ANKH: Heart of Osiris
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
16 Ιουν 2007 03:15 #16339
by giovanna
ANKH: Heart of Osiris was created by giovanna
Το δεύτερο παιγνίδι της σειράς της εταιρείας Deck13 Interactive 2007.
Αυτή την φορά ο Assil πάλι έχει προβλήματα και εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε
Εάν έχετε παίξει το πρώτο παιγνίδι της σειράς σίγουρα εδώ θα ανακαλύψετε τους ίδιους ήρωες αλλά ναι πιο γκαζωμένους. Σε αυτό βλέπετε ότι ο Osiris έχει πάρει τον τον ANKH του Assil και το μόνο που του λείπει είναι να πάρει την καρδιά του για να μπορέσει να κυβερνήσει τον κόσμο, αλλά ο Assil είναι εκεί παρών και θα κάνει τα πάντα για να τον εμποδίσει.
Όλοι η ήρωες μας είναι παρών, ο Assil έχει βέβαια γένια αλλά κατά τα άλλα, είναι αστείος όπως πάντα, απρόβλεπτος, ενημερωμένος για όλα και η αγαπημένη μας Thara, πάντα εκεί έτοιμη να τον βοηθήσει.
Κατά την διάρκεια του παιγνιδιού μπορείς να παίξεις σαν Assil ή Thara απλώς επιλέγοντας το εικονίδιο του ήρωα.
Τοι παιγνίδι όπως και το πρώτο είναι γεμάτο ανατροπές, αστείες καταστάσεις και παρατραβηγμένες καταστάσεις. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να εξολοθρεύσεις ένα Φαραώ με μια μπανανόφλουδα, καθόλου δύσκολο.
Το παιγνίδι εκτυλισεται σε κεφάλαια¨
1 Κεφάλαιο Chasing the Scoundrels
2 Κεφάλαιο Intruders
3 Κεφάλαιο Into the Palace
4 Κεφάλαιο Lies & Intrigues
5 Κεφάλαιο The Big game
Φυσικά σε αυτό το παιγνίδι ποτέ δεν πεθαίνεις, έχεις αμέτρητες θέσεις να σώσεις τα παιγνίδια σου, και φυσικά όλα αυτά είναι υπέρ.
Η μουσική είναι υπέροχη όπως και όλα τα γραφικά. Καρτουνίστικα, υπέροχα σε χρώμα. Οι ήχοι τέλειο, νερά να τρέχουνε, πουλιά να κελαηδούνε, αλλά η κίνηση είναι τόσο αργή που σου σπάει τα νεύρα.
Ο Assil ή η Thara κινούνται τόσοι μα τόσο αργά, που λες Παναγία μου βοήθα με. Εάν δεν είναι σε ένα σημείο που το παιγνίδι αναγνωρίζει δεν πάνα κάνεις ότι θέλεις μπροστά δεν προχωράς.
Οι διάλογοι είναι τελείως ασυντόνιστοι με αποτέλεσμα οι ήρωες σου να μιλούνε ακόμα στην σκηνή παρόλω που έχουνε τελειώσει οι υπότιτλοι. Εκνευριστικό μέχρι αηδίας.
Τα puzzle είναι πανεύκολα, απλώς μαζεύεις αντικείμενα και κάποια στιγμή θα τα χρησιμοποιήσεις είτε μεταξύ τους είτε με κάποιο άλλο αντικείμενο στις διάφορες σκηνές.
Δείτε το γιατί είναι χιουμοριστικό οι γρίφοι είναι τελείως τρελοί η μουσική πανέμορφη και μεταξύ μας έχω την υποψία ότι θα υπάρξει και 3 ANKH
Αυτή την φορά ο Assil πάλι έχει προβλήματα και εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε
Εάν έχετε παίξει το πρώτο παιγνίδι της σειράς σίγουρα εδώ θα ανακαλύψετε τους ίδιους ήρωες αλλά ναι πιο γκαζωμένους. Σε αυτό βλέπετε ότι ο Osiris έχει πάρει τον τον ANKH του Assil και το μόνο που του λείπει είναι να πάρει την καρδιά του για να μπορέσει να κυβερνήσει τον κόσμο, αλλά ο Assil είναι εκεί παρών και θα κάνει τα πάντα για να τον εμποδίσει.
Όλοι η ήρωες μας είναι παρών, ο Assil έχει βέβαια γένια αλλά κατά τα άλλα, είναι αστείος όπως πάντα, απρόβλεπτος, ενημερωμένος για όλα και η αγαπημένη μας Thara, πάντα εκεί έτοιμη να τον βοηθήσει.
Κατά την διάρκεια του παιγνιδιού μπορείς να παίξεις σαν Assil ή Thara απλώς επιλέγοντας το εικονίδιο του ήρωα.
Τοι παιγνίδι όπως και το πρώτο είναι γεμάτο ανατροπές, αστείες καταστάσεις και παρατραβηγμένες καταστάσεις. Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να εξολοθρεύσεις ένα Φαραώ με μια μπανανόφλουδα, καθόλου δύσκολο.
Το παιγνίδι εκτυλισεται σε κεφάλαια¨
1 Κεφάλαιο Chasing the Scoundrels
2 Κεφάλαιο Intruders
3 Κεφάλαιο Into the Palace
4 Κεφάλαιο Lies & Intrigues
5 Κεφάλαιο The Big game
Φυσικά σε αυτό το παιγνίδι ποτέ δεν πεθαίνεις, έχεις αμέτρητες θέσεις να σώσεις τα παιγνίδια σου, και φυσικά όλα αυτά είναι υπέρ.
Η μουσική είναι υπέροχη όπως και όλα τα γραφικά. Καρτουνίστικα, υπέροχα σε χρώμα. Οι ήχοι τέλειο, νερά να τρέχουνε, πουλιά να κελαηδούνε, αλλά η κίνηση είναι τόσο αργή που σου σπάει τα νεύρα.
Ο Assil ή η Thara κινούνται τόσοι μα τόσο αργά, που λες Παναγία μου βοήθα με. Εάν δεν είναι σε ένα σημείο που το παιγνίδι αναγνωρίζει δεν πάνα κάνεις ότι θέλεις μπροστά δεν προχωράς.
Οι διάλογοι είναι τελείως ασυντόνιστοι με αποτέλεσμα οι ήρωες σου να μιλούνε ακόμα στην σκηνή παρόλω που έχουνε τελειώσει οι υπότιτλοι. Εκνευριστικό μέχρι αηδίας.
Τα puzzle είναι πανεύκολα, απλώς μαζεύεις αντικείμενα και κάποια στιγμή θα τα χρησιμοποιήσεις είτε μεταξύ τους είτε με κάποιο άλλο αντικείμενο στις διάφορες σκηνές.
Δείτε το γιατί είναι χιουμοριστικό οι γρίφοι είναι τελείως τρελοί η μουσική πανέμορφη και μεταξύ μας έχω την υποψία ότι θα υπάρξει και 3 ANKH
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Pournelaos
- Moderator
Less
More
22 Δεκ 2010 17:33 #30246
by Pournelaos
Replied by Pournelaos on topic Re: ANKH: Heart of Osiris
Αλλά εμφανίζει bugs σε vista/7. (Το review σε XP θα είναι λογικά).
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
22 Δεκ 2010 19:03 #30249
by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: ANKH: Heart of Osiris
@Pournelaos
Ναι για ΧP είναι
Ναι για ΧP είναι
- tsampikos
- Master of Dimensions
Less
More
27 Δεκ 2010 09:23 #30289
by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: ANKH: Heart of Osiris
Θα βάλω λοιπόν τα virtual XP σε δράση για να απολαύσω το συγκεκριμένο παιχνιδάκι όταν έρθει η ώρα.
- Pournelaos
- Moderator
Less
More
27 Δεκ 2010 20:04 #30296
by Pournelaos
Έβαλαν αγγλικό patch στην επίσημη σελίδα τώρα που κοίταξα.
www.ankh-game.com/
Παλιά όταν το δοκιμάσαμε σε svista κυκλοφορούσαν παντού τα γερμανικά και γαλλικά αλλά όχι αγγλικό. Απλώς ήταν να παίξω το 3 σε win 7 και είπα να υπενθυμίσω τα bugs για το 2.
Παλιά όταν το δοκιμάσαμε σε svista κυκλοφορούσαν παντού τα γερμανικά και γαλλικά αλλά όχι αγγλικό. Απλώς ήταν να παίξω το 3 σε win 7 και είπα να υπενθυμίσω τα bugs για το 2.
- tsampikos
- Master of Dimensions
Less
More
29 Δεκ 2010 09:23 #30311
by tsampikos
Σκέφτομαι να αγοράσω μια μπάτζετ έκδοση του παιχνιδιού που είναι πολύ φθηνή. Πιθανότατα δεν έχει αυτό το περίφημο codewheel. Γι αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν τη γνωρίζει κανείς αυτή την έκδοση και αν ναι τι "παιζει" με copy protection.
cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT
cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... K:MEWAX:IT
- Pournelaos
- Moderator
Less
More
29 Δεκ 2010 12:08 #30312
by Pournelaos
New in Factory Sealed Jewel Case άρα το έχει μέσα. Κυκλικό χαρτόνι σε μέγεθος cd είναι, το χωράει.
Έφτιαξαν και ένα ηλεκτρονικό για τις πειρατικές εκδόσεις μου έλεγε ο άλλος με τα vista που του το έδωσα και ξεχάσαμε το codewheel, αλλά δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω. Στην περίπτωση που λείπει (μεταχειρισμένο και δεν το έβαλαν μέσα) μας ρωτάς να σου πούμε εμείς που το έχουμε, μια φορά χρειάζεται μόνο.
Έφτιαξαν και ένα ηλεκτρονικό για τις πειρατικές εκδόσεις μου έλεγε ο άλλος με τα vista που του το έδωσα και ξεχάσαμε το codewheel, αλλά δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω. Στην περίπτωση που λείπει (μεταχειρισμένο και δεν το έβαλαν μέσα) μας ρωτάς να σου πούμε εμείς που το έχουμε, μια φορά χρειάζεται μόνο.
- tsampikos
- Master of Dimensions
Less
More
29 Δεκ 2010 12:17 #30313
by tsampikos
Το ηλεκτρονικό είναι αυτό το περίφημο codewheel.exe? Ευχαριστώ για την απάντηση! Για την έκδοση που εντόπησα ρώτησα γιατί παρ'οτι καινούρια και άθικτη δεν αναφέρει πουθενα για to codewheel, όπως συμβαίνει με την έκδοση στην κανονική DVD θήκη.ΑΠό την άλλη κάπου διάβασα ότι έχει κυκλοφορήσει μια budget release η οποία ούτε προστασία έχει ούτε τίποτα, άρα ούτε codewheel. Γι αυτό ρώτησα.
- Pournelaos
- Moderator
Less
More
30 Δεκ 2010 03:44 #30320
by Pournelaos
Για την ιστορία, έχει και λάθος πάνω το codewheel. Θυμάμαι αντί crocodiles tears έγραφε corcodiles. :shock:
- Pournelaos
- Moderator
Less
More
27 Ιαν 2012 21:49 #35828
by Pournelaos
Όταν το έπαιζα πριν 1 χρόνο εκεί που άρχιζε το Chapter 3 μου έβγαζε ένα bug, (δε μπορούσα να κάνω open to mailbox, μόνο look at mailbox μου έβγαζε) με αποτέλεσμα να το παρατήσω (και είχα και το patch από τη σελίδα τους περασμένο). Είπα να το αναφέρω μιας και βγαίνει Jack Keane 2, γιατί τελικά η Deck 13 ένα στα δύο που βγάζει είναι unplayable.
EDIT:
Δε θυμόμουν καλά τελικά, ήταν παρόμοια φάση. Τώρα που το ξανάπαιξα για να το τελειώσω (γιατί εγώ πληρώνω, εγώ αποφασίζω τι θα γίνει) και ξαναπέρασα από εκεί, κάνεις look at mailbox και σου δίνει ένα αντικείμενο, ε τότε δε μου το έδινε νομίζω.
EDIT:
Δε θυμόμουν καλά τελικά, ήταν παρόμοια φάση. Τώρα που το ξανάπαιξα για να το τελειώσω (γιατί εγώ πληρώνω, εγώ αποφασίζω τι θα γίνει) και ξαναπέρασα από εκεί, κάνεις look at mailbox και σου δίνει ένα αντικείμενο, ε τότε δε μου το έδινε νομίζω.
- crocark
- Adventure's Advocate
Less
More
30 Ιαν 2012 09:27 #35843
by crocark
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Replied by crocark on topic Re: ANKH: Heart of Osiris
Δυο δικά τους που έχω δει, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και να σου πω την αλήθεια, το θεωρούσα και λίγο εντυπωσιακό ένεκα κατηγορίας - υποείδους, που είναι προβληματική γενικώς. Οπότε τώρα που λες εσύ ότι 1 στα 2 βγάζει πρόβλημα, κάπως νιώθω πιο όμορφα, γιατί μπαίνουν όλα τα κομμάτια στη θέση τους στο ταμπλώ. Είναι τα πράγματα όπως θα έπρεπε να είναι (χάλια) κι εγώ απλά ήμουν τυχερός (ωραία).
(με τόση γκρίνια πρωί - πρωί, θεωρώ ότι μου αξίζει ένα σχόλιο ... έστω και απογευματινό)
(με τόση γκρίνια πρωί - πρωί, θεωρώ ότι μου αξίζει ένα σχόλιο ... έστω και απογευματινό)
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Pournelaos
- Moderator
Less
More
01 Φεβ 2012 22:21 #35876
by Pournelaos
Γενικά έτσι είδους (3D) είναι λογικό να έχουν περισσότερα προβλήματα από τα 2D αλλά με το Ankh 2 έμπλεξα αρκετά αν και επιτέλους τελείωσε. Αφού κυκλοφόρησε σε γερμανικά πρώτα και μετά από μήνες σε αγγλικά, φτιάξτο λίγο ρε Deck 13, τι το πλασάρεις έτσι? Και το patch μπορούσε να ενσωματωθεί αν και δε ξέρω τι διορθώνει ή αν διορθώνει καν .
Σε ολόκληρο το Ankh 3 δεν εμφανίστηκε κανένα πρόβλημα (αν εξαιρέσει κανείς τους υπότιτλους όπου άλλο ακουγόταν και άλλο έγραφε - και ήταν σχεδόν οι μισοί έτσι), μακάρι να είναι έτσι και το Jack Keane 2.
Σε ολόκληρο το Ankh 3 δεν εμφανίστηκε κανένα πρόβλημα (αν εξαιρέσει κανείς τους υπότιτλους όπου άλλο ακουγόταν και άλλο έγραφε - και ήταν σχεδόν οι μισοί έτσι), μακάρι να είναι έτσι και το Jack Keane 2.