THE CASE OF THE SILVER EARRING

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
16 Ιουν 2005 01:30 #5230 by giovanna
THE CASE OF THE SILVER EARRING was created by giovanna
Δεν ξέρω εαν το έχετε παιξει, αλλά έχει χίλια μύρια προβλήματα. Καταρχήν με μεγάλη δυσκολία γίνεται η εγκατάσταση. Εγώ χρειάστηκα 4 φορές για να το περάσω κανονικά. Παρόλο που του βάζεις το δεύτερο CD αυτό το αναγνωρίζει όποτε θέλει.

Αρχισα να το παίζω το είχα προχωρήσει αρκετά και ξαφνικά παγώνει με πετάει στο Desktop και μου λέει να κάνω αναβάθμιση στα drives της κάρτας μου. Το κάνω. Πάω να το ξαναπαίξω με το τελευταίο μου save το οποίο είναι τελείως παγωμένο, με τον Holmes να μην κουνιέται, με το Inventory μου εξαφανισμένο και για φανταστήτε να μου λέει να κάνω update τα drives του video!!!!

Θύμωσα πολύ και γενικά θυμώνω οταν πάντα αγοράζω μόνο original παιγνίδια αλλά να μην μπορώ να παίξω. Το εσβυσα και το ξαναπέρασα πάλι με πολλούς κόπους, το προχώρησα πάλι και όταν φτάνω στην Baker Street για το δεύτερο Quiz πάλι κολλάει και με στέλνει στο ...με τη μήνυμα για φανταστήτε κάτι για drives που λέγαμε.

Κάποια βοήθεια δεν ξέρω τι να κάνω.

:?

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
16 Ιουν 2005 05:05 #5231 by Sandman
Replied by Sandman on topic THE CASE OF THE SILVER EARRING
Όταν αναβαθμίζεις τους drivers της κάρτας γραφικών φροντίζεις να κάνεις remove πρώτα τους προηγούμενους?Αν μπορείς γράψε ακριβώς το μύνημα που σου εμφανίζει.

Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

More
16 Ιουν 2005 05:47 #5232 by Elessar
Replied by Elessar on topic THE CASE OF THE SILVER EARRING
Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι αρκετά προβληματικό όσον αφορά τα bugs. Εμένα με πετάει συνεχώς στο desktop προς το τέλος, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το τελειώσω. Είναι να απορεί κανείς με τις εταιρείες. Όταν το προϊόν που βγάζεις είναι προβληματικό μην περιμένεις και πολλές πωλήσεις. Ούτε ένα patch δεν έχουν βγάλει ακόμα.

Τέλοσπάντων. Giovanna, τι κάρτα γραφικών έχεις και ποιους drivers χρησιμοποιείς;

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
16 Ιουν 2005 06:50 #5233 by Mortal
Replied by Mortal on topic THE CASE OF THE SILVER EARRING
Τώρα κατάλαβα γιατί δεν έχω τολμήσει να το εγκαταστήσω ακόμη!

Στο ζήτημα των drivers θα πρέπει να έχετε υπόψην σαν πως πολλές φορές μπορεί να απαιτηθεί και παλαιότερη έκδοση (το έχω συναντήσει), βέβαια μπορώ να μιλήσω μόνο για τον κόσμο της NVidia όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα.
Πάντως γενική αρχή για να παίξουμε ένα παιχνίδι είναι ένας defragmentarισμένος δίσκος (βοηθάει έστω και ελάχιστα όταν έχουν περίεργα crashaρίσματα), και γενικά αν κολλήσουμε σε κανα σημείο περίεργο όλο και κάπου θαμμένα στο net θα βρούμε κάποια saves μετά.
Έτσι μερικές ιδέες για να περνάει και η ώρα! :-)

Αν είναι χοντρό bug της εταιρείας απλά αφήνουμε το πτώμα εκεί που το εγκαταστήσαμε μέχρι να αρχίσουν να βγαίνουν τα patch (καλά μιλάμε βέβαια και για σοβαρές εταιρείες!)

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
16 Ιουν 2005 21:43 #5235 by Zagorin
Replied by Zagorin on topic THE CASE OF THE SILVER EARRING
Εγώ δεν αντιμετώπισα σχεδόν κανένα πρόβλημα (κανένα που να θυμάμαι). Το απόλαυσα πάρα πολύ. Νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί άνετα με τα δύο παλιά adventures του Sherlock Holmes (The lost files of Sherlock Holmes)

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
17 Ιουν 2005 01:27 #5242 by giovanna
Replied by giovanna on topic THE CASE OF THE SILVER EARRING
Τελικά επικοινώνησα με την εταιρεία τους έστειλα το dxdiag του υπολογιστή μου και μου είπανε να κάνω κάποιε αλλαγές στην οθόνη μου όσον αφορά το color depth και το refresh rate όπως επίσης να αναβαθμίσω κάποιο drive τα έκανα δεν τα δοκίμασα αλλά μακάρι να λειτουργούν γιατί από ότι είδα στο site του παιγνιδιού και άλλοι πολλοί...είχανε τα ίδια προβλήματα με εμένα.

Εγώ όμως θα συμφωνήσω μαζί σας. Δεν μπορείς να πουλάς ένα παιγνίδι 50 ? και βλέποντας ότι έχει προβλήματα να μην βγάζεις ούτε ένα patch.

Τώρα έχω κολήσει στο κομάτι που πρέπει να προσπεράσω τον φρουρό και τα σκυλιά για να μπώ στο γραφείο. Ελεος!!!! όλα είναι σκοτεινά και εγω ούτε ξέρω που πρέπει να πάω.

Γιατί μας τα κάνουνε αυτά. Δεν αντέχω να μου λένε τα παιγνίδια game is over!!!

More
17 Ιουν 2005 02:06 #5243 by Elessar
Replied by Elessar on topic THE CASE OF THE SILVER EARRING

giovanna wrote: Τώρα έχω κολήσει στο κομάτι που πρέπει να προσπεράσω τον φρουρό και τα σκυλιά για να μπώ στο γραφείο. Ελεος!!!! όλα είναι σκοτεινά και εγω ούτε ξέρω που πρέπει να πάω.

Γιατί μας τα κάνουνε αυτά. Δεν αντέχω να μου λένε τα παιγνίδια game is over!!!

Πω,πω χαλαρά ο πιό εκνευριστικός γρίφος ολόκληρου του παιχνιδιού - μαζί με αυτόν που πρέπει να σβήσεις την φωτιά...Αύξησε πολύ την φωτεινώτητα της οθόνης σου για το συγκεκριμένο σημείο γιατί αλλιώς δεν φαίνεται τίποτα.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
19 Ιουν 2005 02:21 #5257 by giovanna
Replied by giovanna on topic THE SILVER EARRING
Τελικά το πέρασα και είμαι στο Θέατρο. Για την φωτιά έχω ακούσει ότι γίνεται ένας χαμός. Μόλις φτάσω εκεί θα έρθω πάλι να σας κλαυτώ!!! :?