CONSPIRACIES 1 προβλήματα
- NancyFall
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
24 Απρ 2005 19:54 #5000
by NancyFall
CONSPIRACIES 1 προβλήματα was created by NancyFall
Οπως σας ειπα (?) πήραμε τις 'ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ' και προσπαθούμε να παίξουμε εδώ και 2 μέρες...εχει δυστυχώς παρα πολλά bugs. ΚΡΙΜΑ ! Κατεβασαμε και το patch που πιστεύαμε οτι θα μας γλιτωνε, αλλα δυστυχώς πάλι τυρί !!! Μήπως καποιος μπορεί να βοηθήσει ? Μη μου πείτε για mail την εταιρία... το καναμε ήδη , ΔΕΝ υπάρχει αυτη η διεύθυνση , τουλαχιστο αυτή που γράφει το κουτί . Εχουμε ATHLON 2600+ , WINDOWS XP, καρτα γραφικων NVIDIA FX 5200. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ....
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- qrious
- Yahvo
24 Απρ 2005 20:41 #5001
by qrious
Replied by qrious on topic CONSPIRACIES 1 προβλήματα
τι ακριβώς προβλήματα σου παρουσιάζει δεν μας είπες. σου κολλάει σε κάποιο σημείο, και αν ναι που?
- NancyFall
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
24 Απρ 2005 21:41 #5003
by NancyFall
Replied by NancyFall on topic CONSPIRACIES 1 προβλήματα
Α ναι !!! Απο τη συγχιση δεν εγραψα τιποτα για το ΤΙ συμβαινει...
λοιπον το παιχνιδι κολλαει συνεχως, ακομα και σε ανυποπτες φασεις, οπως οταν απλως ΔΕΝ κανεις τιποτα !!! δηλαδη αν προσπαθεις να συνδιασεις πραγματα στο inventory κλπ...Η αληθεια ειναι οτι αυτα παντως δεν ειναι πολλα, κι ετσι ειλικρινα δε θα ειχα προβλημα (νομιζω), αν δεν υπηρχαν τα ΔΕΚΑΔΕΣ κοληματα στα βιντεο του παιχνιδιου...τα περισσοτερα σε διαλογους με αλλα προσωπα,
γιατι εγω ΕΙΜΑΙ ο NICK...OK ? Οταν μαλιστα κολλησει δεν μπορεις να ξαναπαιξεις αν δεν κανεις RESTART !!! Κριμα γιατι ΕΙΝΑΙ τελειο παιχνιδι, και ειλικρινα το συγκρινω με τα GABRIEL KNIGHT...Περιμενω με αγωνια την απαντηση σας ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ετσι κι αλλιως
λοιπον το παιχνιδι κολλαει συνεχως, ακομα και σε ανυποπτες φασεις, οπως οταν απλως ΔΕΝ κανεις τιποτα !!! δηλαδη αν προσπαθεις να συνδιασεις πραγματα στο inventory κλπ...Η αληθεια ειναι οτι αυτα παντως δεν ειναι πολλα, κι ετσι ειλικρινα δε θα ειχα προβλημα (νομιζω), αν δεν υπηρχαν τα ΔΕΚΑΔΕΣ κοληματα στα βιντεο του παιχνιδιου...τα περισσοτερα σε διαλογους με αλλα προσωπα,
γιατι εγω ΕΙΜΑΙ ο NICK...OK ? Οταν μαλιστα κολλησει δεν μπορεις να ξαναπαιξεις αν δεν κανεις RESTART !!! Κριμα γιατι ΕΙΝΑΙ τελειο παιχνιδι, και ειλικρινα το συγκρινω με τα GABRIEL KNIGHT...Περιμενω με αγωνια την απαντηση σας ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ετσι κι αλλιως
- aiRness
- Platinum Member
24 Απρ 2005 23:57 #5004
by aiRness
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Replied by aiRness on topic CONSPIRACIES 1 προβλήματα
Ναι...Αλλά λίγο ήρεμα με τις συγκρίσεις με τέτοια `τέρατα' (Gabriel Knight), μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί.
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- NancyFall
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
25 Απρ 2005 14:54 #5006
by NancyFall
Replied by NancyFall on topic CONSPIRACIES 1 προβλήματα
Γεια σας και παλι...τελικα ειχα κανει λαθος τη διευθυνση οταν ζητησα βοηθεια απο την εταιρια για τα bugs στις 'ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ'...Με τη σωστη διευθυνση μου απαντησαν απιστευτα γρηγορα, αν και ηταν Κυριακη!
Μου ειπαν (εκτος των αλλων) να κατεβασω τους τελευταιους drivers της καρτας μου, πραγμα που κανω αυτη τη στιγμη...
Οσο για τα GABRIEL KNIGHT, εχεις δικιο, απλως ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο. Και οι ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ παντως ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι, πραγμα σπανιο...
Μου ειπαν (εκτος των αλλων) να κατεβασω τους τελευταιους drivers της καρτας μου, πραγμα που κανω αυτη τη στιγμη...
Οσο για τα GABRIEL KNIGHT, εχεις δικιο, απλως ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο. Και οι ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ παντως ειναι ενα πολυ καλο παιχνιδι, πραγμα σπανιο...