Un tranqillo Weekend a Capri ή A quiet weekend in Capri

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
30 Μάι 2007 20:00 #16191 by giovanna
Από τους Silvio & Gey Savarese 2003

Μην σας τρομάζει ο τίτλος στα Ιταλικά. Μπορείτε να το παίξετε στα πρωτότυπα Ιταλικά, στα Αγγλικά ή στα Ιταλικά με Αγγλικούς υπότιτλους.

Παίζεις τον ρόλο ενός τουρίστα που επισκέπτεται το Capri για το Σαββατοκύριακο, έχοντας στο μυαλό σου να περάσεις ήσυχα και όμορφα, αλλά ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι κάποιος προσπαθεί να μην σε αφήσει να το ευχαριστηθείς γιατί….και η περιπέτεια σου αρχίζει.

Στην αρχή του παιγνιδιού μπορείς να επιλέξεις ένα tour στο νησί ή το παιγνίδι adventure. Πιστέψτε με δεν χρειάζεστε το Tour γιατί όλο το παιγνίδι εκτυλίσσεται πάνω σε αυτό το υπέροχο πραγματικό νησί, χρησιμοποιώντας 4.500 κάρτες των αξιοθέατων του νησιού.

Σε κάθε βήμα σου έχεις την δυνατότητα να περιπλανηθείς στις ομορφιές του νησιού και μερικές πραγματικά φορές έπιασα τον εαυτό μου να λέει Γουάου!! Την νησί και αυτό.

Είναι πανέμορφο, είναι φτιαγμένο για γαμήλια ταξίδια ή πραγματικά για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

Το παιγνίδι χρηματοδοτήθηκε από τον Τουριστικό Οργανισμό του Capri και πραγματικά το επίτευγμα θα σας ξετρελάνει. Η δουλειά είναι τόσο τέλεια, που εκτός από τις λίγες θέσεις για σώσιμο που έχει όλα είναι σχεδιασμένα άψογα.

Στις διάφορες περιοχές κινείσαι με τα βελάκια κατεύθυνσης που πραγματικά εάν θέλεις τα βάζεις στο help και έτσι στην οθόνη σου βλέπεις τετράγωνα και μέσα σε αυτά τα βέλη της κίνησης ώστε έτσι να ξέρεις αναπάσα στιγμή ποιες είναι οι επιλογές σας. Εχεις έναν χάρτη ο οποίος καταγράφει την κίνηση σου και σημειώνει με μπλε spot τα μέρη που έχεις επισκεφτείς ή τους χαρακτήρες οι οποίοι είναι απαραίτητο να επισκεφτείς.

Όλοι οι χαρακτήρες είναι αληθινοί, ο φούρναρης, ο τοπικός ταξιτζής, ο φωτογράφος. Όλοι παίζουν τους εαυτούς τους.

Το παιγνίδι είναι ένα παιγνίδι ψαξίματος, παρατηρήσεων και το λύσιμο λίγων αλλά πανέμορφων γρίφων που και αυτά έχουν σχέση με το νησί Capri, όπως δηλαδή να βρεις τα υλικά και να φτιάξεις μια σαλάτα Capri.

Στην περιήγηση σου μερικές φορές σε συνοδεύει μια πανέμορφη μουσική, Ιταλική φυσικά, την οποία εάν δεν σου αρέσει μπορείς να την σβήσεις και να μην την ακούς. Όλα τα σκεφτήκανε..

Το Inventory σου είναι τέλεια σχεδιασμένο είναι μια τσάντα ταξιδιωτική εκεί μπορείς να πάρεις πληροφορία για αυτά που κουβαλάς, να τα χρησιμοποιήσεις στην σκηνή που σε ενδιαφέρει ή να τα συνδυάσεις μεταξύ τους για να φτιάξεις κάποιο τρίτο.

Πραγματικά ξετρελάθηκα που έπαιζα ένα παιγνίδι που εκτυλίσσεται σε ένα υπαρκτό νησί, βαρέθηκα τις χαμένες Ατλαντίδες και κόσμους που σίγουρα δεν υπάρχουν πάρα στα όνειρα μας.

Εάν είστε ρομαντικοί, αγαπάτε την Ιταλική κουλτούρα, τα νησιά και τα adventure παιγνίδια δείτε το θα σας ξετρελάνει..

8)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• Visitor
  • Visitor
30 Μάι 2007 20:17 #16192 by
Το Anacapri:The Dream καμία σχέση ε;

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
30 Μάι 2007 20:50 #16193 by giovanna
Το δεύτερο παιγνίδι της σειράς :P

More
30 Μάι 2007 22:34 #16194 by Elessar
Ωραία, σειρά μας τώρα να φτιάξουμε το "Παξοί: The Dream" ;)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
30 Μάι 2007 23:40 #16195 by giovanna
@Elessar,

Magari!! :P

More
31 Μάι 2007 00:42 #16196 by EmperorXIII
Απτα απειροελάχιστα adventures που έχω αγοράσει online .. Κατευθείαν από το site το ιταλικό όταν είχε βγει το παιχνίδι πριν 3 χρόνια.. 3 χρόνια κι ακόμα δεν το έχω παίξει γ....ο !!! :(

Einai ena xorto magiko........

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
31 Μάι 2007 18:41 #16197 by giovanna
@EmperorXIIII

Αντε παλληκάρι μου τι περιμένεις, σε λίγο δεν θα δουλεύει ο κωδικός που σου δώσανε. Πάιξτο, εξάλλου καλοκαιρινό παιγνίδι είναι 8)

• Visitor
  • Visitor
31 Μάι 2007 20:01 #16200 by
@Elessar

Και μετά το 'Αντιπαξοί-The Return'.

:lol:

More
01 Ιουν 2007 08:53 #16201 by EmperorXIII
Μου δώσανε κωδικό ?????????!!!!!!!!!!!! Τι κωδικό? Τώρα κοιτάω το CD όπως είχε έρθει και δεν βλέπει τπτ!!!! Πίσω έχει βέβεαια ένα ασημένια αυτοκολητάκι κολλημένο αλλά δεν βλέπω κάτι που να μοιάζει με serial!!Τώρα με κούφανες Giovanna! Που είναι ο κωδικός?? Η είναι πάνω στο ασημί εκείνο?? Και πότε τον ζητάει?!?!?! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ άμα έχει γίνει μλκια δεν ξαναγοράζω τπτ αυθεντικό να πούμε... :(

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
01 Ιουν 2007 18:50 #16202 by giovanna
@EmperorXIIII

Ηρέμησε θα πάθεις τίποτα. Δικό μου λάθος όταν είπες μέσω Internet, πίστεψα ότι το έκανες downloading. Οχι και εγώ μέσω Internet το παρήγγειλα και μου το στείλανε με ταχυδρομείο και δεν χρειάζεται κανένα κωδικό

Απλώς σε άλλο παιγνίδι που αγόρασα απο αυτούς το Rhem 2 με downloading μου δώσανε κωδικό. Συγγνώμη εαν σε αναστάτωσα δίχως λόγο. :?

More
02 Ιουν 2007 10:05 #16212 by EmperorXIII
ΟΚ τώρα χαλάρωσα.. :p Δεν τρέχει τπτ Giovanna :)