Safecracker 2006
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
19 Δεκ 2006 09:45 #13935
by giovanna
Safecracker 2006 was created by giovanna
Οαν το 1997 κυκλοφόρησε το πρώτο παιγνίδι, εγώ το σνομπάρισα, το έφτυσα, για τον απλούστατο λόγο, ότι συχαίνομαι να ανοίγω χρηματοκιβώτια.
Εχω περάσει μεγάλα βάσανα με αυτά. Παιγνίδια που έκλαιγα πάνω στο πληκτρολόγιο μου για να βρώ την λύση τους, Myst, Light House.
Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι με το Safecracker 2006, θα περνούσα τόσο καλά.
Ανοιξα 35 χρηματοκιβώτια, ή ένα είδος απο αυτά, και το ευχαριστήθηκα μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Μάζευα hints απο εδω και εκεί και τα άνοιγα τα ρημάδια, μέχρι που στο τέλος κατάφερα να πάρω την διαθήκη και να την χαρίσω εκεί που ήθελα.
Δείτε το είναι στριμόκωλο, είναι δύσκολο, είναι πανέμορφο, χρειάζεται κόπο αλλά στο τέλος θα νοιώσετε ότι είστε ήρωες που τα καταφέρατε.
Τώρα προσπαθώ να βρω το πρώτο, αλλά μέχρι τώρα η αναζήτηση μου έχει αποτύχει, αλλά εγώ ελπίζω, για να διορθώσω την λάθος επιλογή μου
Εχω περάσει μεγάλα βάσανα με αυτά. Παιγνίδια που έκλαιγα πάνω στο πληκτρολόγιο μου για να βρώ την λύση τους, Myst, Light House.
Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι με το Safecracker 2006, θα περνούσα τόσο καλά.
Ανοιξα 35 χρηματοκιβώτια, ή ένα είδος απο αυτά, και το ευχαριστήθηκα μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Μάζευα hints απο εδω και εκεί και τα άνοιγα τα ρημάδια, μέχρι που στο τέλος κατάφερα να πάρω την διαθήκη και να την χαρίσω εκεί που ήθελα.
Δείτε το είναι στριμόκωλο, είναι δύσκολο, είναι πανέμορφο, χρειάζεται κόπο αλλά στο τέλος θα νοιώσετε ότι είστε ήρωες που τα καταφέρατε.
Τώρα προσπαθώ να βρω το πρώτο, αλλά μέχρι τώρα η αναζήτηση μου έχει αποτύχει, αλλά εγώ ελπίζω, για να διορθώσω την λάθος επιλογή μου
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- panosvlass
- Elite Member
Less
More
19 Δεκ 2006 18:02 #13944
by panosvlass
Replied by panosvlass on topic Safecracker 2006
We feel the same way.Και μενα με σκαλωσε πολυ ασχημα.Και οταν βγηκε σκεφτηκα οτι θα ειναι απαλευτο.Αλλα τελικα 30+ γριφοι καπακια ο ενας μετα τον αλλον , δυσκολοι οι περισσοτεροι(τουλαχιστον για μενα) ηταν μια χαρουλα!!!
Το πρωτο το ψαχνω και εγω.Βεβαια οχι εκει που το ψαχνεις εσυ αλλα ας μην το συζητησουμε εδω.......!!!
Αν εχει κανεις καμια πληροφορια ..... feel free to share.........
Το πρωτο το ψαχνω και εγω.Βεβαια οχι εκει που το ψαχνεις εσυ αλλα ας μην το συζητησουμε εδω.......!!!
Αν εχει κανεις καμια πληροφορια ..... feel free to share.........
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
20 Δεκ 2006 04:10 #13979
by giovanna
Replied by giovanna on topic Safecracker 2006
panosvlass
Κάτι έπαθε το πληκτρολόγιο μου και δεν μπορώ να γράψω παπάκι. Αλλά ναί, έχω καλά νέα. Μην ανησυχείς, θα το μοιραστώ μαζί σου όταν το βρώ. I will let you know
Κάτι έπαθε το πληκτρολόγιο μου και δεν μπορώ να γράψω παπάκι. Αλλά ναί, έχω καλά νέα. Μην ανησυχείς, θα το μοιραστώ μαζί σου όταν το βρώ. I will let you know
- CallMeDr
- Moderator
Less
More
20 Δεκ 2006 09:36 #13984
by CallMeDr
Define normal...
Replied by CallMeDr on topic Safecracker 2006
Κ εμενα μου αρεσε πολυ το SC του 2006 κ εψαξα το πρωτο του 1997 το οποιο βρηκα στο demonoid Εnjoy!!
Define normal...
- Visitor
20 Δεκ 2006 10:02 #13989
by
Replied by on topic Safecracker 2006
Βασικά με πιάνει μια αποστροφή με τα χρηματοκιβώτια, ιδιαίτερα σε ένα παιχνίδι που ασχολείται κατά κόρον με αυτά και βέβαια δεν μπορούμε να μιλάμε για καθαρόαιμα adventure παιχνίδια αλλά, εντάξει, de gustibus et coloribus non disputandum.....
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
20 Δεκ 2006 10:56 #13998
by giovanna
eragon
E?
E?
- Visitor
20 Δεκ 2006 10:58 #13999
by
Replied by on topic Safecracker 2006
@giovanna
Σόρρυ.... εννοούσα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!
Σόρρυ.... εννοούσα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
20 Δεκ 2006 11:00 #14000
by giovanna
eragon,
Εχει χαλάσει και το πληκτρολόγιο και δεν γράφει παπάκι.
Μην ζητάς συγγνώμη, μέσα στην Λατινική χαρά είμαστε όλοι, κατάλαβα
Εχει χαλάσει και το πληκτρολόγιο και δεν γράφει παπάκι.
Μην ζητάς συγγνώμη, μέσα στην Λατινική χαρά είμαστε όλοι, κατάλαβα