FLIGHT OF THE AMAZON QUEEN

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
10 Μάι 2005 02:04 #5036 by giovanna
FLIGHT OF THE AMAZON QUEEN was created by giovanna
 I am trying to play the game of the Flight of the Amazon Queen which I have in CD with the help of the ScummVm, but wth no sucess. When I open the ScummVm I get the message no input supported.

Can someone tell me exactly and step by step what I have to do in order to be able to run the game.

Thank you :?

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
10 Μάι 2005 08:41 #5043 by Sandman
Replied by Sandman on topic FLIGHT OF THE AMAZON QUEEN
Δεν κατάλαβα.Αυτό το μήνυμα το βλέπεις όταν πας να ανοίξεις το ScummVM ή όταν πας να τρέξεις το game,αφού έχεις ήδη δώσει το path που βρίσκεται το εκτελέσιμο αρχείο και το χει αναγνωρίσει το scummVM κανονικά?

Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
11 Μάι 2005 00:41 #5050 by giovanna
Replied by giovanna on topic FLIGHT OF THE AMAZON QUEEN
DEN EXO KANI TIPOTA APO TA PARAPANO POU MOU LES. GIATI DEN XERO TI PREPI NA KANO. VAZO TO PEXNIDI STO CD DRIVE KAI ANIGO TO SCUMMVM. AFTO EINAI TO PROBLIMA MOU DEN XERO POS NA TO TREXO. MPORIS NA ME BOIUISIS SE PARAKALO POLI TI PREPI AKRIBOS NA KANO. EIMAI KORITSI KAI XANTHIA!!! :?

More
11 Μάι 2005 02:44 #5054 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic FLIGHT OF THE AMAZON QUEEN
Λοιπόν... θα ξεκινήσω λέγοντας πως πάει καιρός από τότε που χρησιμοποίησα το scmvm, οπότε διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη μήπως ξεχάσω να αναφέρω κάτι. Αν όντως γίνει έτσι, απλά ξαναστείλε μήνυμα.

Έχεις περάσει το game χύμα στο σκληρό σου μέσα σε ένα folder που δε θα έχει υποfolder και έχεις εγκαταστήσει το scumvm. (αν μπορείς να το τρέξεις από το κατευθείαν από το cd δε το ξέρω γιατί δε το έχω δοκιμάσει ποτέ. Αλλά φαντάζομαι πως θα μπορούσες)

Ανοίγεις το scumvm και πατάς add game. Διαλέγεις σε ποιο directory (C, D, G, E... κτλ) βρίσκεται το παιχνίδι και το επιλέγεις (choose).

Κανονικά θα πρέπει να το δει κατευθείαν. Κι απλά θα ξεκινήσεις να παίζεις. Αν δε στο δει, πετάει ένα μήνυμα του στυλ: "No games found in directory τάδε". Αυτό σημαίνει πως κάτι κάναμε λάθος. Είτε εγώ με αυτά που σου είπα είτε εσύ στην πορεία. Αν κατά λάθος συμβεί αυτό, θα το τρέξω κι εγώ από εδώ και θα σε πάω βήμα βήμα. Ελπίζω όμως να τα καταφέρεις κατευθείαν! :wink:

PS: Αν θες μη γράφεις με κεφαλαία γιατί σημαίνει πως φωνάζεις προς τους άλλους χρήστες.

PS2: Ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλες... όλες -ή μάλλον η συντριπτική πλειοψηφία μας- πελαγώνουμε μπροστά σε καινούρια προγράμματα στο pc. Μη το παίρνεις προσωπικά! Δε βλέπεις εδώ τι οδηγίες σου δίνω? χεχεχε... :wink:

Nothing happens unless first a dream...

• Visitor
  • Visitor
11 Μάι 2005 06:09 #5058 by
Replied by on topic Re: FLIGHT OF THE AMAZON QUEEN

giovanna wrote: EIMAI KORITSI KAI XANTHIA!!! :?

lolz =DD

πάντως πρέπει μαζί με το ScummVM να υπάρχουν τα σχετικά README που θα σε οδηγούν στο πώς να το χρησιμοποιήσιες, και αν θυμάμαι καλά δεν είναι καθόλου δύσκολο

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
12 Μάι 2005 00:09 #5066 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: FLIGHT OF THE AMAZON QUEEN
Katarxin se eyxaristo para poli. Tiposa tis odigies sou ke ua prospathiso na to trexo. Den ixa kammia prothesi na fano epithetiki apenanti stous xristes grafontas kefalea. Alla epithi den mporo na grafo Ellinika exo thimosi para poli!!!! pu angkazome na grafo etsi. :shock:

More
12 Μάι 2005 01:41 #5067 by Fallen Angel
Ελπίζω να τα καταφέρεις. Αλλά και να μη σου τρέξει, μην αγχωθείς. Εδώ είμαστε πάλι! Θα το ξαναδούμε και σίγουρα θα το τρέξουμε.

Αυτό με τα ελληνικά πρέπει να το δούμε...
Δεν μας έχει ξανατύχει και δε ξέρουμε κι εμείς τι να σου πούμε δυστυχώς. Πάντως το κοιτάμε. Μόλις βρούμε τι μπορεί να φταίει θα είσαι η πρώτη που θα το μάθεις! :)

More
12 Μάι 2005 04:04 #5068 by Elessar
Replied by Elessar on topic FLIGHT OF THE AMAZON QUEEN
giovanna, δοκίμασε στον IE να επιλέξεις View-->Encoding-->Greek. Γίνεται τίποτα?
Θα σου έλεγα πάντως να παρατήσεις τον Explorer και να βάλεις τον Mozilla Firefox 1.0.3. Είναι πολύ πιο λειτουργικός και αξιόπιστος απο τον IE...

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
12 Μάι 2005 06:03 #5069 by giovanna
Δεν το πιστεύω επιτέλους μπορώ να γράψω Ελληνικά στο MSN αλλά όχι στο Internet Explorer. Εφαγα εκατομμύρια ώρες για να μπορέσω να δώ τι συμβαίνει αλλά είναι αδύνατο. Εκανα τα πάντα που μου είπατε. Δεν είναι περίεργο!!!!

Το πρόβλημα με το ScymV είναι ότι ποτέ δέν μου έχει βγάλει την οθόνη add game. Εκανα αυτά που μου είπες αλλά είμαι σίγουρη μόλις προχωρήσω το παιγνίδι θα κολήσει. Γιατί πάλι μου έβγαλε το μήνυμα Non input supported. Θα τα σβύσω όλα θα ξαναπεράσω το Scumv και το παιγνίδι γιατί το πέρασα στο ίδιο file με το Scymv.

Σας ευχαριστώ για όλα και εάν μπορέσετε να με βοηθήσετε με το ΙΕ θα σας είναι ευγνώμων

Φιλιά :shock:

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
12 Μάι 2005 23:43 #5070 by giovanna
Τελικά δεν κατάφερα να το τρέξω. Εχω σχεδόν όλα τα adventure που έχουν κυκλοφορήσει, εχω περάσει χιλιάδες ώρες να ανοίγω χρηματοκιβώτια, πόρτες κ.λ.π. αλλά αυτό το παιγνίδι αρνείται να συνεργαστεί. Εγώ πάντως add game ποτέ δεν μπόρεσα να το δώ ενώ τρέχω το scumv. Δεν πειράζει πάω να παίξω το Space Quest V Ultimate Solution πού είναι ένα παιγνίδι που έλειπε απο την συλλογή μου και κατόρθωσα να το αγοράσω τελικά απο την Ολλανδία και τρέχει λές και φτιάχτηκε σήμερα απο τις δισκετούλες του. Αθάνατη Sierra. :shock:

More
12 Μάι 2005 23:56 #5071 by Fallen Angel
Δεν τρέχει μόνο αυτό το παιχνίδι στο scumvm ή γενικά κανένα? Πολύ περίεργο να μη σου βγάζει το add game.

Όταν πάντως με το καλό αποφασίσεις να ξαναπιάσεις το Flight of the Amazon Queen, δοκίμασε να το τρέξεις από DosBox. Είναι λίγο πιο περίπλοκο αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου τρέξει παιχνίδι.

Μέχρι τότε... καλή σου διασκέδαση με Space Quest! :wink:

More
13 Μάι 2005 00:25 #5072 by Elessar
Replied by Elessar on topic FLIGHT OF THE AMAZON QUEEN
Ναι, το DosBox είναι πάρα πολύ καλό. Έχω καταφέρει να τρέξω τα πάντα με αυτό. Πρόσεξε όμως, γιατι το κάθε παιχνίδι τρέχει καλύτερα με συγκεκριμένη version. Γιά ότι άλλη απορία έχεις πάντως, εδώ είμαστε!

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
14 Μάι 2005 01:56 #5076 by giovanna
Πρώτη φορά ακούω για DOSBox. Θέλω και εγώ να τρέξω τα πάντα όπως εσύ (είδες πόσο ζηλιάρα είμαι). Τι πρέπει να κάνω για να έχω το DosBox, και μετά πώς θα τρέξω το παιγνίδι???

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
:shock:

More
14 Μάι 2005 23:05 #5079 by Fallen Angel
Το DosBox μπορείς να το κατεβάσεις από το link που έχει ο Elessar στο τελευταίο μήνυμά του. Μπαίνεις εκεί και πας στα downloads. Πρόσεξε μόνο αυτό που σου είπε για τη version. Μην κατεβάσεις κατευθείαν το 0.63. Δες το παιχνίδι που θες με ποια έκδοση τρέχει καλύτερα και κατέβασε εκείνη.

Γενικά πέντε πράγματα για το DosBox μπορείς να διαβάσεις εδώ: adventure-advocate.gr/html/index ... opic&t=336

Dos ξέρεις καθόλου? Εντολές, πώς κινείσαι μέσα στο δίσκο από ένα σημείο στο άλλο, κτλ? Αν ναι, θα σου φανεί παιχνιδάκι. Αν όχι, δε θα μπορέσεις να το χειριστείς χωρίς μια μικρή βοήθεια. Αν χρειαστείς κάτι... you know where to find us! :wink:

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
17 Μάι 2005 01:22 #5087 by giovanna
Μπήκα στο link του DosBox, βρήκα ότι για αυτό το παιγνίδι η version 0.60 είναι η κατάληλλη αλλά όταν προσπαθώ να το κάνω download δεν μου του κάνει. Μήπως πρέπει να είσαι μέλος σε αυτό το site?

:?