THE CASE OF THE SILVER EARRING
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Αρχισα να το παίζω το είχα προχωρήσει αρκετά και ξαφνικά παγώνει με πετάει στο Desktop και μου λέει να κάνω αναβάθμιση στα drives της κάρτας μου. Το κάνω. Πάω να το ξαναπαίξω με το τελευταίο μου save το οποίο είναι τελείως παγωμένο, με τον Holmes να μην κουνιέται, με το Inventory μου εξαφανισμένο και για φανταστήτε να μου λέει να κάνω update τα drives του video!!!!
Θύμωσα πολύ και γενικά θυμώνω οταν πάντα αγοράζω μόνο original παιγνίδια αλλά να μην μπορώ να παίξω. Το εσβυσα και το ξαναπέρασα πάλι με πολλούς κόπους, το προχώρησα πάλι και όταν φτάνω στην Baker Street για το δεύτερο Quiz πάλι κολλάει και με στέλνει στο ...με τη μήνυμα για φανταστήτε κάτι για drives που λέγαμε.
Κάποια βοήθεια δεν ξέρω τι να κάνω.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Sandman
- Elite Member
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.
- Elessar
- Team
Τέλοσπάντων. Giovanna, τι κάρτα γραφικών έχεις και ποιους drivers χρησιμοποιείς;
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Mortal
- Adventure's Advocate
Στο ζήτημα των drivers θα πρέπει να έχετε υπόψην σαν πως πολλές φορές μπορεί να απαιτηθεί και παλαιότερη έκδοση (το έχω συναντήσει), βέβαια μπορώ να μιλήσω μόνο για τον κόσμο της NVidia όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.
Πάντως γενική αρχή για να παίξουμε ένα παιχνίδι είναι ένας defragmentarισμένος δίσκος (βοηθάει έστω και ελάχιστα όταν έχουν περίεργα crashaρίσματα), και γενικά αν κολλήσουμε σε κανα σημείο περίεργο όλο και κάπου θαμμένα στο net θα βρούμε κάποια saves μετά.
Έτσι μερικές ιδέες για να περνάει και η ώρα!
Αν είναι χοντρό bug της εταιρείας απλά αφήνουμε το πτώμα εκεί που το εγκαταστήσαμε μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν τα patch (καλά μιλάμε βέβαια και για σοβαρές εταιρείες!)
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
- Zagorin
- Spammer
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Εγώ όμως θα συμφωνήσω μαζί σας. Δεν μπορείς να πουλάς ένα παιγνίδι 50 ? και βλέποντας ότι έχει προβλήματα να μην βγάζεις ούτε ένα patch.
Τώρα έχω κολήσει στο κομάτι που πρέπει να προσπεράσω τον φρουρό και τα σκυλιά για να μπώ στο γραφείο. Ελεος!!!! όλα είναι σκοτεινά και εγω ούτε ξέρω που πρέπει να πάω.
Γιατί μας τα κάνουνε αυτά. Δεν αντέχω να μου λένε τα παιγνίδια game is over!!!
- Elessar
- Team
giovanna wrote: Τώρα έχω κολήσει στο κομάτι που πρέπει να προσπεράσω τον φρουρό και τα σκυλιά για να μπώ στο γραφείο. Ελεος!!!! όλα είναι σκοτεινά και εγω ούτε ξέρω που πρέπει να πάω.
Γιατί μας τα κάνουνε αυτά. Δεν αντέχω να μου λένε τα παιγνίδια game is over!!!
Πω,πω χαλαρά ο πιό εκνευριστικός γρίφος ολόκληρου του παιχνιδιού - μαζί με αυτόν που πρέπει να σβήσεις την φωτιά...Αύξησε πολύ την φωτεινώτητα της οθόνης σου για το συγκεκριμένο σημείο γιατί αλλιώς δεν φαίνεται τίποτα.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate