Runaway 2 The Dream of the turtle

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
14 Φεβ 2007 05:31 #15046 by giovanna
Runaway 2 The Dream of the turtle was created by giovanna
Τι να πω, τα περισσότερα τα έχετε πει ήδη.

Προσκυνώ στην τελειότητα. Το ωραιότερο πααιγνίδι που έχω παίξει πρόσφατα. Ενα καθαρόοαιμο adventure, που δεν του λείπει τίποτα. Πραγματικά άξιζανε όλα όσα πέρασα για να κατορθώσω να το παίξω. Και τώρα, ναι τώρα περιμένω το 3 της σειράς.

Δεν ξέρω εαν προσέξατε αλλά η σεξομανής Lokelani, μεταξύ των αντρών που είχε για εραστες είχε και έναν Ελληνα, με το όνομα Giorgos, μπράβο Γιώργο εραστή πέρασες στην αιωνιότητα!!

Δείτε το και λατρέψτε το χιούμορ του, την υπέροχη μουσική του και τους ατελείωτους, μα ατελειώτους διαλόγους του, απλώς θα πάθετε την πλάκα σας.

Και μην το κλείσετε πριν τελειώσουν οι τίτλοι του τέλους. Η έκπληξη. :)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
05 Μαρ 2007 08:41 #15397 by long_live_kurt
Replied by long_live_kurt on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω.Το 1ο ήταν μία απογοήτευση για μένα, δε με τράβηξε ούτε μία στιγμή ο κόσμος του και το παράτησα σχετικά νωρίς.Το 2ο όμως είναι πράγματι μαγικό.Όλα από την αρχή ως το τέλος είναι σχεδιασμένα στην εντέλεια, με εξαίρεση κατά τη γνώμη μου τη σκηνή του τερματισμού.Παρουσιάζει ενδιαφέρον η δόμηση της δράσης από ένα απλό περιστατικό (πτώση αεροπλάνου) σε ένα τόσο περίπλοκο τέλος (παίξτε για να μάθετε).Οι γρίφοι μου άρεσαν αρκετά,με τους καλύτερους να είναι στο 5ο κεφάλαιο.Συνήθως τα sequels πετυχημένων παιχνιδιών δε μας αφήνουν ικανοποιημένους, αυτό εδώ όμως είναι η εξαίρεση.Θα με κάνει να ασχοληθώ ξανά με τον προκάτοχό του, όχι τίποτα άλλο αλλά για να ξανασυναντήσω τον ανυπέρβλητο Joshua έναν από τους λίγους πραγματικά cult χαρακτήρες που έχω συναντήσει..boggles the mind huh? :lol:

"Maybe you should use your brain,you know, the one in your head,rather than just randomly combining objects together." Simon the Sorcerer

More
02 Μάι 2007 22:04 #15818 by annapad
Replied by annapad on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
Ένα έχω να πω! Τρομερό! τέλειο! . Έπαθα πλάκα με το runaway2. Το τερμάτησα μόλις προχτές και ανυπομονώ για το τρίτο. :) Αν και δεν είμαι ιδαιτερα φαν των χρωματιστών καρτουνίστικων adventures αυτό με άφησε άφωνη. Πολύ καλά γραφικά , απλός χειρισμός , ζωντανό voice acting, ώραία πλόκη. Αx! βρε Gina , τι τραβήξαμε για πάρτυ σου... 5 πρωινά στην δουλειά κυκλοφουρούσα σα ζόμπι!
Να στε καλά ρε παιδιά ! ευχάριστώ για την πολύ πολύ εύστοχη προτασή σας! Αν έχετε και κανένα άλλο καλό παιχνίδι υπ' όψην εδώ είμαι εγώ. :)

"Victims?aren't we all?" Eric Draven The CRow

More
16 Αυγ 2007 12:44 #16887 by Elessar
Replied by Elessar on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
Μόλις το τελείωσα. Σίγουρα πολύ καλύτερο από το 1, το οποίο με είχε κουράσει αρκετά. Οι χαρακτήρες ήταν ευχάριστοι (πράγμα που δεν περίμενα), το humor καλό, τα γραφικά και η μουσική εξαιρετικά ενώ και οι γρίφοι ήταν σε υψηλό επίπεδο - μερικοί βέβαια ήταν λίγο παράλογοι, όπως αυτός με την τρίαινα και τις κλεψύδρες.

Στα αρνητικά ότι το φινάλε σε αφήνει εντελώς ξεκρέμαστο ενώ με κούρασαν λίγο μερικοί διάλογοι με την αναίτια έκταση τους.

Σε γενικές γραμμές όμως το καταευχαριστήθηκα.

4/5

ΥΓ. Giovanna, το ότι η Lokelani είχε και Έλληνα εραστή δεν λέει και τίποτα. Απ' ότι κατάλαβα δεν υπήρχε εθνικότητα που να μην είχε δοκιμάσει :lol:

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
16 Αυγ 2007 19:25 #16888 by giovanna
Replied by giovanna on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
@Elessar

Για αυτό ακριβώς το είπα, θα έλειπε Ελληνας απο το μενού δεν γίνεται. :lol:

More
02 Νοε 2007 01:23 #17952 by lexx
Replied by lexx on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
Το πρώτο μου άρεσε αρκετά, το δεύτερο δεν μου άρεσε καθόλου. Για να δούμε το 3ο τι θα λέει...

Life would be much easier if I had the source code

More
02 Νοε 2007 10:20 #17954 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Runaway 2 The Dream of the turtle

lexx wrote: [...]το δεύτερο δεν μου άρεσε καθόλου.[...]

Καθόλου, ε? Γιατί καλέ? Τι δε σου άρεσε?

Nothing happens unless first a dream...

More
02 Νοε 2007 10:54 #17955 by kate
Replied by kate on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
Βρε παιδιά, εμένα με κούρασε πολύ το δεύτερο. Οι διάλογοι ήταν μακροσκελείς σε σημείο να να βαριέμαι αφόρητα. Αρκετοί γρίφοι ήταν ψιλοπαράλογοι και αυτό το τέλος πια...Πραγματικά είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα για αρκετή ώρα για το πόσο ξεκρέμαστο σε αφήνει. Ήμαρτον! Το πρώτο το ευχαριστήθηκα περισσότερο.

More
02 Νοε 2007 11:05 #17957 by shodan
Replied by shodan on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
εμένα δε με χάλασε ιδιαίτερα το δεύτερο. μόνο που θα συμφωνήσω με την kate, οι διάλογοι ήταν αρκετά εως υπερβολικά μακροσκελείς.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
02 Νοε 2007 11:34 #17959 by Elessar
Replied by Elessar on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
Εμένα πάλι με είχε κουράσει πολύ το πρώτο (με το συνεχές πήγαινε-έλα και τους ατελειώτους διαλόγους) ενώ μου άρεσε πάρα πολύ το δεύτερο.

Εντάξει, γούστα είναι αυτά ;)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
02 Νοε 2007 13:42 #17960 by odnorf
Replied by odnorf on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
Μιας και μιλάμε απλώς για προσωπική κρίση, εμένα με κούρασαν και τα δύο αλλά παράλληλα τα απόλαυσα (έχω μια ευκολία σε αυτό καθώς εστιάζω πάντα στα θετικά σημεία και όχι στα αρνητικά).

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
02 Νοε 2007 13:46 #17961 by kate
Σίγουρα πάντως το μεγαλύτερο αρνητικό ήταν το τέλος. Πραγματικά απογοήτευση! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν ανυπομονώ να έρθει το τρίτο. Θα το παίξω οπωσδήποτε. :wink:

More
03 Νοε 2007 12:24 #17970 by shodan
Replied by shodan on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
Μα αυτό δεν είναι το καλό..? δεν τελείωσε... περιμένουμε εναγωνίως τη συνέχεια :)

&quot;Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?&quot;
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
03 Νοε 2007 15:50 #17977 by odnorf
Replied by odnorf on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
Δεν θεωρώ θετικό ότι ένα παιχνίδι δεν έχει τέλος και δεν το γράφει με τεράστια γράμματα στο εξώφυλλο. Αντίθετα το θεωρώ κοροϊδία του εκδότη. Απαιτώ (δεν ζητάω) να μου δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζομαι.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
04 Νοε 2007 01:21 #17980 by kate
@Shodan
Όταν το τέλος είναι τόσο απότομο, τότε δεν είναι καλό. Πραγματικά ένιωσα ότι τζάμπα έφαγα το χρόνο μου και τα λεφτά μου. Έχουμε ξαναδεί παιχνίδια που δεν τελειώνουν όπως πχ το Still Life αλλά τουλάχιστον σε αυτό, το τέλος δεν ήταν τόσο απότομο και δεν προκαλούσε εκνευρισμό.

Όσο για το Runaway 3 θα το παίξω απλώς για να ολοκληρωθεί η ιστορία.