Secret Files:Tunguska

• long_live_kurt
  • Topic Author
  • Moderator
  • Moderator
More
05 Μαρ 2007 08:57 #15399 by long_live_kurt
Secret Files:Tunguska was created by long_live_kurt
Με μία λέξη, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.Κυριολεκτικά απαίσιος σχεδιασμός δράσης, μηδενικά hints για το τι να κάνεις με αποτέλεσμα "όλα-με-όλα-και-ότι-κάτσει" στο inventory.Ξαφνικά βλέπεις δύο άσχετα αντικείμενα να ενώνονται μεταξύ τους και αναρωτιέσαι πού στο καλό θα χρειαστεί αυτό.
Τα γραφικά πέρα από τις cutscenes δε μου λένε απολύτως τίποτα, ειδικά οι χαρακτήρες είναι σχεδιασμένοι κάκιστα.
Το σενάριο είναι σχετικά καλό με την έννοια ότι παραθέτει και ιστορικά στοιχεία, από την άλλη όμως καταντάει βαρετή αυτή η ιστορία του "ξεκινάω να σώσω το κόσμο από τον κακό".Επίσης μου θυμίζει σε ορισμένα σημεία το αντίστοιχο του dreamfall(σε γενικές γραμμές).Οι όποιες ανατροπές ήταν αρκετά προβλέψιμες.
Ο ήχος από την άλλη με ενθουσίασε, κυρίως το θέμα της εισαγωγής που σε βάζει αμέσως στο κλίμα του παιχνιδιού.
Το καλύτερο στοιχείο του όμως είναι σαφέστατα ο χειρισμός ο οποίος είναι λειτουργικότατος.
Κρίμα περίμενα πολύ περισσότερα από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

"Maybe you should use your brain,you know, the one in your head,rather than just randomly combining objects together." Simon the Sorcerer

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
05 Μαρ 2007 09:01 #15400 by Elessar
Replied by Elessar on topic Secret Files:Tunguska
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτά που γράφεις για το Tunguska. Το περιμένα πολύ καιρό και σίγουρα απογοητευτήκα όταν έπεσε στα χέρια μου και ασχολήθηκα μαζί του. Αυτό που το χαρακτηρίζει κατά την γνώμη μου είναι η φράση 'χρυσή μετριότητα'.

'Εχει καλά στοιχεία αλλά μέχρι εκεί, δεν τα πάει παραπέρα ώστε πραγματικά να καταφέρει να ξεχωρίσει.

Καλωσήλθες κιόλας :)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.