The Blackwell Legacy

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
17 Απρ 2007 02:22 #15668 by giovanna
The Blackwell Legacy was created by giovanna
Της εταιρείας Wadget Eye Games

Το παιγνίδι είναι ένα remake του παιγνιδιού The Bestowers of Eternity χρονολογία 2003 στο οποίο προστεθήκανε σκηνές, το μεγαλώσανε σε μέγεθος , καλυτερέψανε λίγο τα γραφικά και να ένα καινούργιο παιγνίδι.

Η ηρωϊδα μας είναι η Rosangela Blackwell, μια νεαρή συγγραφέας που ζει μόνη στην Ν. Υόρκη. Μετά τον θάνατο της μοναδικής της συγγενής της θείας της, που έζησε σε ένα άσυλο τρελλών για πάνω από 20 χρόνια, αρχίζει να ανακαλύπτει τι μυστικά κρύβει το παρελθόν της οικογένειας της. H Rosangela πρέπει να γράψει ένα άρθρο στην εφημερίδα που δουλεύει για τις περίεργες αυτοκτονίες που συμβαίνουν στο campus του Πανεπιστημίου και έτσι ελευθερώνει ένα φάντασμα που θα την βοηθήσει στην περιπέτεια της να ανακαλύψει πως και γιατί αυτά τα παιδιά αυτοκτονήσανε.

Το παιγνίδι είναι πολύ μικρό σε διάρκεια.

Τα γραφικά είναι ότι χειρότερο θα μπορούσατε να δείτε σε ένα adventure παιγνίδι. Είναι σαν να βλέπετε ένα παιγνίδι του 1990 και ίσως παλιότερου. Είναι γεμάτα pixels τα πάντα, όλοι χαρακτήρες, οι τοποθεσίες όλα.

Ο ήχος υπέροχος, οι φωνές το ίδιο αλλά γεμάτο bugs. Kκάποια στιγμή έχασα το inventory μου και ναι έπρεπε να φορτώσω το τελευταίο παιγνίδι μου για να μπορέσω να συνεχίσω.

Γρίφους δεν έχει, απλώς κλέβεις, συλλέγεις αντικείμενα και όλα τα συνδυάζεις στο notebook που έχεις.

Σε όλες τις περιοχές κινείσαι με ένα υπέροχο χάρτη, στον οποίο οι τοποθεσίες σιγά-σιγά τοποθετούνται μετά από την έρευνα που κάνεις.

Έχεις επίσης την ευκαιρία, εάν θέλεις, να ακούς τον σχολιασμό του παραγωγού του παιγνιδιού κατά την διάρκεια του, που σου δίνει και αρκετά hints. Eγώ το βρήκα λίγο υπερβολικό και έτσι το έβαλα στο off.

Ευτυχώς υπάρχουνε ατελείωτα saves, και ναι είναι κάτι που λατρεύω.!!

Επειδή και μόνο είναι ένα επίτευγμα ενός ανθρώπου, ναι του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος είχε guts, και δεν πειράζει που τα γραφικά ήτανε old fashioned, είναι ένα καλό παιγνίδι, που είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξει και η συνέχεια του. Δυστυχώς αυτή είναι η καινούργια μόδα, επεισόδιο και μετά από λίγο κάτι θα τρέξει.

Δείτε το δεν είναι κακό.
8)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.