Scan Request
- BostonLow
- Topic Author
- Walker Survivor
Less
More
17 Ιουλ 2005 00:55 #5407
by BostonLow
You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)
Scan Request was created by BostonLow
Παρακαλω παιδια, επειδη το παναρχαιο κουτι του ΛΟΥΜ ειναι εδω και χρονια στο εξοχικο μου, οποιος εχει το αυθεντικο πακετο, αν μπορει ας μου κανει ενα σκαναρισμα των σελιδων οπου φαινονται ολα τα συμβολα των guilds
Δεν το θελω για copy protection, εφοσον εδω στο πισι εχω και τη cd version αλλα και σπασμενο με 16 χρωματα. Το θελω απλα για εγκυκλοπαιδικους σκοπους (ο,τι εχει να κανει με 'κοσμους' παιχνιδιων)
Δεν το θελω για copy protection, εφοσον εδω στο πισι εχω και τη cd version αλλα και σπασμενο με 16 χρωματα. Το θελω απλα για εγκυκλοπαιδικους σκοπους (ο,τι εχει να κανει με 'κοσμους' παιχνιδιων)
You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- aiRness
- Platinum Member
17 Ιουλ 2005 02:04 #5411
by aiRness
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Replied by aiRness on topic Scan Request
Στο mixnmojo.com είχε σκαναρισμένα σε πάρα πολύ μεγάλες αναλύσεις τα περισσότερα oldies της Lucas (ποια ver. Loom είχε δεν θυμάμαι), μόνο που τώρα κοίταξα και ήταν το site down.
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.