Runaway 2 The Dream of the turtle

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
04 Νοε 2007 02:13 #17981 by giovanna
Replied by giovanna on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
@Kate,

Μην θυμώνεις μαζί του, που ξέρεις το τρίτο μπορεί μα είναι αποκάλυψη ή μ...κία. Αλλά θα μπορέσεις να ζήσεις χωρίς να το παίξεις? Εγώ πάντως όχι. Δώστου μια ευκαιρία, που ξέρεις!!!! :oops:

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
04 Νοε 2007 10:48 #17984 by kate
Replied by kate on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
Δεν θυμώνω βρε Giovanna μου. Το τρίτο σίγουρα θα το παίξω αλλά σίγουρα όχι με την ίδια όρεξη όπως τα προηγούμενα.

More
05 Νοε 2007 09:26 #17986 by shodan
Replied by shodan on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
Please don't shoot the pianist... :)
Βρε παιδιά, δεν είπα εγώ ότι με άφησε με το στόμα ανοιχτό ή ότι ήταν ίσως ότι καλύτερο που δεν αναφέρανε πως το παιχνίδι θα έχει κ δεύτερο μέρος. Παρόλα αυτά θεωρώ το dream of the turtle μια πολύ καλή ιστορία έχω μείνει με αρκετά ερωτηματικά και περιμένω τη συνέχειά του.. ίδωμεν..

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
09 Νοε 2007 05:54 #18034 by lexx
Replied by lexx on topic Runaway 2 The Dream of the turtle

Fallen_Angel wrote:

lexx wrote: [...]το δεύτερο δεν μου άρεσε καθόλου.[...]

Καθόλου, ε? Γιατί καλέ? Τι δε σου άρεσε?

Έκανε μεγάλες προσπάθειες να έχει χιούμορ αλλά δεν το πετύχαινε καλά και ξενέρωνα. :P[/img]

Life would be much easier if I had the source code

More
24 Μαρ 2008 01:59 #19513 by toninio
Replied by toninio on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
Εγώ παιδιά έχω πρόβλημα με τα adventures που δεν τελειώνουν αλλά συνεχίζονται. (εξαίρεση το ανεπανάληπτο Syberia).
Αυτό έπαθα με το Runaway 2, το οποίο ξεκίνησα, προχώρησα λίγο και τελικά το άφησα, διότι κάποια στιγμή παράλληλα άρχισα το Sanitarium, που τελικά μου τράβηξε το ενδιαφέρον....
Προτιμώ τα παιχνίδια που έχουν κανονικό τέλος (αλλά λέμε ΤΕΛΟΣ), διότι πολύ απλά βαριέμαι μετά να ξαναπαίξω τη συνέχεια της ίδιας ιστορίας με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Άσε που αυτό αποτελεί μία εύκολη λύση για τις εταιρίες.
Ασφαλώς το Runaway 2 είναι ένα πολύ καλοφτιαγμένο παιχνίδι, με ωραία χρώματα, μουσική κλπ. Απλά εγώ στην πορεία βαρέθηκα να το προχωρήσω.
Θα προτιμούσα ας πούμε η συγκεκριμένη εταιρία, που έκανε καλή δουλειά με το Runaway 1 (όχι ότι με τρέλανε, αλλά καλό ήταν), να φτιάξει κάτι νέο, διαφορετικό από το Runaway. Χάθηκαν οι καινούριες ιδέες και η πρωτοτυπία δηλαδή;
Εν πάσει περιπτώσει, μπορεί κι εγώ να είμαι πολύ απαιτητικός ή δύσκολος. Απλά έτσι το βλέπω...

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
27 Ιουλ 2009 02:00 #25562 by giovanna
Replied by giovanna on topic Runaway 2 The Dream of the turtle
@toninio

Να σαι καλά γιατί.. 8)

More
11 Φεβ 2012 14:53 #36084 by outcry
Replied by outcry on topic Re: Runaway 2 The Dream of the turtle
Υπάρχει κανείς να θυμάται λίγο (αρχή-μέση-τέλος) την ιστορία? Όχι τίποτ'άλλο αλλά θέλω να παίξω το 3 και δε θυμάμαι καθόλου τι έχει γίνει στο 2 (πέρα από την αρχή και το ότι στο τέλος σε αφήνει να περιμένεις τη συνέχεια). Μ'ένα μίνι ψάξιμο στο γκουγκλ δε βρήκα κάτι σχετικό.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
11 Φεβ 2012 15:36 #36085 by Themistoklis
Replied by Themistoklis on topic Re: Runaway 2 The Dream of the turtle
Μπραβο ρε συ outcry, και εγω στην ιδια φαση με σενα ειμαι. Για δες εδω....

en.wikipedia.org/wiki/Runaway_2

ΥΓ Τωρα που το βλεπω, δυστυχως δε 'θυμιζει' και πολλα. Αν βρω κατι θα σε ενημερωσω...

Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
11 Φεβ 2012 15:39 #36086 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Runaway 2 The Dream of the turtle
Απ'όσο θυμάμαι (και μπορεί να κάνω αρκετά λάθη) ο Brian κι η Gina πάνε τροπική εκδρομή με ιδιωτικό jet. Από εδώ και πέρα spoiler.
Warning: Spoiler!
Κι όλα αυτά ελάχιστη σχέση έχουν με το 3, που απλώς σε ένα αρκετά πλήρες αλλά σύντομο flashback προς το τέλος του παιχνιδιού εξηγεί πως τελειώνει η προηγούμενη ιστορία. (Δεν εξηγεί όμως τον ρόλο της χελώνας ούτε μας λέει τι απέγιναν οι φίλοι του Brian από το 2.)

More
11 Φεβ 2012 16:42 #36087 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Runaway 2 The Dream of the turtle
Τι έγινε ρε παιδιά έπεσε επιδημία; και εγώ στην ίδια φάση είμαι... ξαναπαίζω το 2 (αφού πρώτα έπιασα το 1) και σειρά έχει το 3 με το οποίο θα ασχοληθώ πρώτη φορά.

Το παρακάτω είναι από το το link του Θεμιστοκλή και το βάζω περισσότερο για να το δει ο croc... που γκρινιάζει για το Yesterday. Όχι ότι έχει και άδικο αλλά απ' ότι φαίνεται δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο η Pendulo:
"The French version of the game was the first available for purchase, followed shortly by the German version, both published in fall 2006. Other versions like the original Spanish version and the English localizations were kept on hold until 2007 due to publishing issues, most notably with its homeland, Spain, where a special collector's edition was released in order to please fans."

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
13 Φεβ 2012 14:57 #36116 by Pournelaos
Replied by Pournelaos on topic Re: Runaway 2 The Dream of the turtle
Έχω το save file για το τέλος του αν το θέλει κανείς να θυμηθεί.

More
14 Φεβ 2012 00:00 #36121 by outcry
Replied by outcry on topic Re: Runaway 2 The Dream of the turtle
@Castledoque
Ευχαριστώ φίλε μου. Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου, και αφού έχει λίγη σχέση με το 3, είναι αρκετές.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
15 Φεβ 2012 15:00 #36157 by GameLinguist
Replied by GameLinguist on topic Re: Runaway 2 The Dream of the turtle
Για όσους δεν θυμούνται, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Σε όλη τη διάρκεια του Runaway 3 γίνεται rewind (κάτι σαν το previous στο Lost) και σας θυμίζει διάφορα σκηνικά που παίχτηκαν στο 2. Επομένως... αγορά χωρίς δεύτερη σκέψη για όσους γούσταραν τα άλλα δύο και κλείσιμο μιας όμορφης τριλογίας.

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game