FLIGHT OF THE AMAZON QUEEN
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Can someone tell me exactly and step by step what I have to do in order to be able to run the game.
Thank you
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Sandman
- Elite Member
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Έχεις περάσει το game χύμα στο σκληρό σου μέσα σε ένα folder που δε θα έχει υποfolder και έχεις εγκαταστήσει το scumvm. (αν μπορείς να το τρέξεις από το κατευθείαν από το cd δε το ξέρω γιατί δε το έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλά φαντάζομαι πως θα μπορούσες)
Ανοίγεις το scumvm και πατάς add game. Διαλέγεις σε ποιο directory (C, D, G, E... κτλ) βρίσκεται το παιχνίδι και το επιλέγεις (choose).
Κανονικά θα πρέπει να το δει κατευθείαν. Κι απλά θα ξεκινήσεις να παίζεις. Αν δε στο δει, πετάει ένα μήνυμα του στυλ: "No games found in directory τάδε". Αυτό σημαίνει πως κάτι κάναμε λάθος. Είτε εγώ με αυτά που σου είπα είτε εσύ στην πορεία. Αν κατά λάθος συμβεί αυτό, θα το τρέξω κι εγώ από εδώ και θα σε πάω βήμα βήμα. Ελπίζω όμως να τα καταφέρεις κατευθείαν!
PS: Αν θες μη γράφεις με κεφαλαία γιατί σημαίνει πως φωνάζεις προς τους άλλους χρήστες.
PS2: Ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλες... όλες -ή μάλλον η συντριπτική πλειοψηφία μας- πελαγώνουμε μπροστά σε καινούρια προγράμματα στο pc. Μη το παίρνεις προσωπικά! Δε βλέπεις εδώ τι οδηγίες σου δίνω? χεχεχε...
Nothing happens unless first a dream...
- Visitor
giovanna wrote: EIMAI KORITSI KAI XANTHIA!!!
lolz =DD
πάντως πρέπει μαζί με το ScummVM να υπάρχουν τα σχετικά README που θα σε οδηγούν στο πώς να το χρησιμοποιήσιες, και αν θυμάμαι καλά δεν είναι καθόλου δύσκολο
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Αυτό με τα ελληνικά πρέπει να το δούμε...
Δεν μας έχει ξανατύχει και δε ξέρουμε κι εμείς τι να σου πούμε δυστυχώς. Πάντως το κοιτάμε. Μόλις βρούμε τι μπορεί να φταίει θα είσαι η πρώτη που θα το μάθεις!
- Elessar
- Team
Θα σου έλεγα πάντως να παρατήσεις τον Explorer και να βάλεις τον Mozilla Firefox 1.0.3. Είναι πολύ πιο λειτουργικός και αξιόπιστος απο τον IE...
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Το πρόβλημα με το ScymV είναι ότι ποτέ δέν μου έχει βγάλει την οθόνη add game. Εκανα αυτά που μου είπες αλλά είμαι σίγουρη μόλις προχωρήσω το παιγνίδι θα κολήσει. Γιατί πάλι μου έβγαλε το μήνυμα Non input supported. Θα τα σβύσω όλα θα ξαναπεράσω το Scumv και το παιγνίδι γιατί το πέρασα στο ίδιο file με το Scymv.
Σας ευχαριστώ για όλα και εάν μπορέσετε να με βοηθήσετε με το ΙΕ θα σας είναι ευγνώμων
Φιλιά :shock:
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Όταν πάντως με το καλό αποφασίσεις να ξαναπιάσεις το Flight of the Amazon Queen, δοκίμασε να το τρέξεις από DosBox. Είναι λίγο πιο περίπλοκο αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου τρέξει παιχνίδι.
Μέχρι τότε... καλή σου διασκέδαση με Space Quest!
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
:shock:
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Γενικά πέντε πράγματα για το DosBox μπορείς να διαβάσεις εδώ: adventure-advocate.gr/html/index ... opic&t=336
Dos ξέρεις καθόλου? Εντολές, πώς κινείσαι μέσα στο δίσκο από ένα σημείο στο άλλο, κτλ? Αν ναι, θα σου φανεί παιχνιδάκι. Αν όχι, δε θα μπορέσεις να το χειριστείς χωρίς μια μικρή βοήθεια. Αν χρειαστείς κάτι... you know where to find us!
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate