν δύο κλάσεις πάνω σαν σύστημα ενεργοποίησης.

More
24 Απρ 2014 11:21 #43325 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: Πρόβλημα στο Steam

tsampikos wrote: Ακόμα και το GFWL που πολλοί κατηγορούσαν ήταν δύο κλάσεις πάνω σαν σύστημα ενεργοποίησης.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Κόψε κάτι βρε..... :P

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
24 Απρ 2014 13:42 #43327 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Πρόβλημα στο Steam

tsampikos wrote: Ακόμα και το GFWL που πολλοί κατηγορούσαν ήταν δύο κλάσεις πάνω σαν σύστημα ενεργοποίησης.

E όχι δα, το χειρότερο πράγμα να έχεις στο pc σου, μετά το Riven :lol:

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
24 Απρ 2014 13:53 #43328 by Zagorin
Replied by Zagorin on topic Re: Πρόβλημα στο Steam
Μήπως πρέπει να σβήσεις και το directory καθώς αφήνει κάποια αρχεία εκεί μετά το uninstall (και όταν λέω να σβήσεις απλώς να το μεταφέρεις αλλούς).

More
24 Απρ 2014 19:48 #43329 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Πρόβλημα στο Steam
Θυμάμαι να το παθαίνω σε κάποια φάση αυτό το loop λόγω του firewall που είχα και δεν άφηνε το Steam να κάνει update. Δεν έβγαζε μήνυμα λάθους, απλά κάθε φορά ζητούσε ξανά το ίδιο update που νόμιζα ότι είχε ήδη κατεβάσει. Έκλεισα για λίγη ώρα το firewall ή/και το antivirus (δεν καλοθυμάμαι) και έγινε το update κανονικά.

Πάντως εγώ πλέον είμαι εξαρτημένος από το Steam, τ' ομολογώ. Κάτι που patchάρει τα παιχνίδια αυτόματα, κάτι που έχει build-in σύστημα να τραβάς screenshots, όταν το παιχνίδι που παίζω είναι εκτός Steam αποδιοργανώνομαι :P
Βέβαια όταν κάνει κάτι τέτοια καραγκιοζιλίκια και σε κλειδώνει απόξω το περνάω κι εγώ γενεές δεκατέσσερις αλλά τι να γίνει, αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα.

No good deed goes unpunished

More
24 Απρ 2014 21:25 #43330 by Elessar
Και μια που το αναφέραμε, όταν θέλεις να κάνεις unistall το steam αλλά θέλεις να κρατήσεις τα παιχνίδια τι κάνεις; Copy αλλού τον φάκελο steamapps και μετά paste στα φρέσκα directories;

• ManOfSorrows
  • Moderator
  • Moderator
More
25 Απρ 2014 01:16 #43331 by ManOfSorrows
Replied by ManOfSorrows on topic Re: Πρόβλημα στο Steam
To antivirus ηταν! Κάτσε τώρα όμως και κάνε install την library πάλι γιατί σβήστηκαν όλα! Ευτυχώς μάλλον όχι και τα saves. Το πρωτο που τσέκαρα ήταν ΟΚ.

Tex Murphy is back!

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
25 Απρ 2014 01:21 #43332 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Πρόβλημα στο Steam

Elessar wrote: Και μια που το αναφέραμε, όταν θέλεις να κάνεις unistall το steam αλλά θέλεις να κρατήσεις τα παιχνίδια τι κάνεις; Copy αλλού τον φάκελο steamapps και μετά paste στα φρέσκα directories;

Κάτι τέτοιο νομίζω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Πρέπει να έχει και οδηγίες στο forum του STEAM κάπου.

More
25 Απρ 2014 01:24 #43333 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: Πρόβλημα στο Steam
Άλλη μία περίπτωση που επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει ότι το antivirus δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει.

Και δε θα βαρεθώ να λέω ότι αν η πλοήγηση στο internet γίνεται προσεκτικά και με μυαλό, antivirus δε χρειάζεται σε καμία περίπτωση.

Τα 9 χρόνια που χρησιμοποιώ το διαδίκτυο χωρίς κανέναν τέτοιο διάολο εγκατεστημένο στο PC μου, παρά μόνο τα Spybot-Search and Destroy και Malwarebytes-Antimalware και φυσικά το Noscript στον Firefox, χωρίς να έχω κολλήσει το παραμικρό, θεωρώ ότι επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τον ισχυρισμό μου.

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
25 Απρ 2014 02:38 #43334 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Πρόβλημα στο Steam

Elessar wrote: E όχι δα, το χειρότερο πράγμα να έχεις στο pc σου, μετά το Riven :lol:

Εσύ πρόσεχε τι γράφεις, φωτιές θα μας ανάψεις πάλι. :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
25 Απρ 2014 19:35 #43336 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Πρόβλημα στο Steam
Και εμένα τα ίδια μου κάνει αλλά έμαθα να το αγνοώ, ποτέ δεν έχει φορτώσει αυτά που λέει το κάνω minimize και συνεχίζω την ζωή μου 8)

More
26 Απρ 2014 22:47 #43341 by Elessar

manos426f wrote: Άλλη μία περίπτωση που επιβεβαιώνει τον κανόνα που λέει ότι το antivirus δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που λύνει.

Και δε θα βαρεθώ να λέω ότι αν η πλοήγηση στο internet γίνεται προσεκτικά και με μυαλό, antivirus δε χρειάζεται σε καμία περίπτωση.

Τα 9 χρόνια που χρησιμοποιώ το διαδίκτυο χωρίς κανέναν τέτοιο διάολο εγκατεστημένο στο PC μου, παρά μόνο τα Spybot-Search and Destroy και Malwarebytes-Antimalware και φυσικά το Noscript στον Firefox, χωρίς να έχω κολλήσει το παραμικρό, θεωρώ ότι επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τον ισχυρισμό μου.

Να σου πω την αλήθεια, κ εγώ όσα χρόνια έχω Pc ποτέ δεν έχω κολλήσει το παραμικρό. Μόνο μια φορά πολύ παλιά σε DOS κάτι είχα αρπάξει από πειρατική δισκέτα αλλά το είχα σβήσει με το Scan & Clean (έτσι λεγόταν;). Ειδικά από το NoScript και μετά δεν μπαίνει τίποτα στο pc, ούτε έλεγχο χρειάζεται να κάνεις.

Αν όμως δεν έχεις antivirus να το ελέγξεις, πως ξέρεις ότι δεν έχεις κολλήσει ποτέ τίποτα; Τα Anti-malware δεν τα πιάνουν όλα, τις πιο "βαριές" περιπτώσεις τις ανιχνεύει καλύτερα ένα AV.