Ήχος στο RIPPER
- Gandalf85
- Topic Author
- Elite Member
Less
More
12 Φεβ 2006 02:21 #7357
by Gandalf85
Ήχος στο RIPPER was created by Gandalf85
Βρήκα πρόσφατα και εγκατέστησα το Ripper, έχοντας WinXP SP2. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση και, ακολούθως, την έναρξη και την κανονική ροή του παιχνιδιού, μόνο η επιλογή κατάλληλων ρυθμίσεων της κάρτας ήχου με μπέρδεψαν λιγάκι, αλλά την βρήκα την άκρη (έχω SB Audigy που κλείνει σχεδόν 3ετία, αν έχει κάποια σημασία).
Το πρόβλημα, παρολαυτά, είναι ότι κάνει κάποιες διακοπές στον ήχο και ιδίως στους διαλόγους όπου δημιουργείται κάτι σαν "ηχώ", σα να επαναλαμβάνονται κάποιες φράσεις..
Καμιά ιδέα, αν μπορεί να διορθωθεί; Πρόκειται περί θέματος συμβατότητας;
Επίσης, κυκλοφορεί κανένα subtitle patch, όπως είδα σε άλλο topic ότι υπάρχει για το Black Dahlia;
Το πρόβλημα, παρολαυτά, είναι ότι κάνει κάποιες διακοπές στον ήχο και ιδίως στους διαλόγους όπου δημιουργείται κάτι σαν "ηχώ", σα να επαναλαμβάνονται κάποιες φράσεις..
Καμιά ιδέα, αν μπορεί να διορθωθεί; Πρόκειται περί θέματος συμβατότητας;
Επίσης, κυκλοφορεί κανένα subtitle patch, όπως είδα σε άλλο topic ότι υπάρχει για το Black Dahlia;
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Mortal
- Adventure's Advocate
Less
More
12 Φεβ 2006 02:52 #7358
by Mortal
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Replied by Mortal on topic Ήχος στο RIPPER
Δοκίμασες να μειώσεις την επιτάχυνση υλικού στον ήχο; Ίσως να είναι ένας λόγος, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Drivers για την Audigy έχεις κατεβάσει νεώτερους από αυτούς που είχε το CD σου; Αν όχι για ψάξε στην creative μήπως έχει τίποτα νεώτερο.
Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.